Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Simply @ 2007 09 05, 17:54)
jau turejau su vienu sauliu tokius santykius, tai viskas ir baigesi permiegojimu...kazkaip man po to labai sunku buvo blush2.gif

Reiškia nepataikė...Šauliai mėgsta šaudyt...bet pataiko retai...
Atsakyti
Sauliai megsta uzkariauti moteri, bet kai jos per ilgai nepasiduoda ima ir nuleidzia rankas, bent jau taip ispradzi buvo su maniskiu, o ka taip galiu pasakyti apie sauliu, kad ju tylejimas yra didziausia yda, jau 2 metukai, kaip tik sendien suejo, bet niekaip sios ydos isguisti negaliu, na tikrai labi myli vaikus, svelnus, rupestingas ir mylintis, saulys kai myli tai atleis visas sunybes kokias jam mylimoji padarys, na bent jau apie savo santykius su sauliu, nes as dvynys tai su manimi sunku blush2.gif O del tvarkos viska imanoma pakeisti, nes saviski jau beveik perauklejau del tvarkos namuose ir kad save priziuretu, pradzioje vargelis buvo. Na dar vienas yda turejo draugu itaka, bet viskas pasikeite kai isvaziavome i kita miesta gyventi ir jo draugai liko toli, na tada pradejo daryti ir savo namams smile.gif Per 2 metus gyvenimo kartu jis vienakart pries mane pakele balsa, bet kai pamate mano regcija daugiau to nebedare, nes jam aisq irgi gerai kliuvo...nes kaip visi zinom dvyviai nenusileis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 05, 12:26)
Ja,matyt tik Šauliai myli vaikus...o man patinka būt Šauliu...aš šaudau,o jūs gaudot...vis geriau negu kokia Žuvis...ištraukei iš jos terpės,ir dvesia...

Oi tie sauliai megsta saudyt smile.gif Siaip sakoma, kad moterys renkasi, bet sauliams tai netinka - renkasi jie! As cia is savo vyro taip susidariau nuomone. Jis su bet kuo nebendrauja ir moteris jis renkasi atsargiai,na, jau mane pasirinko, tai as jau galiu buti pagerbta ax.gif Su sauliais negalima uzmigti ant lauru, reikia visada juos kazkuo nustebinti, suintriguoti ...
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Aš taip pat šaulys,skaitau kad visai pagal statistiką mūsų nedaug verysad.gif
Atsakyti
mano vyras saulys,oj ne visada paklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineliuke @ 2007 08 04, 15:43)
Maniskis taip pat SAULYS,o as ZUVYTE,nors horoskopai sako ,kad esam visiskai skirtingi ir netinkami vienas kitam,bet...........mes jau 10metu kartu wub.gif
Tai nuostabus tetis mergaitem thumbup.gif
Meiluzis thumbup.gif ,draugas thumbup.gif  ir vyras  thumbup.gif viename wub.gif
Nuostabiai gamina valgyt.....
Visad pasitempes,nusiprauses,pasikvepines.... wub.gif
Labai taupus...viskas pas ji sustyguota,(kartais ji vadinu Skrudzu),bet jei ne jis tai as viska tuoj pat isleisciau blush2.gif
smile.gif pritariu,kad jau kai supyksta tai ilgokai nesneka.... schmoll.gif

taupus saulys??? cia kazkas naujo lotuliukas.gif mano vyras islaidunas pirmos klases!!! jau pas ji kisenei pinigai neuzsivolios...
"kai supyksta, ilgai nesneka"- neee, labai atlaidus tik reikia moketi prieiti smile.gif
priejau isvados kad visgi tiek vienodo zenklo tiek skirtingu zenklu zmones turi tiek bendru tiek skirtingu savybiu ir ydu smile.gif
Atsakyti
Sweikutes mirksiukas.gif as irgi saulys smile.gif skaitau ir ziuriu,kad daug kas atitinka mano elgesy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
manau su sauliukais reikia atsargiai bendraut,nes ne kiekvienas itinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilkute: 18 spalio 2007 - 08:26
sveikos as irgi saulys. siaip sauliai buna vejavaikiai kol neisimyli. o kai isimyli tai visa sirdimi gali atsiduot seimai..priverskjit sauli jus pamilt ir turesit zmogu visam gyvenimui
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 02 23, 14:24)
As- vandenis, vyras- saulys. Mum tokiu problemu nekyla, nes esam labai savarankiski. Bet jei nori pririst Sauli- demonstruok, kad tau visai nereikia jokiu isipareigojimu, bet teisiu i save nesuteiki ir jam  bigsmile.gif  Jis is kart suklus, prades abejot ir prisiris . Maniskis irgi atrode odenocka, bet dabar- kaip avinelis is paskos kiutina, noriu ar ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Zodziu, su siuo zenklu svarbiausia atsimint, kad vyrai, kaip vaikai- kisi jam zaisla-neima, o kai draudi, leidi tik is tolo grozetis- sis tampa jam didziausia siekiamybe  biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif Nors man tas jo laisves troskimas y kapus varo doh.gif Typo sauliai nori buti laisvi, o antrai pusei to nlb leidzia, zyzlioja vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 10 18, 11:26)
Typo sauliai nori buti laisvi, o antrai pusei to nlb leidzia, zyzlioja vis  doh.gif

Nu tiesos yra tame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 10 18, 11:48)
sveikos as irgi saulys. siaip sauliai buna vejavaikiai kol neisimyli. o kai isimyli tai visa sirdimi gali atsiduot seimai..priverskjit sauli jus pamilt ir turesit zmogu visam gyvenimui

Papildyta:
QUOTE(mamytele @ 2007 10 18, 11:48)

O kaip galima priversti sauli pamilti? g.gif
Asmeniskai as su vienu sauliuku jau taip sakant "tampausi" jau 3 menesius ir nieko daugiau nei draugai. Jauciu, kad sutikau savo zmogu, prie kurio galiu buti savimi, galiu pakvailioti, galiu apie daug ka kalbeti. Taciau musu santykiai tik draugiski, nors karts nuo karto ir vienoj lovoj miegam per vakarelius. Turejau 2 pakvietimu i VilniusJazz - mielai sutiko eiti. Vakar turejau 2 pakvietimus i spektakli "Liucė ciuozia" - vel mielai sutiko nueti. Bet, kad is jo puses kokia iniciatryva butu - nieko. Nors jauciu, kaip kartais jis ziuri i mane. Galu gale, jei as jam nepatikciau, juk nesitrankytu su manim???? Ka Jusgaletumet pasakyti? Patarti? Kaip man elgtis? doh.gif
Atsakyti
Myliu savo sauliuka wub.gif tik uzknisa jo neapsisprendimai gyveime ir siaip kartais pritingi aggressive.gif mega_shok.gif o siaip mielas, rupestingas, suprantingas ir visoks kitoks ingas first.gif kai durnumo fazes neuzeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 09 27, 19:24)
Su sauliais negalima uzmigti ant lauru, reikia visada juos kazkuo nustebinti, suintriguoti ...

Tai as ir dabar galvoju kuo ta sauly nustebint brunette.gif Ideju?
Atsakyti