QUOTE(Ziwiliux @ 2007 06 26, 20:19)
kraustosi is proto del savo vaiko
Uzkietejes pazadukas ir fantaziorius
Labai nepastovus jausmuose (puse metu beprotiskai myli, o kita puse jau neapkencia)...
Daznai pirma padaro, o paskui pagalvoja
Uzkietejes pazadukas ir fantaziorius
Labai nepastovus jausmuose (puse metu beprotiskai myli, o kita puse jau neapkencia)...
Daznai pirma padaro, o paskui pagalvoja
Baisu, bet tavo vyras labai į mane panašus Ar tiksliau aš į jį.. Kažką nusišneku, bet rimtai, net nusigandau, kad taip sutampa bruožai nuo zodiako ženklo..
Maniskis taip pat SAULYS,o as ZUVYTE,nors horoskopai sako ,kad esam visiskai skirtingi ir netinkami vienas kitam,bet...........mes jau 10metu kartu
Tai nuostabus tetis mergaitem
Meiluzis ,draugas ir vyras viename
Nuostabiai gamina valgyt.....
Visad pasitempes,nusiprauses,pasikvepines....
Labai taupus...viskas pas ji sustyguota,(kartais ji vadinu Skrudzu),bet jei ne jis tai as viska tuoj pat isleisciau
pritariu,kad jau kai supyksta tai ilgokai nesneka....
Labai taupus...viskas pas ji sustyguota,(kartais ji vadinu Skrudzu),bet jei ne jis tai as viska tuoj pat isleisciau
sveikutes
as tai turejau vaikina sauliuka,as pati svarstykles esu...seip sutardavom gal ir neblogai,bet...abu susipykdavom del smulkmenu,ypac del sex,del apsaugu jo metu....pasirode tikras seksomanas...o man tai nelabai patiko...lb patiko jo atvirumas,rupestis kaip man sekasi,paslaugus jei kazkur nuvesti reikdavo ar ka,ir t.t. bet seip labai uzsiemes zmogus,remontus darydavo pats ir atrodo gyvenimo tiksla turintis zmogus... jam 27metai,man 22 tuoj bus... manau,gerus tarpusavio santykius lemia ne tik zodiako zenklai ,bet ir metu skirtumas... is tikruju,del suderinamumo ir daugiau astrologijos,bet vardu reiksmes galite pasiskaityti: www.day.lt
sekmes,mergytes su vyrais
as tai turejau vaikina sauliuka,as pati svarstykles esu...seip sutardavom gal ir neblogai,bet...abu susipykdavom del smulkmenu,ypac del sex,del apsaugu jo metu....pasirode tikras seksomanas...o man tai nelabai patiko...lb patiko jo atvirumas,rupestis kaip man sekasi,paslaugus jei kazkur nuvesti reikdavo ar ka,ir t.t. bet seip labai uzsiemes zmogus,remontus darydavo pats ir atrodo gyvenimo tiksla turintis zmogus... jam 27metai,man 22 tuoj bus... manau,gerus tarpusavio santykius lemia ne tik zodiako zenklai ,bet ir metu skirtumas... is tikruju,del suderinamumo ir daugiau astrologijos,bet vardu reiksmes galite pasiskaityti: www.day.lt
sekmes,mergytes su vyrais
Labutis mergaites!As turiu vyra ,saul, taip pat.Jis yra l.skrupulingas,grieztas,reiklus,tvarkingas.P.S.iki vedybu buvo daug tvarkingesnis .Tevu namuose,taip duodavo tvarkos garo,kad man zavu darydavosi.Kambarius sutvarkydavo uz mama ir seseri,kurios beje visuomet guosdavosi laiko stoka (Beee...beee...).O siaip,sauliai,idomus zmones(jai neuzsieme ).Mano vyras nerealus darboholikas.Kartais tai nemenkai trukdo seimai,nes be galo sunku atrasti laisvalaiki,kuri prleistume visi kartu.Sunkiai iseina jam atleisti nuoskaudas ir sugeba buti LABAI uzsispyres!Taciau jis labai moka myleti sau brangius zmones ir yra istikimas seimos zmogus .
QUOTE(Pamparam @ 2004 06 04, 09:38)
Aha, visai pamiršau apie kitų žmonių įtaką, tikrai visi norintys gali įpiršti savo nuomonę.
O dėl švaros, tai turbūt reikės kaltinti uošvienę, kad nesugebėjo dar vaiko prie tvarkos pripratinti
Bet vis tik man asmeniškai Šaulys geriau nei Dvyniai (anksčiau pažinojau tokį vieną), atsakomybės daugiau, ne taip nuplaukioja. Kaip sakoma, mylomo žmogaus ir kojinės mažiau smirda
O dėl švaros, tai turbūt reikės kaltinti uošvienę, kad nesugebėjo dar vaiko prie tvarkos pripratinti
Bet vis tik man asmeniškai Šaulys geriau nei Dvyniai (anksčiau pažinojau tokį vieną), atsakomybės daugiau, ne taip nuplaukioja. Kaip sakoma, mylomo žmogaus ir kojinės mažiau smirda
Mano vyras taip pat saulys,bet jis toks tvarkingas,kad uosvienei pasikavoti pries ji .Kol draugavome,visuomet galvodavau,kaip uosvienei ir jos dukrai(vyro sesei)negeda,kad vaikinas tvarko ju namus .Kuomet susituokeme,namus mano vyrelis tvarkyti nustojo ,nes sako jog as neturesiu ka veikti .Taciau jis visuomet pasikvepines,nusiprauses.Kuomet lyginasi koki drabuzi,tai mano kantrybe kabo ant plauko.Turi buti kiekviena siulyte nuliova.Darbe yra l.reiklus ir skrupulingas.Dievina dukryte,taciau bendravimo kartais stokoja.Uzsibrezto tikslo siekia labai atkakliai,o jai jau ko uzsinori,tai uzsidega,kaip degtukas.Sugeba labai greitai supykti ir neatsiprasyti,nes jis visada laiko save teisiu.Supykes labai rekia ir keikiasi . O uz seima tai galva paguldytu.Yra istikimas vyras ir puikus meiluzis .vienu zodziu turi pliusu ir minusu,beje,kaip ir visi mes .
QUOTE(Lineliuke @ 2007 08 04, 15:43)
Maniskis taip pat SAULYS,o as ZUVYTE,nors horoskopai sako ,kad esam visiskai skirtingi ir netinkami vienas kitam,bet...........mes jau 10metu kartu
As taip pat zuvis, vyras - saulys. Tikrai nesamone, kad mes netinkame - musu santykiai taip pat superiniai. Jis tvarkingas, konkretus, istikimas, nemegsta konfliktu, nori ramybes seimoje, protingas ir t.t. Kvailai konfliktuoti mums neiseina - tik protingai.
Na ka:) As esu vandene. Pries koki menesiuka su trupuciu labai susibendravau su sauliu (svogerio draugas).Atrodo, kad sutikau savo sielos pora. Abu graziai bendraujam, vis kur nors isvaziuojam su svogeriu ir sese, ir sauliuku. Turim be galo daug bendra. Bet santykiai tik draugiski, daugiau nieko. Kai ikala vaikinukas, tai ir apkabina, atrodo, kad va viskas juda reikiama linkme. O paskui vel viskas i pradini taska grizta Abu gyvename savo pasauliuose, bet tuos du pasaulius daug kas sieja:)
Zinau, kad kaip zmogus labai jam patinku
Ka patartumet daryti? Kaip sauliuka suvilioti? nes is to, kad parodysiu, ka jauciu - tikrai nieko gero nebus
Ka patartumet daryti? Kaip sauliuka suvilioti? nes is to, kad parodysiu, ka jauciu - tikrai nieko gero nebus
QUOTE(Simply @ 2007 09 05, 16:40)
Kaip Šaulys galiu patart...nieko įpatingo nereik ten rodyt...Šaulys mėgsta šaudyt...netempk gumos...permiegok...bet po to elkis šaltai...tegu užgriaužia jį klausimas:pataikiau ar nepataikiau....
QUOTE(GalBut @ 2007 09 05, 17:33)
Kaip Šaulys galiu patart...nieko įpatingo nereik ten rodyt...Šaulys mėgsta šaudyt...netempk gumos...permiegok...bet po to elkis šaltai...tegu užgriaužia jį klausimas:pataikiau ar nepataikiau....
jau turejau su vienu sauliu tokius santykius, tai viskas ir baigesi permiegojimu...kazkaip man po to labai sunku buvo