Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Mano vyras saulys. Kartu mes jau 9 metai, o pries gera menesi ir vaikiuko susilaukem smile.gif
Apie saulius galiu pasakyti stai ka:
Puikus mylintis tetis, tiesiog kraustosi is proto del savo vaiko thumbup.gif
Super meiluzis blush2.gif ir isvaizda labai sexuali wub.gif
Uzkietejes pazadukas ir fantaziorius g.gif
Labai nepastovus jausmuose (puse metu beprotiskai myli, o kita puse jau neapkencia)... va cia tai su juo kantrybes reikia... nu bet kadangi as skorpionas ir man seima yra viskas, tai sugebu tas jo emocines duobes islaukti siaip taip...
Daznai pirma padaro, o paskui pagalvoja doh.gif
Atsakyti
tikiuos, kad nepasikartosiu smile.gif

Apie tuos, kurie megsta pavalkatauti...

SAULYS

Saulys turi begale tiklu ir noru gyvenime, todël mielai vaþinëja, keliauja, kad kuo daugiau patirtø, kuo daugiau pamatytø. Ðaulio tikslas tartum uþlipti ant aukðtesnës plokðtumos, ið kur viskà dar geriau galëtø stebëti. Tai ugnies þmogus kaip Avinas ir Liûtas. Tik Avinas yra amþinas kovotojas, pasiryþæs pasaulá pakeisti savaip, Liûtas nori daug, bet ramiai, o Ðaulys judrusis þenklas jame ámontotas impulsyvus troðkimas visko norëti, visko turëti, viskà pamatyti.
Ðaulys niekada neabejoja, kad jis turi teisæ kitus mokyti, kad geriausiai supranta ir atskiria, kas yra gëris, kas yra blogis. Bet jam nerûksta nuoðirdumo ir nuovokos, jis geras draugas. Tik garsus tuo, kad paþada daugiau negu pajëgia iðtesëti. Nors þada visada nuoðirdþiai. Gyvenime Ðauliai save su kuo nors sutapatina ir ima vaidinti koká nors vaidmená. Jei nepavyksta gyvenime, vaidina scenoje. Tarp jø daug nuostabiø aktoriø.
Ðauliai labai judrûs, dinamiðki. Taèiau jø dinamikoje nëra Avino impulsyvumo ir Liûto autoritarinës valios jiems svarbiausia judëjimas ir veikla. Kontaktai lengvi, jø daug, nes keliaudami per pasaulá vis uþmezga naujus ryðius, sutinka naujø þmoniø. Gyvenime Ðauliø negalima nepastebëti. Jø veikla paprastai spontaniðka.
<...> Suaugæ Ðaulio þenklo vyrai, beje, kaip ir balandukai (Avinai) iðlieka tikrais vaikais. Net garbûs mokslininkai ar valstybës vyrai. Ir vis dëlto jie patys vyriðkiausia pasaulyje : gali pademonstruoti jëgà ir ðvelnumà, myli moteris, ieðko jose ðvelnumo, groþio ir nesibaigianèio þavëjimosi juo gruodinuku.
<...> Nelaikykite Ðauliø namuose leiskite daug keliauti. Ir nesisielokite, jeigu ið tolimø kraðtø ims plaukti laiðkai visosese pasaulio ðalyse jis nori turëti daug draugø ir draugiø. Ir turi. Groudinukui daug tvirtumo suteikia jausmas, kad kaþkur toli gyvena kaþkas, kas já supranta, malonu romantiðkai pasvajoti.
<...> Gruodinukas mums gali atrodyti per daug nepriklausomas, gal per didelis laisvës mëgëjas ar net valkata, taèiau jis pasirûpina savo ðeima ir vaikais. Gal per daug ðneka, bet turi, kà papasakoti. Gal per daug teatraliðkas, bet jis taip mëgsta teatrà. Beje, gruodinukë buvo ir Edita Piaf.
<...> Gruodinukø geriausias gydytojas Jautis (!!!).
Didþiausia yda besaikis plepëjimas, netgi apkalbos. Nesëkminga draugystë su Skorpionais ir Oþiaragiais. Gerai supranta vieni kitus su savo trijulës Avinais ir Liûtais.
Ðiek tiek pavaldûs Vëþiams ir Mergelëms. Geriausias virðininkas Þuvø þenklo þmonëms. Ideali pora su Vandeniu.
Ðauliams patinka nuotykiai ir kelionës. Tai gerai. Tik augokitës nelaimingø atsitikimø, ypaè iki 30 metø. Tiesa, iki to laiko gruodinukai labiausiai bijo vedybø kaip apynasrio laisvei ir nepriklausomybei. Todël ðeimas sukuria palyginti vëlai. Þinoma, pasitaiko ir iðimèiø
Atsakyti
noriu paklausti, gal tarp cia esanciu yra SAULIU gyvenanciu su AVINAIS? kokie tarpusavio santykiai, kaip pasidalijama darbais ir visa kita...stebiu aplinkinius, lyginu ju ZENKLUS. pagal mano vertinimus, bent jau is finansines puses, jie turetu gyventi labai neblogai! pasidalinkite pastebejimais.
Atsakyti
Mano vyras yra SAULYS. Ka galiu pasakyti...Zodzio zmogus, labai tvarkingas, beprotiskai skaniai valgyt daro, lovoje uraganas biggrin.gif visada teisus, visa sirdim atsidaves seimai, tik turi viena silpnybe- niekada man nesako NE ir labai megsta daryti siurprizus. Gal del to, as ji taip beprotiskai MYLIU wub.gif
Atsakyti
Na maniskis tai valgyti daryti nemoka,nebent gatava maista gali pasildyti,virtuveje apskritai kaip atbulom rankom viska daro.Po saves palieka bardakus ir siuksles po darbeliu kazkokiu doh.gif Taciau jis labai myli savo vaikuti ir mane wub.gif pazadus tesia kai prispaudziu prie sienos,megstu jam biski per sazine uzvaziuoti biggrin.gif ,tai jis niurzgedamas istesi ka pazadejes.O siaip tai mes del darbu dazniausiai susitariam kad abiems butu po lygiai.Ko paprasau padaryti niekada man nesako NE,padaro ir buna ramybe,retai mes pykstames ar gincijames thumbup.gif wub.gif Mat as esu VEZIUKE,seimos zmogelis ir megstanti pamokslauti ir sazine suzadinti ax.gif
Atsakyti
MANO brangusis taip pat saulys :mirksiukas:mes kartu jau 1,6m.tvarkingas,kai jau reikia kazkur iseiti ,tai nuo veidrodzio nenuvarysi.Mes su vaiku buname apsirenge,o jis dar prie veidrodzio,tai tenka ir prie laiptines laukti.Yra kitu savybiu kurios man nepatinka,bet gal tai auklejimo spraga g.gif :labai netaupus.O siaip tai valgyti megsta gaminti. thumbup.gif O lovoje buvo ir geresniu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 03 25, 12:33)
Na maniskis tai del asmenines higienos saunuolis  rolleyes.gif  dar kartais ir mane prakontroliuja. Pats tai svaruolis, bet jau kokiais rubais iseina i darba, tai nesuka sau galvos. Jei speju isplaut, tai gerai, o jei nepastebiu, tai taip ir isvaro.
    Namu ruosoje, tai beveik nulis pagalbos verysad.gif  kur ka valge ar gere, ten viska ir paliko. Bet vertina mano darba arba bent jau taip sako.
    Labai moka elgtis su pinigais, viska suplanuoja, padalina, taupus. Jei ne jis tai pinigai pas mus greit issileistu.
    Romantiskas. Tik nelabai sugeba mane nustebint, o jei as surengiu svente - labai tai vertina.
    Pats svarbiausias dalykas del kurio jis man patiko, tai jo uzsispirimas tikslui pasiekti. Atkaklus. Rimtas poziuris i gyvenima, darba.
    O nervina, kad retai prisipazysta kaltu (kai taip ir buna). Kai uzpyksta, tai gali ilgokai nesneketi. Sunku pakeisti jo nuomone. doh.gif
    Tiesa, perskaiciau, kad kitiems sauliams svarbu draugu nuomone. Tai va, maniskiui tai netinka. Kaip tik as daugiau i tai atsizvelgiu, o jis ne.  schmoll.gif [COLOR=blue]

VISIŠKAI JUMS PRITARIU biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

susipazinau as cia su vienu sauliu. tai ispirmo karto supratau, kad tai stilingi, protingi, sexualus vyrukai:)
vien jau tai kad batai geri, zino ka devi, zino ko nori.
turi gera galva ant peciu! logiskai kalba, seka minti, geras pasnekovas.
o kaip lovyteje tai nezianu, bet galvoju kad :super
Atsakyti
Mano vyras irgi SAULYS. Pati esu JAUTIS "su ragais" smile.gif . O kartu mes jau 6 metai bus netrukus... Saulys ir mano tetis. Gal ir tiesa kad dukros iesko daznai vyro panasaus kaip tecio wink.gif. Tikrai thumbup.gif teciai, thumbup.gif draugai, thumbup.gif lovoje wub.gif ... Oi kaip myli vaikus ir zaidzia net grazu is sono ziureti... Daznai girdziu "myliu", daznai parodomi jausmai ... vat NE tikrai retai isgirsi, visada pirmi padeti, visada skubantys... Pirmiau padarys, po to pagalvos. Valgyti retokai daro, bet neatsisako susitvarkyti, padeti man... Darbe atsidaves 4u.gif Pirmiau seima, po to draugai ir visi kiti ax.gif didziuojuosi savo vyru mirksiukas.gif , nors gal ir nevisada jam tai sakau ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 06 28, 23:13)
noriu paklausti, gal tarp cia esanciu yra SAULIU gyvenanciu su AVINAIS? kokie tarpusavio santykiai, kaip pasidalijama darbais ir visa kita...stebiu aplinkinius, lyginu ju ZENKLUS. pagal mano vertinimus, bent jau is finansines puses, jie turetu gyventi labai neblogai! pasidalinkite pastebejimais.

as saulys, o mano busimas vyras avinas. kaip ugnies zenklai, tai pykstames audringai smile.gif o apie finansus teisingai pasakyta, avinai - siaip karjeristai, tad seima aprupina.
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2007 07 19, 22:18)
as saulys, o mano busimas vyras avinas. kaip ugnies zenklai, tai pykstames audringai smile.gif o apie finansus teisingai pasakyta, avinai - siaip karjeristai, tad seima aprupina.

linkiu sekmes visa kame 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiusi temą, priėjau išvados, kad ženklas neturi jokios reikšmės.
Mes su vyru abu šauliai. Horoskopai sako, kad du šauliai kaip du carai viename soste išsėdėti negali. Bet mes jau 10 metų kartu bigsmile.gif
Mano vyro nereikia raginti praustis ar sekti, ką rengiasi.
Namuose darbais dalinamės, kas ką galim, tas tą ir darom, taip pat ir su maisto gaminimu.
Gal anksčiau buvo labiau užsidegantis, bet dabar perėmė iš manęs kažkiek ramumo ir išmoko be reikalo "neputoti" biggrin.gif
Jam visiškai vienodai kas ką galvoja, bet tuo pačiu turi labai stiprų suvokimą apie bendražmogiškasias savybes, kuriomis vadovaudamasis gyvena.
Neplauti indai jį erzina labau nei mane, bet tuom džiaugiuosi, nes dėl tos priežąsties pas mus beveik niekada nebūna neplautų indų bigsmile.gif
Visa, kas gali buti pavadinta jo yra pilnaja to zodzio prasme jo: niekam neleis "čiupinėti", o tuo labiau skriausti. Puikus tėvas mūsų dukrai.
Dar reikia pridurti, kad nuostabus meilužis.
Nežinau, ar ženklas lemia žmogaus būdą. Manau, tai kažkas kita...
Atsakyti