Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(trylika @ 2007 04 30, 10:05)
na truputi papriestarauciau  ax.gif
del tvarkos pvz,ner uz mane labiau pedantisko zmogaus manau,ideali tvarka nuo 7ryto  blush2.gif 
na o del laisves,keliavimo ...tai jus teisios,musu ribot negalima  bigsmile.gif tik as savo seima visur tempiu paskui save,gerai kad nesipriesina  blush2.gif (pripratinau laipiot i kalnus pvz  lotuliukas.gif )

Labutis smile.gif , as taip pat esu saulys ir pritariu tau kad tvarka ir man turi buti idiali namie.O del laisves apribojimo tai sutinku visalaika as turiu buti laisva.
Gal teko kam girdeti kaip saulys moteris sutinka su skorpionu vyru? Butu idomu pasidalinti nuomonem ir patirtimi... smile.gif
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi saulys as su juo gyvenu 11metu .Vonioje jis buna ilgiau uz mane ten vis krapstosi prie veidrodzio. Namuose nieko daryti nenori, bet komentuoti apie netvarka labai megsta, o del kelioniu ir televizijos teisiog pamises bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lulida @ 2007 05 05, 20:59)
Mano vyras irgi saulys as su juo gyvenu 11metu .Vonioje jis buna ilgiau uz mane ten vis krapstosi prie veidrodzio.  .

Todel turbut jie man ir patinka. Tie bjaurybes sauliai cool.gif
Patinka susitvarke,stilingi vyrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lulida @ 2007 05 05, 21:59)
Mano vyras irgi saulys as su juo gyvenu 11metu .Vonioje jis buna ilgiau uz mane ten vis krapstosi prie veidrodzio. Namuose nieko daryti nenori, bet komentuoti apie netvarka labai megsta, o del kelioniu ir televizijos teisiog pamises bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif Kaip pirštu į akį. thumbup.gif mano irgi maivosi prieš veidrodį ir prausiasi po valandą kaip merga. ax.gif , o teliko pultas geriausias draugas.
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2007 05 06, 13:40)
Todel turbut jie man ir patinka. Tie bjaurybes sauliai cool.gif

O man patinka,kad mes joms patinkam...ir net nesvarbus tas jų ženklas...
Atsakyti
QUOTE(Qanga @ 2007 05 04, 21:24)
Labutis smile.gif , as taip pat esu saulys ir pritariu tau kad tvarka ir man turi buti idiali namie.O del laisves apribojimo tai sutinku visalaika as turiu buti laisva.
Gal teko kam girdeti kaip saulys moteris sutinka su skorpionu vyru? Butu idomu pasidalinti nuomonem ir patirtimi...  smile.gif
Sekmes smile.gif

ojerguteliau bash.gif vienas kita. . . gun_rifle.gif gerai, kad ne mano vyras, o tik drauges, tuoj susikapojam smile.gif , reikia, kad iskirtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 05 18, 18:14)
O man patinka,kad mes joms patinkam...ir net nesvarbus tas jų ženklas...

labai sauliskas atsakymas biggrin.gif
sauliams labai svarbu patikti cool.gif Didziuojasi ir megaujasi kiekvienu, kuriam patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qanga @ 2007 05 04, 21:24)
Gal teko kam girdeti kaip saulys moteris sutinka su skorpionu vyru? Butu idomu pasidalinti nuomonem ir patirtimi...  smile.gif
Sekmes smile.gif

galiu nebent atvirkstini varianta papasakot lotuliukas.gif as skorpas MB saulys ax.gif
Atsakyti
Tai papasakoks, mamuska smile.gif
Atsakyti
o kas konkreciai domina ? g.gif
galiu pasakyt kad sugyvenam gerai, mane nugesina kai uzsidegu kokiom nesamonem, prie veidrodzio tiksliai nesikrapsto ilgiau uz mane , vat pasivalkiot megsta lotuliukas.gif t.y. vis laiks nuo laiko kur nors isvaziuoja rolleyes.gif . jei kas nepatinka jis niekad nereks, uzsirauks ir tiek, as irgi lotuliukas.gif paskui tesiasi varzybos kuris ilgiau istyles lotuliukas.gif svetimu nuomones nelabai paiso rolleyes.gif hmm, net nznau kas cia dar
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

o aš su vyru abu šauliai. skiriamės kaip diena nuo nakties. aš galiu ilgiausiai rėkti, o jis ilgiausiai tylėti. doh.gif
taip pat reikia priminti, kad nueitų vakare į vonią, dantis išsivalyti, nusiprausti. bet, velnias, žiauriai tingi doh.gif
labai dažnai pamiršta, ką būnu paprašius. pastoviai turiu priminti, net būna, kad ištisą savaitę sako "pamiršau" blink.gif blink.gif doh.gif
o pykstamės tai labai dažnai. čia gal nuo mėnulio fazės priklauso blush2.gif
jis namisėda, o man vakarais namie sėdėti, tai katorga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 05 30, 19:50)
labas vakaras  4u.gif

o aš su vyru abu šauliai. skiriamės kaip diena nuo nakties. aš galiu ilgiausiai rėkti, o jis ilgiausiai tylėti.  doh.gif
taip pat reikia priminti, kad nueitų vakare į vonią, dantis išsivalyti, nusiprausti. bet, velnias, žiauriai tingi  doh.gif
labai dažnai pamiršta, ką būnu paprašius. pastoviai turiu priminti, net būna, kad ištisą savaitę sako "pamiršau"  blink.gif  blink.gif  doh.gif
o pykstamės tai labai dažnai. čia gal nuo mėnulio fazės priklauso  blush2.gif
jis namisėda, o man vakarais namie sėdėti, tai katorga  doh.gif

as esu vandene,MB yra saulys..ir kaip viskas sutampa su tavo vyru..tik skiriasi tas kad jis kartais kai as rekiu neistveria ir surekia,bet taip kad as net uzsiciaupiu doh.gif
Atsakyti