QUOTE(GalBut @ 2007 04 25, 15:49)
Aš pats Šaulys...bet juokiuosi čia jus paskaitęs...tikit tais ženklais,horoskopais,burtais,sapnais ir tt?....jei lygint aukštaitį,suvalkietį,žemaitį ar dzūką,dar gali rast kažkokius bruožus,savybes charakteringas...o žuvį,mergelę,aviną,svarstykles ir tt...juokinga...mergelių plepalai...
Paprasciausiai idomu palyginti,issipasakoti
negaliu pakesti sauliu! Bet jie,bjaurybes, mane traukia. Butent tuo savo bjaurumu. Vienzo, jauciu ir neapykanta ir trauka tuo pat metu. Nekenciu to saulisko begalinio egocentrizmo ir begalinio susireiksminimo. Ar begali but blogiau?
Taip. Gali. Pvz. nuobodybe su zuvimi..
QUOTE(suka @ 2007 04 29, 12:15)
negaliu pakesti sauliu! Bet jie,bjaurybes, mane traukia. Butent tuo savo bjaurumu. Vienzo, jauciu ir neapykanta ir trauka tuo pat metu. Nekenciu to saulisko begalinio egocentrizmo ir begalinio susireiksminimo. Ar begali but blogiau?
as mergina,zuvis
Nieko blogo pries zuvis neturiu. Ypac pries mot.lyties. Mano drauge zuvis - labai geras zmogus. Bet vyro man reikia TIKRAI NEZUVINO
QUOTE(suka @ 2007 04 29, 13:34)
Nieko blogo pries zuvis neturiu. Ypac pries mot.lyties. Mano drauge zuvis - labai geras zmogus. Bet vyro man reikia TIKRAI NEZUVINO
Baisiau už šaulio-žuvies santuoką būti negali. Kalbu iš patirties.
O šauliai (abi lytys) nėra šeimos žmonės - jiems reikia erdvių, saviraiškos, garbės, etc. Ir daiktai ant grindų problemų nesukelia - mano namuose taip ir yra Jeigu norite šaulį padaryti nelaimingu, liepkite sėdėti namuose, tvarkytis, etc. ir atimkite internetą, TV žinių laidas, automobilį ir laisvę keliauti kur nori ir kada nori Pareigos šeimai? - juk neįdomu, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(suka @ 2007 04 29, 12:15)
Aha, pritariu Ir įsivaizduok nuobodybės-banalybės žuvino santuoką su laisvo oro direktore šaule
niu ir mano vyras saulys,seip geras zmogutis,bet labai uzsispyres,sunku pripazinti,kad yra del kazko neteisus,kaip pasake taip ir turi buti,del to kyla pyktumu,bet jie lengvai issprendziami..... Del tvarkos taip pat kyla problemu,bet cia daugiau uosvenes "nuopelnas",nuo pat vaikystes viska uz ji darydavo,prie tvarkos nepratino,nera ko noreti.....Bet kas liecia remontus,tai va visa namuka savo rankomis remontuoja,ir elektra isvedziojo ir santechnika sutvarke ir apdaila padare ir tikrai neblogai.....nors pirma karta tokiu darbu emesi.... Gal ne taip jau viskas pagal zodiako zenkla sprendziasi,daug itakos auklejime ir genuose....
QUOTE(naktine_plastake @ 2006 12 03, 12:28)
Noriu paklausti ar draugavo koks saulys su liutu.
Man labai idomu ar sutartu du tokie zmones?
Man labai idomu ar sutartu du tokie zmones?
draugavo sutartų idealiai
Mano busimasis irgi yra saulys, t.y. netvarkingas, jei kalba eina apie daiktus, kambario tvarkyma, taciau duse grazinasi ilgiau nei as... net siutina kartais... bet geriau kvepia, nei prakaitu dvokia! Visada turi daug planu, taciau stengiuosi as ji ant zemes nuleisti... Visada isklauso mano nuomones, visada stengiasi kazkuo pradziuginti... Na del seimos viska padarytu...
Myliu baisiai... gal todel man jis toks geras...
Myliu baisiai... gal todel man jis toks geras...
QUOTE(Ryzel @ 2007 05 01, 19:06)
draugavo sutartų idealiai
kodel tiek mazai informacijos? prasom placiau