Sveikos mergaites, paskaiciau as apie tuos saulius ir siek tiek apsiraminau. As galvojau, kad cia mano vienintelis toks, o pasirodo visi jie TOKIE kartu jau daugiau kaip puse metu, o jis vis dar nezino ko nori. Bijo rimtu santykiu ir isipareigojimu. Tas laisves troskimas begalinis. Buti kartu su manim jam gerai, bet kazko rimtesnio nesinori. As nekalbu rimtesnio apie vestuves, vaikus ar net gyvenima kartu, paprasciausia normalia draugyste. Mes kaip ir kartu, bet kaip ir nekartu. As avinas, suprantat ka tai reiskia bet budama su sauliu ir tuos ragus jau apsilauziau, daugeli avinisku savybiu nugesinu rekalui esant, bet jo blaskymasis ir neapsisprendimas del santykiu mane varo i nevilti.
padekit kas juos gerai pazystat, kaip ji priversti atsitoketi ar man nuleist rankas ir ieskoti ne saulio?
As- vandenis, vyras- saulys. Mum tokiu problemu nekyla, nes esam labai savarankiski. Bet jei nori pririst Sauli- demonstruok, kad tau visai nereikia jokiu isipareigojimu, bet teisiu i save nesuteiki ir jam Jis is kart suklus, prades abejot ir prisiris . Maniskis irgi atrode odenocka, bet dabar- kaip avinelis is paskos kiutina, noriu ar ne
Zodziu, su siuo zenklu svarbiausia atsimint, kad vyrai, kaip vaikai- kisi jam zaisla-neima, o kai draudi, leidi tik is tolo grozetis- sis tampa jam didziausia siekiamybe
Zodziu, su siuo zenklu svarbiausia atsimint, kad vyrai, kaip vaikai- kisi jam zaisla-neima, o kai draudi, leidi tik is tolo grozetis- sis tampa jam didziausia siekiamybe
Na mano saunuolis ir sauliukas... Ech,vargelis mano... Labiausiai nepatinka tai,kad niekaip jo isjudinti negalima.. ypac rytais,jau geriau leks paskui strimgalviais,versdamasis per galva,bet pamiegos iki paskutines sekundes... :doh :help
Na neplauti indai ir visi daiktai ne lentynose, o ant zemes manes jau nebestebina... Tarp savu draugu,galiu sakyti kompanijos siela,bet prie nepazistamu daznai pamirsta,kad kalbeti galima...
Is man artimesniu draugu MB vienintelis saulys,ir suvokiau,jei sio zenklo zmones myli,tai myli...tikraja sio zodzio prasme! :4u Vardinciau ir vardinciau,kartu metai ir du menesiai,tai jau spejau pazinti,bet kiek dar savybiu neatrasta,aj,bet juk tam visas gyvenimas pries akis.. :bigsmile
Na neplauti indai ir visi daiktai ne lentynose, o ant zemes manes jau nebestebina... Tarp savu draugu,galiu sakyti kompanijos siela,bet prie nepazistamu daznai pamirsta,kad kalbeti galima...
Is man artimesniu draugu MB vienintelis saulys,ir suvokiau,jei sio zenklo zmones myli,tai myli...tikraja sio zodzio prasme! :4u Vardinciau ir vardinciau,kartu metai ir du menesiai,tai jau spejau pazinti,bet kiek dar savybiu neatrasta,aj,bet juk tam visas gyvenimas pries akis.. :bigsmile
QUOTE(Satina @ 2007 01 14, 16:35)
Prieš savaitę naktiniame klube susipažinau su Šauliu. Jis užsienietis, vyresnis devyneriais metais už mane, buvo atvykęs į LT darbo reikalais. Nuo pat pirmos pažinties akimirkos apipylė komplimentais, tiesa, vis turėjau jį stabdyti nuo rimtesnių veiksmų. Jau buvau nurašiusi jį kaip sex turistą, kai jis pareiškė, kad labai nori pamatyti mane dar kartą ir kad atvyks kitą savaitgalį į LT tik dėl manęs. Taip ir patikėjau. Tačiau vos grįžęs į Londoną pranešė, kad jau turi bilietus kitam savaitgaliui. Ir tikrai atskrido. Šeštadienis buvo nuostabus ir aš beveik ėmiau tirpti. Nebebandžiau atsispirti jo bučiniams, juo labiau, kad jis labai simpatiškas, įdomus pašnekovas ir nuolat juokauja. Tiesa, jis vis bandė mane įkalbėti važiuoti į viešbutį, bet paskutiniai mano sveiko proto likučiai bent jau tam dar priešinosi. Prieš mums atsiveikinant atrodė nusiminęs. Šiandien jis jau išvyko. Neparašė man nė vienos žinutės. O aš kaip tik pradedu jį po truputį įsimylėti. Vos galiu susilaikyti jam neparašius sms arba laiško. Skaičiau, kad Šauliai - lengvabūdžiai meilės reikaluose ir kad jiems tiesiog patinka medžioti, kad jie neieško ilgalaikių santykių. Ar tai tikrai jiems būdinga?
Satina, busiu tiesi ir atvira...
Jis norejo taves, todel ir atvaziavo antra karta. Juk kviete i viesbuti, buvo suplanaves, kad gerai praleis laika su tavimi. O tu ji nuvylei...iseina, kad jis ismete pinigus kelionei ir viesbuciui ir dar taves negavo, ko ir sieke.
As pazistu tokius vyrus, patikek. Jie gali tukstancius isleisti su mergina arba jei, kad tik gerai laika praleisti ir veliau gerai pasimyleti.
Na kaip tu manai ar nebutum nusiminusi jo vietoje???...
QUOTE(voveriena @ 2007 02 23, 13:24)
As- vandenis, vyras- saulys. Mum tokiu problemu nekyla, nes esam labai savarankiski. Bet jei nori pririst Sauli- demonstruok, kad tau visai nereikia jokiu isipareigojimu, bet teisiu i save nesuteiki ir jam Jis is kart suklus, prades abejot ir prisiris . Maniskis irgi atrode odenocka, bet dabar- kaip avinelis is paskos kiutina, noriu ar ne
Cia su tavimi labai sutinku,man taspats.As vandenis jis saulys,sunus saulys...Zodziu vaiku darzelis,bet grazus...
mano vyras-šaulys, kartu mes jau devyneri metai pirmieji santuokos metai buvo tikra tragedija jam tik vakarėliai, dėmesys ,savęs pateikimas, visur tik"AŠ" demonstravimas...po to pradėjau viską kitaip vertinti ir "žaisti",nes labai norėjau išsaugoti šeimą. tai va ko išmokau, su šauliais reikia taip:NIEKADA NEDĖTI JIEMS APYNASRIO netardyti kur buvai ,kada grįši ir pan.pačiai puoštis ir išeiti kad ir į parduotuvę vienai.taigi dabar jis valgo iš mano rankos ir šeima tvirta...
QUOTE(vetrūnė @ 2007 03 26, 16:22)
mano vyras-šaulys, kartu mes jau devyneri metai pirmieji santuokos metai buvo tikra tragedija jam tik vakarėliai, dėmesys ,savęs pateikimas, visur tik"AŠ" demonstravimas...po to pradėjau viską kitaip vertinti ir "žaisti",nes labai norėjau išsaugoti šeimą. tai va ko išmokau, su šauliais reikia taip:NIEKADA NEDĖTI JIEMS APYNASRIO netardyti kur buvai ,kada grįši ir pan.pačiai puoštis ir išeiti kad ir į parduotuvę vienai.taigi dabar jis valgo iš mano rankos ir šeima tvirta...
mano vyras irgi saulys vede neseniai, bet gyvename jau 4 metus kartu. del to apynasrio tu teisi jiems patinka jaustis laisviems ir kaip katinams eiti kur nori ir kada nori ir jeigu moteris laiku ta supranta tada buna viskas ciki
sauliai labai saugo savo antra puse... ir jei pasipuosi ir eini i "parduotuve" tai neuzilgo pamatysi einant is paskos
Labas,na ka mano vyras irgi saulys,pati as esu zuvis,bet siuo metu esu nescia tai ir pasikeites poziuris i gyvenima ,pati negaliu gerai pasilinksminti,tai ir nenoriu kad tai darytu jis,manes nezinau ar jis klauso nes kai tik ateina savaitgalis jis kviecia savo pusesere su jos bernu i sveciusa o mane tai nervina as netgi verkiu kad neatvaziuotu,o jis vistiek kviecia,kazkaip kai nescia tai ir nesinorisi jokiu draugu o tik pabuti dviese...o jis vistiek nori su draugais.tai kartais pagalvoju kad as jam gal net ir nerupiu... ,arba buna darbe ir visa diena neparaso kol as pirma neparasau tai visada ir varau ant jo,bet vakare kai jis jau miega as galiu verkti,nes man gaila kad variau ant jo(nes visada negraziu zodziu prirasineju)bet prieinu apkabinu ir pabuciuoju kai jis miega.aisku ir siaip mes normaliai sutariasm.bet man atrodo kad gal sauliai nemoka pykti.nes jis dabar niekada nepyksta ant manes,ir dar neapkenciu JO GIRTO.galeciau viska padaryti kad jis negertu.
QUOTE(Indruxa @ 2007 04 05, 01:15)
Labas,na ka mano vyras irgi saulys,pati as esu zuvis,bet siuo metu esu nescia tai ir pasikeites poziuris i gyvenima ,pati negaliu gerai pasilinksminti,tai ir nenoriu kad tai darytu jis,manes nezinau ar jis klauso nes kai tik ateina savaitgalis jis kviecia savo pusesere su jos bernu i sveciusa o mane tai nervina as netgi verkiu kad neatvaziuotu,o jis vistiek kviecia,kazkaip kai nescia tai ir nesinorisi jokiu draugu o tik pabuti dviese...o jis vistiek nori su draugais.tai kartais pagalvoju kad as jam gal net ir nerupiu... ,arba buna darbe ir visa diena neparaso kol as pirma neparasau tai visada ir varau ant jo,bet vakare kai jis jau miega as galiu verkti,nes man gaila kad variau ant jo(nes visada negraziu zodziu prirasineju)bet prieinu apkabinu ir pabuciuoju kai jis miega.aisku ir siaip mes normaliai sutariasm.bet man atrodo kad gal sauliai nemoka pykti.nes jis dabar niekada nepyksta ant manes,ir dar neapkenciu JO GIRTO.galeciau viska padaryti kad jis negertu.
sveikos visos As pati esu zuvis,o mano busimas vyras yra saulys.gyvenam kartu du metus,bet tik vasara zadam susituokti.Maniskis tai lb ramus,bet mane tai kartais lb nervina kai zodzio neina ispesti...bet jei kartais susipykstam tai jis visadas man nuolaidziauja ,nes ilgai nemoka pykti,o as pykstu lb ilgai.O apie gerima tai tu tikrai teisi,jei kada isgeria tai nzn ka galeciau jam padaryti,nes td daug kalbos atsiranda ,o blaivas mazai ka ismano tai mane lb nervina.Bet gera zinia,kad jis lb retai geria >as kai buvau nescia maniskis visai sveciu nesivesdavo namo,be mano leidimo,nes nescia as buvau pikta,nes dirbau iki dekretiniu ,tai po darbo budavau pikta kaip sirse tai retai draugu laukdavau namuose.o tu nesinervuok,paprasciausiai maziau imk i galva,pasakyk,kad blogai jautiesi ir iseik i kita kambari gal tuomet taviskiui daeis,kad gal be tavo leidimo neraikia kviesti sveciu
QUOTE(adrijana87 @ 2007 04 05, 20:13)
sveikos visos As pati esu zuvis,o mano busimas vyras yra saulys.gyvenam kartu du metus,bet tik vasara zadam susituokti.Maniskis tai lb ramus,bet mane tai kartais lb nervina kai zodzio neina ispesti...bet jei kartais susipykstam tai jis visadas man nuolaidziauja ,nes ilgai nemoka pykti,o as pykstu lb ilgai.O apie gerima tai tu tikrai teisi,jei kada isgeria tai nzn ka galeciau jam padaryti,nes td daug kalbos atsiranda ,o blaivas mazai ka ismano tai mane lb nervina.Bet gera zinia,kad jis lb retai geria >as kai buvau nescia maniskis visai sveciu nesivesdavo namo,be mano leidimo,nes nescia as buvau pikta,nes dirbau iki dekretiniu ,tai po darbo budavau pikta kaip sirse tai retai draugu laukdavau namuose.o tu nesinervuok,paprasciausiai maziau imk i galva,pasakyk,kad blogai jautiesi ir iseik i kita kambari gal tuomet taviskiui daeis,kad gal be tavo leidimo neraikia kviesti sveciu
Labukas,nu mano irgi ne daznai geria,bet jau kai isgeria tai negaliu iji ziureti,tik galvoju kada greiciau jis eis miegot ,mano vyras irgi ramus ypac su vyresniais gali visai nekalbeti,aj dar vienas jo bruozas nemoka meluoti nei kiek
QUOTE(pavasare @ 2007 04 21, 10:44)
Maniškis irgi šaulys Laisvės troškimas baisus, draugai, vakarėliai, kelionės... O aš labiau noriu būti kartu, dalyvauti visur kartu, kad kiti (ir ypač kitos ) neįsivaizduotų kad jis toks laisvas kaip dedasi, matytų jame šeimos žmogų. Beje aš irgi šaulys, bet mes visai skirtingi
jo mano irgi megsta pasilinksminti,man gimdyt neuzilgo,o jis gali pakviest drauga ir suorganizuot pvz saslykus,nu tas jo draugas toks geras normalus,nu bet tas mano vyras saulys tai visai truputi kazkoks keistas man juk gimdyt greit o as gamtoj busiu:)o kad namo eiti sveciai dabar nenoriu tik po gimdymo:) a gal as keista zuvis o gal ir vyrelis,nu nezinau bet jis man kartais nervina,sako statyt darbe tures kai vaikas gims.nu zinau kad statyt reiktu,bet tai galetu pats grizt namo pastates bet juk zinau as ji kur ten tau dar ir kartu isgers.Dar pastebejau jo bruoza kad jis toks mazai valios turi,pvz ka atsisakyt,gal bijo savo nuomone isreikst,as tai visai kitokia jei ypac dar mane sunervina,tai galiu tiesiai sviesiai i akis atsakyt,o vat mano vyras ne toks,o noreciau kad biski turetu savo zodi.Beje dar as bijau kad jis su savo gimusiu vaikeliu elgsis taip kaip su savo broliais o jo brolei mazi vienam 5 kitam 6,tai jis su jais zaidzia nu kaip vaikas,tai bijau kad su vaiku taip butu nes blogai isaukles:)noriu kad grieztesnis butu,o jis toks jau myli savo broliukus kad beveik niekada neaprekia jei ka ir blogo sako.aisku nesakau kad visai nezaistu su vaikuciu,bet tai kad su saiku