Prieš savaitę naktiniame klube susipažinau su Šauliu. Jis užsienietis, vyresnis devyneriais metais už mane, buvo atvykęs į LT darbo reikalais. Nuo pat pirmos pažinties akimirkos apipylė komplimentais, tiesa, vis turėjau jį stabdyti nuo rimtesnių veiksmų. Jau buvau nurašiusi jį kaip sex turistą, kai jis pareiškė, kad labai nori pamatyti mane dar kartą ir kad atvyks kitą savaitgalį į LT tik dėl manęs. Taip ir patikėjau. Tačiau vos grįžęs į Londoną pranešė, kad jau turi bilietus kitam savaitgaliui. Ir tikrai atskrido. Šeštadienis buvo nuostabus ir aš beveik ėmiau tirpti. Nebebandžiau atsispirti jo bučiniams, juo labiau, kad jis labai simpatiškas, įdomus pašnekovas ir nuolat juokauja. Tiesa, jis vis bandė mane įkalbėti važiuoti į viešbutį, bet paskutiniai mano sveiko proto likučiai bent jau tam dar priešinosi. Prieš mums atsiveikinant atrodė nusiminęs. Šiandien jis jau išvyko. Neparašė man nė vienos žinutės. O aš kaip tik pradedu jį po truputį įsimylėti. Vos galiu susilaikyti jam neparašius sms arba laiško. Skaičiau, kad Šauliai - lengvabūdžiai meilės reikaluose ir kad jiems tiesiog patinka medžioti, kad jie neieško ilgalaikių santykių. Ar tai tikrai jiems būdinga?
QUOTE(tiksliuke @ 2006 11 23, 14:44)
Na mano vyras taipogi šaulys... tai labai tvarkingas (gal būt tvarkingesnis už mane ), jo nereikia niekur stumti... nori būti visada ir visur pirmas... nu žodžiu geras jis yra dėl šeimos gali padaryti viską, kad mes su dukrele būtumėm laimingos ir nieko mums netrūktų...
Tik labai erzina kai kalba su manim pakletu tonu...
Tik labai erzina kai kalba su manim pakletu tonu...
Maniskis irgi kalba su manim pakeltu tonu, plius dar labai megsta moralus skaityti. Del tvarkos, tai mato tiktai kitu betvarke, o savos niekada nepastebi. Taipogi didelis karstakosis ir uzsispyres kaip ozys.
sveikutes,
klaidziojau po interneto platybes ir uztikausi puslapi. susiduriau su panasia problema kaip ir satina. pries sventes susipazinau su sauliu. labai smagiai leidom laika, nuolat itikinejau ir save, ir ji kad tai tik nuotykis, nes zinojau, kad lietuvoje jis neuzsibus. o kai isvaziavo supratau, kad noreciau bendrauti toliau. beda ta, kad jo uzsienio nr neturiu, jis irgi tyli. galeciau bandyti gauti per jo drauga, tik nzn, ar verta vytis.
klaidziojau po interneto platybes ir uztikausi puslapi. susiduriau su panasia problema kaip ir satina. pries sventes susipazinau su sauliu. labai smagiai leidom laika, nuolat itikinejau ir save, ir ji kad tai tik nuotykis, nes zinojau, kad lietuvoje jis neuzsibus. o kai isvaziavo supratau, kad noreciau bendrauti toliau. beda ta, kad jo uzsienio nr neturiu, jis irgi tyli. galeciau bandyti gauti per jo drauga, tik nzn, ar verta vytis.
na ka gi,esu susidurus su dviem sauliais- vienas mano vyresnysis brolis,o kitas mano draugas. Nors abu gana skirtingi,taciau turi ir panasumu pvz nei mano brolis mano tevams ka nors pasakodavo apie savo asmenini gyvenima (drauges), nei mano draugas tevams (aisku tas tevams nelabai patinka )
is charakterio vienas ryskus panasumas - pamatyti juos rekiancius, besimetancius daiktais - tikimybe viena is milijono geriau tyles "uzsisike"..kas aisku labiausiai ir nervina
o siaip mano brolis labai verzlus,karjeros siekiantis ir tt..o mano draugas labai daznai "stumk-trauk"...
Papildyta:
eina sau kaip viskas pazistama
is charakterio vienas ryskus panasumas - pamatyti juos rekiancius, besimetancius daiktais - tikimybe viena is milijono geriau tyles "uzsisike"..kas aisku labiausiai ir nervina
o siaip mano brolis labai verzlus,karjeros siekiantis ir tt..o mano draugas labai daznai "stumk-trauk"...
Papildyta:
eina sau kaip viskas pazistama
QUOTE(bjaurybe @ 2006 11 20, 01:39)
Maniškis irgi šaulys...nu jo netvarkingumas ir lėtapėdiškumas žudo ...ir dar mūsų gyvenimą planuoja jo visa giminė...gerai,kad aš esu ta bjauri boba ir sustatau viską į vietas
QUOTE(liinuxas @ 2007 01 29, 15:28)
sveikutes,
Na, aš išlaukiau, neparašiau pirma. Po paros pasipylė ir jo sms, ir skambučiai. Netvirtinu, kad jis nebūtų atsakęs, jei būčiau parašiusi pirma. Bet mano atveju, manau, pasiteisino išlaukimas:)
..maniskis toks pat saulys kaip ir as..bet as pasiutesne nei jis..jei pykstu, aiskinuosi ir delioju viska i savo vietas tai tik viena-i vienus vartus..ziurek po kokiu 15min.jau jis prisideda, pasako kas patinka kas ne..pas mus tai nerasyta taisykle , kad turi pasakyti viska ka galvoji,kas gera ir kas bloga, net dienos begi susikambinam po kelis kartus o vakare vis dar turim ka nors naujo papasakoti..suprantam vienas kita is puse zodzio..del tvarkos , kaip vienturtis , jis super..mes susipazinom uzsieny, tai tik po gero pusmecio gyvenimo kartu susipazinau su uosve..tikrai sakyciau ne mamos nuopelnas kad jis skalbiasi pats, valgyt daryti savaitgaliais(nes tik tada daugiau laisvesnis) jam malonumas, siurbliuoja kilimus , nesa siuksles ir taiso tik pats(nors pati ne prasciau valdau atsuktuva ar plaktuka rankose)..vienintelio dalyko ko nepakencia -tai apsipirkinejimo parduotuvese-jam tai kaip nuosprendis katorgon ar atlikti prievole...dazniausiai apsipirkineju su sese,uz tai jis jai labai dekingas ..svelnus ir mylintis, bet nesaldus ir labai konkretus..geles dovanojamos tik per sventes ir kaip jauciasi kaltas ..istikimybe seimoje sventas dalykas...nesureiksmina pinigu vertes:jei ju yra-gerai, jei nera-ka padarysi, nera tai nera..taip ir gyvenam draugiskai besikepsiodami zodziais
QUOTE(Satina @ 2007 01 31, 11:10)
Na, aš išlaukiau, neparašiau pirma. Po paros pasipylė ir jo sms, ir skambučiai. Netvirtinu, kad jis nebūtų atsakęs, jei būčiau parašiusi pirma. Bet mano atveju, manau, pasiteisino išlaukimas:)
maniskis tai labai ramus, tik su tvarka, tai tenka nemazai pakovoti
Tiek priskaiciau visko apie saulius, Kad nebeturiu ka ir bepridurti. Maniskis del manes viska padarytu... Isskyrus namu tvarka Ir kojinems geriausia vieta - kampas Uztat zinau, kur ieskoti nesvariu drabuziu, kai ruosiuos juos skalbti
Bet, aciu Dievui, praustis megsta Labai megsta mane lepinti maistu, tik paskui man tenka virtuve sviesti issijuosus - tokia kaina moku, kad is manes nekokia seimininke
O is esmes nera idealiu vyru... Svarbu rasti savaja pusele (kad ir ne visai idealia)
sveiki,
paskaiciau as jusu postus apie namisedas saulius - tai prisijuokiau iki soties kiek teko sutikti visi minimum po du kartus zenoti, kurie tik viena karta nesizegnoja , kad paskutini. sijonus megsta labai, tusus dar labiau. zodziu LAISVE-JEGA ir nesvarbu kad "sorak" beveik ) beje, VISI jie turi daug pinigu. cia svarbiausias dalykas "pavarantiems" sauliukams jie ir taip savimi pasitiki, o dar jei kiseneje ne vejai sviplauja - gaudysit mylimaji po laukus ilgai ir nuobodziai arba gris pats, tik neaisku kada ir ko:))
siaip jie faini, bet tik trumpiems romanams, seimoje tokio vyro nenoreciau.
isvada: neduok sauliui kruvos pinigu - gyvensi ilgai ir laimingai.
Papildyta:
beje, dar perskaiciau, kad kazkieno saulys ir letapedis yra...kiek as galiu apibudinti saulius tai jie apsukrus, megstantys tvarka (gal patys ir nesitvarko, bet ja megsta:)) neieskantys zodzio kisenej, pastabus, rupestingi, flirtuotojai, pasiduodantys draugu itakai, bevaliai, gali buti ir siek tiek gruboki kartais. beje kodel niekas neparaso, kad sauliai bene geriausi verslininkai???nebijo rizikuoti
Papildyta:
galima paklausti kiek tau metu? labai nustebciau, jeigu jis tau parasytu dar karta
paskaiciau as jusu postus apie namisedas saulius - tai prisijuokiau iki soties kiek teko sutikti visi minimum po du kartus zenoti, kurie tik viena karta nesizegnoja , kad paskutini. sijonus megsta labai, tusus dar labiau. zodziu LAISVE-JEGA ir nesvarbu kad "sorak" beveik ) beje, VISI jie turi daug pinigu. cia svarbiausias dalykas "pavarantiems" sauliukams jie ir taip savimi pasitiki, o dar jei kiseneje ne vejai sviplauja - gaudysit mylimaji po laukus ilgai ir nuobodziai arba gris pats, tik neaisku kada ir ko:))
siaip jie faini, bet tik trumpiems romanams, seimoje tokio vyro nenoreciau.
isvada: neduok sauliui kruvos pinigu - gyvensi ilgai ir laimingai.
Papildyta:
beje, dar perskaiciau, kad kazkieno saulys ir letapedis yra...kiek as galiu apibudinti saulius tai jie apsukrus, megstantys tvarka (gal patys ir nesitvarko, bet ja megsta:)) neieskantys zodzio kisenej, pastabus, rupestingi, flirtuotojai, pasiduodantys draugu itakai, bevaliai, gali buti ir siek tiek gruboki kartais. beje kodel niekas neparaso, kad sauliai bene geriausi verslininkai???nebijo rizikuoti
Papildyta:
QUOTE(Satina @ 2007 01 14, 19:35)
Prieš savaitę naktiniame klube susipažinau su Šauliu. Jis užsienietis, vyresnis devyneriais metais už mane, buvo atvykęs į LT darbo reikalais. Nuo pat pirmos pažinties akimirkos apipylė komplimentais, tiesa, vis turėjau jį stabdyti nuo rimtesnių veiksmų. Jau buvau nurašiusi jį kaip sex turistą, kai jis pareiškė, kad labai nori pamatyti mane dar kartą ir kad atvyks kitą savaitgalį į LT tik dėl manęs. Taip ir patikėjau. Tačiau vos grįžęs į Londoną pranešė, kad jau turi bilietus kitam savaitgaliui. Ir tikrai atskrido. Šeštadienis buvo nuostabus ir aš beveik ėmiau tirpti. Nebebandžiau atsispirti jo bučiniams, juo labiau, kad jis labai simpatiškas, įdomus pašnekovas ir nuolat juokauja. Tiesa, jis vis bandė mane įkalbėti važiuoti į viešbutį, bet paskutiniai mano sveiko proto likučiai bent jau tam dar priešinosi. Prieš mums atsiveikinant atrodė nusiminęs. Šiandien jis jau išvyko. Neparašė man nė vienos žinutės. O aš kaip tik pradedu jį po truputį įsimylėti. Vos galiu susilaikyti jam neparašius sms arba laiško. Skaičiau, kad Šauliai - lengvabūdžiai meilės reikaluose ir kad jiems tiesiog patinka medžioti, kad jie neieško ilgalaikių santykių. Ar tai tikrai jiems būdinga?
galima paklausti kiek tau metu? labai nustebciau, jeigu jis tau parasytu dar karta