Na ir mano mylimasis saulys Rupestingas, patikimas, maximalistas, darboholikas, jei ka daryt, tai tik tobulai (ir zinoma is leto), labai pedantiskas (del kiekvienos dulkeles ant manes burnoja), labai megstantis paburbeti, patraukt per danti, ir zinoma dievinantis pagyras (jei jau pagirsi, tai visa diena murks kaip kaciukas), o punktualumo nerasta (bet kadangi as tokia pat tai netrukdo), keliauti kaip ir visi sauliai labai megsta. Ir zinoma jis visada teisus Bet vis tiek as ji Beje as jautis, o jis saulys..Nelabai kokia sajunga, juk jauciai namisedos:) bet va kartu jau 3,5 metu
Baikit varyt ant tu šauliu nėra jie toki blogi jau...
QUOTE(Aleksia @ 2006 08 17, 11:13)
Baikit varyt ant tu šauliu nėra jie toki blogi jau...
Na jau, man atrodo, kad dauguma ir rase, kad nepaisant smulkiu zmonisku ydu, jie yra saunus zmones...
QUOTE(zis @ 2006 08 18, 12:19)
Na jau, man atrodo, kad dauguma ir rase, kad nepaisant smulkiu zmonisku ydu, jie yra saunus zmones...
Maniskis taip pat saulys, gyvename 13 metus, apsivedeme, priesingai nei kitos rase, greitai. Ka galiu pasakyti tobulu zmoniu nera, kiekvienas turime kazko gero, kazko blogo. Na bet jei jau "apkalbeti" tai - mano saulyje punktualumo nerasta, kai kur reikia vaziuoti tai as paruosiu valgi, apsitvarkau, suruosiu vaikus, save ir visada jo laukiu, o jis niekaip negali nueiti nuo veidrodzio, vis kazka randa ir krapstosi. kaip rase apie neplautus idus ir kita tvarka tai yra ivairiai, buna plauna pats, buna pasako, o kartais nekreipia demesio. Burbeti tai labai megsta, na ir gincytis sunku, buna akivaizdu kad nesamones sneka, bet neperkalbesi ir jei nei vienas nenusileidziam tai ir balso tonai pakyla iki nemazai decibelu. Sunku aptarineti rimtus dalykus, nes ilgai nesupranta, nesusivokia, o kai as visur visada skubu tai mane nervina kai suaugusiam zmogui turi aiskinti kaip vaikui ir gaisti laika. Na bet yra labai atsargus, geros sirdies, istikimas, neslepia savo jausmu, atlaidus, daugelyje moterisku dalyku labai supratingas, ko neteko girdeti is savo draugiu apie savo vyrus.Kalbant apie imtynesnius dalykus, niekada nieko nebuna be abipusio susitarimo, zodziu nepareiskia "tu mano zmona ir privalai".O galiausiai tai manau, kad ne tik sauliai ar kas kiti yra tik blogi ar tik geri, pries smerkiant kitus turbut reiketu ir labiau panagrineti save, nes labai daznai ant saves sunku pamatyti, ar ne ?
Maniskis saulys-tikras teisuolis, begalo didelis kritikas, teisejas, darboholikas, bet-rupestingas, meilus, atidus, tvarkingas, ir ekstremalistas, adrenalino megejas, jetau zinokit, panos, nespeju begti visur paskui ji, visur jo turi buti pilna! ir nebetkur, o tik ten kur brangu, originalu, ir daug adrenalino! kadangi as liutas, tai man uztenka komplimentu kruvos, demesio ir as uzglostyta leidziu jam vadovauti
mes abu šauliai..tuo žačiu panašus, tau pačiu labai skiriames.. na jis tikrai geras ,dėmesingas , jei pyksta tyli, jei išvedu iš kantrybės tai jau tada ir parėkia, o aš tai visada burbu, jei kas blogai (pastaruoju metu, bandau taisytis )..jis nepunktalus žiauriai, aš dar stengiuosi punktauli, nors nelabai jau sekasi ..dėl tvarkos, buvau prie tų kurios dievino tvarką, bet dabar jau nebeesu tokia (gal jau ir pačiai nusibodo, arba reikia sėdėti namie ir viską blizginti), jis jau išmoko tos tavrkos kažkiek, jis daug šiltesnis nei aš, jis aistringesnis nei aš.. na su romantika tai mums sunku, nors burbuliuoju , kad kažką darytų, bet pati tai nieko nedarau..
Sveikutes,
na maniskis draugas irgi saulys.
Kaip visos raset,tai maniskis irgi nera labai didelis svaruolis reikia jam priminti,kad nusipraustu.namuose irgi nelabai ka daro,kol nepriverciu ,o del tvarkos tai jam isvis dzin ,jis ten nepastebi netvarkos,nors pas mane jos ir nebuna,nes esu dvyne,ziauri pedante ,tai jam sitas kartais nelabai patinka .na bet del savo darbo,tai jis atsiduoda visa sirdimi i ji.kaip raset del kelioniu irgi padarytu viska ir ziaurus ekstremalas yra i mane kartu visur tempia .
na bet turi aiksu ir daug geru savybiu,labai myli vaikus,net per daug jau
bet turi labai didele blogybe(na cia mano atzvilgiu)
labai megsta pasidairyti i kitas mergina,o ypac jai susipykstam,tai iskart puola i kokias pazintis ir duodas ten arba lekia i strip bara ,cia jo didziausi minusai .
kaip saulio...
na maniskis draugas irgi saulys.
Kaip visos raset,tai maniskis irgi nera labai didelis svaruolis reikia jam priminti,kad nusipraustu.namuose irgi nelabai ka daro,kol nepriverciu ,o del tvarkos tai jam isvis dzin ,jis ten nepastebi netvarkos,nors pas mane jos ir nebuna,nes esu dvyne,ziauri pedante ,tai jam sitas kartais nelabai patinka .na bet del savo darbo,tai jis atsiduoda visa sirdimi i ji.kaip raset del kelioniu irgi padarytu viska ir ziaurus ekstremalas yra i mane kartu visur tempia .
na bet turi aiksu ir daug geru savybiu,labai myli vaikus,net per daug jau
bet turi labai didele blogybe(na cia mano atzvilgiu)
labai megsta pasidairyti i kitas mergina,o ypac jai susipykstam,tai iskart puola i kokias pazintis ir duodas ten arba lekia i strip bara ,cia jo didziausi minusai .
kaip saulio...
QUOTE(LINCE @ 2004 06 03, 15:25)
Butą remontuoja pats,nes meistrai tikriausiai neįtiktų.Tai jam patinka.
Visai nerėkia,atvirkščiai,jei kas nors ne taip ,nutyla ir mane nervina.
Maniškis labai konkretus ,su juo nelabai pasvaigsi
Visai nerėkia,atvirkščiai,jei kas nors ne taip ,nutyla ir mane nervina.
Maniškis labai konkretus ,su juo nelabai pasvaigsi
Maniskis toks pat
Netvarkingas(o as pedante-labai sunku,nes jis netvarkos kaip ir jo mama nepastebi),viska pamirsta,issiblaskes,megsta zvejot,grybaut,uogaut,neromantiskas,skeptiskas,megsta vaikus,o vaikai ji,istikimas,teisingas,azartiskas,saziningas,kritiskas,darboholikas,rupestingas,patikimas....
siaip as pato saulys
manau visu zenklu charakteriai daug priklauso nuo auklejimo
bet mano, kaip saulio pagrindinis bruozas - negaliu sedeti namie, reikia kazka veikti, daryti
manau visu zenklu charakteriai daug priklauso nuo auklejimo
bet mano, kaip saulio pagrindinis bruozas - negaliu sedeti namie, reikia kazka veikti, daryti
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 22, 11:05)
Kiek esu susidūrus su Šauliais, tai kuo toliau tuo labiau norisi iš "Šaulys" pervadinti į "Gaidys" Sorry, jei ką įžeidžiau, tikiuosi čia tik mano sutikti Šauliai tokie
Nu čia tai žiaurokai Miniškis šaulys tai gerietis punktualus, tvarkingas (net pedantiškas, kas mane erzina), patikimas, sąžiningas, labai atsakingas, taupus (bet ne skrudžas ), darbocholikas, meilus, labai myli vaikus, be galo rūpestingas. Keista, kad visos rašot, kad valkatos ir tt., maniškis tai kaip tik, sunku kur nors išsitempti - visiškas namisėda, na aišku tolimas keliones tai mėgsta labai, kaip ir visi normalūs žmogai
prie blogųjų savybių galėčiau priskirti tik laiks nuo laiko užeinančius bumbėjimo priepuolius , svetimų moteriškių formų nužiūrinėjimus , kai ką nors įsikala į galvą - sunkiai beišmuši , nemėgsta nusileisti, nu gal dar biški didesnis romantikas galėtų būti Nu daugiau nieko nesugalvoju, bet šiaip tai nuostabus žmogutis
Na aš irgi Šaulys . Žinoma, apie save objektyviai kalbėt labai sunku, bet manau, kad netvarkingumu kaltinti Šaulių nereikėtų, nes asmeniškai man dauguma net priekaištauja, kad esu per daug pedantiška bet kuriame darbe . O dėl tylėjimo užpykus - šventa tiesa, niekada nerėkiu, nešaukiu, bet tylėt galiu keletą dienų (kas MB varo iš proto). Ir dar, sakyčiau esu totali namisėda