QUOTE(Mulis @ 2011 01 25, 14:38)
Soul, o kokius implantus tau implantavo MIR'e ir kokia vieno kaina?
Už 5 implantus ir 2 gijimo galvutes sąskaita yra
14250,- (3 dantims keltas sinusas- viena pusė atviru būdu, kita uždaru...konkrečias kainas surašysiu vėliau, namie turiu gydymo planą).
Sedaciją man siūlė todėl, kad sakė neįmanoma 4h išgulėti. Beje ji kainuoja
400,-. Visa procedūra prabėgo labai greitai, jokio diskomforto- žodžiu guli sau rami, laiminga, nedrebi ir tiek:) Nepajaučiau kada protinį dantį išrovė, paskui pasakė, kad rovė pirmomis procedūros minutėmis... Žodžiu esu labai patenkinta, kad darė man tą sedaciją, nes aš jau 30 metų taisausi dantis ir tiesa sakant stomatologų nekenčiu ir malonumo nejaučiu.
Apie skausmą po "to"- nieko nejaučiau absoliučiai, netgi daugiau skauda kai kraują iš piršto ima:))) Buvo todėl labai keista. Vakare šiek tiek tirpo galūnės, gal buvo toks vaistų poveikis. Nuo skausmo išrašė Nimesilio, atibiotikų, lašų į nosį. Nimesilio nepanaudojau.
Implantavo 6dienį, 2dienį ėjau į darbą, jokių mėlynių man nebuvo, buvo šioks toks patinimas, bet niekas darbe jo net nepastebėjo.
Po dienos Soheilis
išvalė man dantis, nes aš labai bijojau tų siūlų...
Dėl visko reikia tartis su gydytoju kai padaro nuotrauką ir sustato gydymo planą. Tik jis mato realią burnos situaciją, esančius kaulus, sinusus, cistas, anomalijas. Tik jis gali suplanuoti, ar padarys viską per vieną kartą, ar per kelis.
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 01 25, 15:12)
vienas tarpas per siauras su siulu nepralendu, tik su specialiu siulu tilteliams prie dantenu praeina... nu ir viena dantuka dar reikes perdaryti, nes liko tarpas tarp dantenu ir vainikelio...
Mokėti už klaidų taisymą reikia dar kartą???