QUOTE(lekstenas @ 2011 01 16, 10:42)
Bet jei po tuo tilteliu dantukas su zidiniu, tai pirmiausia sakyciau reiktu ta problema sprest, nes tas zidinukas niekur nedings, vistiek ji tures kazkaip sugydyt, tikrai dar turetumet viska gerai sugydytoju aptart, siaip po implantacijos tures praeit kazkur apie puse metu ar siek tiek maziau iki protezavimo ant implanto, gal per ta laika nusiimsit ta tiltuka (arba susigydysit per keramika), tuomet ir spresit ar jungti su implantu ar atskirai, nes galima ir taip ir taip, ten tik kai kurie niuansai skiriasi (yra iv nuomoniu apie tai, cia reiketu daug rasyt )
Kantrybes, protezavimo variantu yra keletas, tiesiog viska apsvarscius reiks pasirinkti, atsizvelgiant i finansus, laika, ir tt.
Kantrybes, protezavimo variantu yra keletas, tiesiog viska apsvarscius reiks pasirinkti, atsizvelgiant i finansus, laika, ir tt.
sveikos kaip tik skaitinėju sia temute nes ir pas mane nusimato žiaurios išlaidos kaip tik buvau sia savaite pas gydytoja tai man pareiškė kad implantu nejungia toki kaip tilteli nes pas mane yra vienos saknys kito nera ir dar dabar viena isrove tai sakau man implanta dekite ir sujunkite su saknim tipo taip negalima man pareiškė pasake kad reikia dvieju implantu. As jau ir susitaikiau kad reikia dvieju bet cia dabar kai skaitau suprantu kad galimas tas tiltelis??? gal kas galetu pakomentuoti gal kam nors taip pat buvo