QUOTE(ner_ko @ 2012 01 21, 12:46)
Labai ačiū už atsakymą, UnknownUser. Su bedantės šypsenos foto rimti keblumai. Aš ką tik po ortognatinės operacijos ir normaliai nusišypsot man kol kas jokių šansų dėl viso to nutirpimo, tinimo, siūlų ir pojūčių, kuriuos patiriu bandydama. Bet esmę supratau. Reikia sulaukti foto.
(Chm, o gal be foto jums bent ką nors išeitų pakomentuoti?.. Jau taip seniai neduoda ramybės tas klausimas, kad kantrybė baigia išsekti. )
P. S. O jei foto būtų ne šypsenos? Bet taip, kad matytųsi tarpai, visokiais rakursais? Tokias foto galėčiau susiorganizuoti anksčiau.
(Chm, o gal be foto jums bent ką nors išeitų pakomentuoti?.. Jau taip seniai neduoda ramybės tas klausimas, kad kantrybė baigia išsekti. )
P. S. O jei foto būtų ne šypsenos? Bet taip, kad matytųsi tarpai, visokiais rakursais? Tokias foto galėčiau susiorganizuoti anksčiau.
Is tiesu, as cia vis galvoju, kaip man nuo sios diskusijos nusimuilinti Matot, as jau kokie 4 metai kaip praktiskai vien kanalus darau, pastaruosius metus - isimtinai vien anuos. Taigi, nelabai jau ir kompetetingas esu pakonsultuot kitose srityse, o ypac tose, kur reikia kazka "lauzyt", pjaustyt, stumdyt. Taigi, nepykit, geriau parodykit kokia danties rentgenograma, paieskosime Jums blogai sugydytu kanalu. Juk zinote, kad mes visi, kaip rusai sako, "недообследованные"