Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 12, 18:55)
sakykim radau parašyta, kad jei protezuosiu Metalo keramika  tai kaina nuo  600 - 660 Lt . bet ar į šią kainą viskas įskaičiuota? juk ten reik ir išmieras nuimt ir poto pašlifuot ir t.t. g.gif

Ten, kur man protezavo visos kainos surašytos jau su darbu. Maždaug tiek ir išeina.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 12 12, 19:09)
Ten, kur man protezavo visos kainos surašytos jau su darbu. Maždaug tiek ir išeina.

dėkui už tokį greitą atrašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 12, 18:55)
o aš turiu dantis protezuotus auksu. apie tokias naujoves neturiu jokio supratimo.
ką jūs patartumėt kuo geriau protezuot? ir kainų net nesiivaizduoju. kadangi labai daug dantų protezuosiu tai suma bus tikrai didellė, bet kokia maždaug.
sakykim radau parašyta, kad jei protezuosiu Metalo keramika  tai kaina nuo  600 - 660 Lt . bet ar į šią kainą viskas įskaičiuota? juk ten reik ir išmieras nuimt ir poto pašlifuot ir t.t. g.gif

ten kur as tvarkau, dabar metalo keramika kainuoja 580. bet jei reikia, tarkim, ikloto i danties sakni arba plombuot saknis, uz tai jau reikia moket atskirai. visa kita - matavimai, slifavimai, taisymai, koregavimai ir pan. nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 12, 19:53)
ten kur as tvarkau, dabar metalo keramika kainuoja 580. bet jei reikia, tarkim, ikloto i danties sakni arba plombuot saknis, uz tai jau reikia moket atskirai. visa kita - matavimai, slifavimai, taisymai, koregavimai ir pan. nekainuoja.

Tai ir ten kur aš einu, tas pats. Bet tokie dalykai ir į kainoraštį atkirai įrašyti.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 12, 19:55)
sveikutės 4u.gif
turbūt čia papuoliau unsure.gif
na ką, pradedu žygius pas odontologus. neturiu šiuo metu 5 dantų doh.gif  dalis irgi plombuoti plombuoti jau gal net pačio tikro danties nėra doh.gif  taigi ir tuos reik protezuot. dar turiu keturių dantų tiltelį, ir dar kelis protezuotus dantis. bet ir tie prieš 13metų protezuoti ir kaip suprantu reiks perprotezuot. žodžiu reikalas toks, kad dantų tvarkyt reikia labai daug. skaičiau kad tų protezavimų yra labai daug.
*Metalo keramika
*Bemetalė keramika
*Cirkonio keramika
*Aliuminio  keramika

o aš turiu dantis protezuotus auksu. apie tokias naujoves neturiu jokio supratimo.
ką jūs patartumėt kuo geriau protezuot? ir kainų net nesiivaizduoju. kadangi labai daug dantų protezuosiu tai suma bus tikrai didellė, bet kokia maždaug.

Metalokeramika, turbut pati suprantate, kas yra. Kitos isvardintos rusys yra bemetale keramika, cirkonio (cirkonio dioksido) ir aliuminio (aliuminio oksido) keramika irgi yra bemetale keramika tik tai, jog uz "paprasta" bemetale keramika sios rusys yra tvirtesnes. Jei protezuojat krumini danti ir nenorite svaistytis pinigais, imkite metalokeramika. Jei norit svaistytis - imkite ZrO2 ar Al2O3 keramika. Paprasta bemetale ant kruminiu gali buti kiek per silpna. Skirtumo ka pasirinksite, nebus, is kalbos atstumo niekas neatskirs, koks vainikelis pas jumis (su salyga, kad technikas geras).
Klinikos daznai gudrauja rasydamos vainikelio kaina, kaip taisykle, atskira kaina po to eina atspaudai, laikini vainikeliai, iklotai/stiftai. Plius, realu, kad gali tekti pergydyti danties kanalus.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2011 12 12, 20:09)

Pigiai prasisukote, vien uz iklota/stiftus imama 150-200, uz laikina vainikeli dar 50 bent paima. Taigi, paciam vainikeliui lieka 400 lt, kas tikrai pigu.
Beje, tokiu paciu durnu principu sudarytas ir musu klinikos kainorastis, ir as niekaip negaliu issikovoti, kad rasytu galutine visko kaina. Pacientai pasiziuri i kainorasti, kad MK vainikelis kainuoja 600 lt, ir supranta, kad tai yra jo kaina. Be abejo, jie gi nezino, kokie yra dar papildomi punktai, nors tie punktai ir isvardinti kainininke. Manau, kad tai yra nesaziningas kainu vardinimo budas, panasus i tas reklamas su *, kad filma ziurite nemokamai, bet uz isejima imamas 20 lt mokestis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2011 12 12, 21:19)
Pigiai prasisukote, vien uz iklota/stiftus imama 150-200, uz laikina vainikeli dar 50 bent paima. Taigi, paciam vainikeliui lieka 400 lt, kas tikrai pigu.
Beje, tokiu paciu durnu principu sudarytas ir musu klinikos kainorastis, ir as niekaip negaliu issikovoti, kad rasytu galutine visko kaina. Pacientai pasiziuri i kainorasti, kad MK vainikelis kainuoja 600 lt, ir supranta, kad tai yra jo kaina. Be abejo, jie gi nezino, kokie yra dar papildomi punktai, nors tie punktai ir isvardinti kainininke. Manau, kad tai yra nesaziningas kainu vardinimo budas, panasus i tas reklamas su *, kad filma ziurite nemokamai, bet uz isejima imamas 20 lt mokestis smile.gif

Aš buvau konsultacijoj ir man paaiškino, kad štiftai kainuos papildomai dabar jau nepamenu kiek, čia buvo prieš 7 metus, tada buvo kitos kainos. Kai man įdėjo štiftus, aš su vainikėliu ir darbu sumokėjau tiek, kiek parašyta kainoraštyje. Tačiau nežinau kaip ten nutiko, bet po 5 metų tas vainikėlis kažkaip nusileido ir kraštas sulindo į dantenas- tai viską perdarė nemokamai, nors po tiek metų jau garantija negaliojo. Sakė, kad tai techniko klaida ir dabar darys kitas technikas. O gal ir daugiau tokių klaido buvo, ką aš žinau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 gruodžio 2011 - 21:29
QUOTE(taja:) @ 2011 12 05, 00:14)
man po gimdymo vienas implantas iškrito, pradėjo klibėti, nuėjau pas gydytoją ir išėmė visai  verysad.gif  sakė, jog greičiausiai dėl hormoninių pokyčių  g.gif  pats implantas buvo įsuktas 1.5 metų prieš nėštumą, o karūnėlė uždėta jau kai laukiausi.

Noreciau paklausti gal kazkas turesit patyirties smile.gif Dantukai siai dienai sutvarkyti 1 proteziukas, burnos bukle gera, jokio karieso ir t.t. Viena beda, gale truksta vieno dantuko man siaip netrukdo bet aisku tvarkyti reikes t.y priauginti kaula ir deti implantuka.
Kadangi keliu metu begyje planuojame vaikuti, kaip geriau daryti implanuotis pries nestuma ar po? kadangi dantukai silpni nuolat prieziuroje galvoju po nestumo vel reikes viska patvarkyti estini priekyje galbut kariesiukai kazkokie islis... gal kas turite patirties tame? smile.gif dekoju
Atsakyti

bet tai juk Florestina parase, kad papildomai mokejo ir uz kanalu gydyma, ir uz iklotus. o 600 metalo keramikos vainikelis - sakyciau ir siandiena iprasta kaina.
tiesa, as uz laikinus vainikelius niekada nemokejau. bet turbut priklauso nuo klinikos ar gydancio gydytojo tokie dalykai.
Atsakyti
Metalokeramika, turbut pati suprantate, kas yra. Kitos isvardintos rusys yra bemetale keramika, cirkonio (cirkonio dioksido) ir aliuminio (aliuminio oksido) keramika irgi yra bemetale keramika tik tai, jog uz "paprasta" bemetale keramika sios rusys yra tvirtesnes. Jei protezuojat krumini danti ir nenorite svaistytis pinigais, imkite metalokeramika. Jei norit svaistytis - imkite ZrO2 ar Al2O3 keramika. Paprasta bemetale ant kruminiu gali buti kiek per silpna. Skirtumo ka pasirinksite, nebus, is kalbos atstumo niekas neatskirs, koks vainikelis pas jumis (su salyga, kad technikas geras).
Klinikos daznai gudrauja rasydamos vainikelio kaina, kaip taisykle, atskira kaina po to eina atspaudai, laikini vainikeliai, iklotai/stiftai. Plius, realu, kad gali tekti pergydyti danties kanalus.
Pacientai pasiziuri i kainorasti, kad MK vainikelis kainuoja 600 lt, ir supranta, kad tai yra jo kaina. Be abejo, jie gi nezino, kokie yra dar papildomi punktai, nors tie punktai ir isvardinti kainininke. Manau, kad tai yra nesaziningas kainu vardinimo budas, panasus i tas reklamas su *, kad filma ziurite nemokamai, bet uz isejima imamas 20 lt mokestis smile.gif

uhu, dėkui už nuostabų paaiškinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
perprotezuot iš naujo norėsiu 2 iltinius, bet čia truputį vėliau. visi kiti krūminiai, matyt todėl man ir siūlė metalo keramiką. aš namie aukso turiu, ar galiu aš jį panaudot vietoj to metalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 12 12, 22:28)
Aš buvau konsultacijoj ir man paaiškino, kad štiftai kainuos papildomai dabar jau nepamenu kiek, čia buvo prieš 7 metus, tada buvo kitos kainos. Kai man įdėjo štiftus, aš su vainikėliu ir darbu sumokėjau tiek, kiek parašyta kainoraštyje. Tačiau nežinau kaip ten nutiko, bet po 5 metų tas vainikėlis kažkaip nusileido ir kraštas sulindo į dantenas- tai viską perdarė nemokamai, nors po tiek metų jau garantija negaliojo. Sakė, kad tai techniko klaida ir dabar darys kitas technikas. O gal ir daugiau tokių klaido buvo, ką aš žinau?  g.gif

A, nu tai jei jie papildomai kainavo, tai protezavimas tada ne 600 kainavo, nes stiftai/iklotai ir yra protezavimas. Siaip, stiftu/iklotu protezuojant reikia beveik visada, isskyrus kai dantys yra gyvi, todel visai protinga, mano nuomone, butu skelbti kaina su jais.
Atsakyti
dar nebuvau normalios konsultacijos pas gydytoją, tik kitą savaitę eisiu. tada jau būsiu labiau apsišvietus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2011 12 12, 21:50)
A, nu tai jei jie papildomai kainavo, tai protezavimas tada ne 600 kainavo, nes stiftai/iklotai ir yra protezavimas. Siaip, stiftu/iklotu protezuojant reikia beveik visada, isskyrus kai dantys yra gyvi, todel visai protinga, mano nuomone, butu skelbti kaina su jais.

pas mane virsutiniam zandikauly sestas ir septintas dantys suprotezuoti be stiftu ar iklotu. dantys negyvi. ir prie ju dar prikabintas penktas, kabantis ore biggrin.gif na nieko, laiko jau netrumpai, ir tikiuosi laikys dar ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 12, 21:48)
uhu,  dėkui už nuostabų paaiškinimą 4u.gif  4u.gif  4u.gif
perprotezuot iš naujo norėsiu 2 iltinius, bet čia truputį vėliau. visi kiti krūminiai, matyt todėl man ir siūlė metalo keramiką. aš namie aukso turiu, ar galiu aš jį panaudot vietoj to metalo blush2.gif

aukso panaudot negalit. jis per minkstas metalas. nebent vel det auksinius vainikelius. idomu, ar bededa dar siais laikais tokius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 12 gruodžio 2011 - 22:13