Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(Eleina @ 2011 11 16, 14:56)
As manau, kad tiesos tiek, kiek tie protezai bus panasus. nes kitiap nesuprantu, kodel butinai tas pats technikas turi daryt.
o kokia logika jus izvelgiat?

Aš tai, kai daug problemų su tarpdančiais turiu sad.gif, tai man tokia ir logika, kad gal tarpdančių problemos nebus.
Nes kitoje puseje turiu tiltuką 3 dantų ir atsirado tarpdančių problema sad.gif, kurios ankščiau neturėjau sad.gif Įsivaizduoju, jei gerai padarytas protezas, tai gi neturi būti tarpdančių problemos g.gif

O dėl grožio/spalvos nepergyvenu ax.gif , nes jau ir to 5-o nelabai matosi ax.gif
Va tik, kad valgyt patogu būtų, kad tarpdančiai nevargintu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 16 lapkričio 2011 - 15:19
QUOTE(lavaza @ 2011 11 16, 14:28)
Man gydytojas sako, kad geriau, kai vienas technikas darys ir ant implanto protezą, ir tuos tris, nes visi šalia. Nes aš "ant dantų" protezuoju kitame kabinete, tik bėda, kad šita gydytoja ant implantų neprotezuoja sad.gif
Tai kaip jus manot, kiek tiesos tame, kad geraiu, kai vienas technikas darys visus 4 dantukus? Logikos kaip ir yra  g.gif 
Mano gydytojos vieno dantuko protezas  kainuoja 500Lt, o šitame kabinete būtu 600Lt. Tai 300Lt daugiau sumokėčiau, kaip ir ne kosminė suma, be to jei tai būtų kokybės kaina, turiu omeny pvz. tarpdančių problema ir pan.

man atrodo vis tiek geriau vienam kabinete protezuoti, nes dantys salia. Jeigu bus kokios nors problemos ar skaudes, tai nezinia pas kuri daktara begti reikes...
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 16, 13:49)
Metalu. Tai ir vIC siulo metala arba cirkoni.. kaip alternatyva

kaip uz metalo keramika, tai kaina tikrai labai didele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 16 lapkričio 2011 - 16:06
QUOTE(lekstenas @ 2011 11 16, 15:14)
Gydytojas teisus - rezultatas butu ir geresnis, ir grazesnis, ir vienoda spalva, nes ten yra daug niuansu... smile.gif

gal galima placiau apie tuos niuansus? bigsmile.gif
na o tarkim tokia situacija, kai turi viena metalo keramika, kuri buvo daryta pries n metu kazkur uzsieny. dabar esant Lietuvoj reikia protezuot salia esanti danti. negi manot, kad nuo to kazkas nukentes? tada apskritai reiktu manyt, kad ne tik technikas turi but tas pats, bet ir laikas tas pats, nes jei vienas stovi tarkim 8 metus, o kitas bus naujas, tai iseitu dar daugiau problemu bus?
as manau, kad vistik pagrindinis pasiulymo argumentas, slaptas beje biggrin.gif, yra paciento islaikymas ir pinigai i kisene ax.gif
lavaza, del tarpdanciu problemu gali kilt ir suprotezavus visus salimai stovincius pas viena gydytoja. pas mane taip yra. uzdeti keturi metalo keramikos dantys, salia ju - mano nuosavi. is vienos puses nera problemu su tarpu, is kitos puses jis baisiai isdidejo. maistas irgi nuolat ten lenda, be tarpdanciu siulo gyvenimo neisivaizduoju smile.gif bet manau laikui einant tiesiog keiciasi zandikaulis, sukandimas, dantys dyla ir t.t. ir pan., cia negali numatyt kaip bus po 10 metu, net jei dabar yra puiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 16 lapkričio 2011 - 17:47
QUOTE(sim2002simas @ 2011 11 16, 18:08)
man atrodo vis tiek geriau vienam kabinete protezuoti, nes dantys salia. Jeigu bus kokios nors problemos ar skaudes, tai nezinia pas kuri daktara begti reikes...
Papildyta:

kaip uz metalo keramika, tai kaina tikrai labai didele

Net neabejoju todel toliau paieskose
Atsakyti
Ačiū labai už nuomones aciuks.gif
Atsakyti
Esu girdejusi, kad implantuose naudojamas titanas yra kenksmingas sveikatai. Gal turite kokiu pastebejimu siuo klausimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2011 11 21, 16:53)
Esu girdejusi, kad implantuose naudojamas titanas yra kenksmingas sveikatai. Gal turite kokiu pastebejimu siuo klausimu? 4u.gif

Kuom jis kenksmings?
Ji kiek pamenu jauciu geriausiai prijem musu organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 11 21, 16:21)
Kuom jis kenksmings?
Ji kiek pamenu jauciu geriausiai prijem musu organizmas.

taip. geriausiai organizmo toleruojamas metalas. beje, labai daznai ir jau ne pirmus metus naudojamas medicinoj. o gandu visada bus. ne naujiena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazylis7 @ 2011 11 21, 15:53)

beje, ne tai kad implantuose naudojamas titanas. implantai pagaminti is titano.
ir as manau, kad ispuve netvarkyti dantys ar isvis ju nebuvimas kenksmingiau sveikatai.
Atsakyti
Sveiki, arteja man didelis dziaugsmas - protezavimas visos burnos. Nesu susidurusi su tai anksciau, noreciau paklausti nors apytiksliai, apie kokia pinigu suma eina kalba? Noreciau paprastesnio varianto, kaip suprantu 4 implantu ir ant ju dedamos ploksteles? Ar dantys atrodys normaliai? Gal kazka kita rekomenduotumete?
Suprantu, kad nemacius burnos, klausimai absurdiski, bet bent apytiksliai kainas noretusi zinoti.

Pas ka rekomenduotumete Vilniuje kreiptis (konsultacija ir visko atlikimas) ?
Atsakyti
QUOTE(Jijiji @ 2011 12 02, 22:39)
Sveiki, arteja man didelis dziaugsmas - protezavimas visos burnos. Nesu susidurusi su tai anksciau, noreciau paklausti nors apytiksliai, apie kokia pinigu suma eina kalba? Noreciau paprastesnio varianto, kaip suprantu 4 implantu ir ant ju dedamos ploksteles? Ar dantys atrodys normaliai? Gal kazka kita rekomenduotumete?
Suprantu, kad nemacius burnos, klausimai absurdiski, bet bent apytiksliai kainas noretusi zinoti.

Pas ka rekomenduotumete Vilniuje kreiptis (konsultacija ir visko atlikimas) ?

mano vienam pazistamam panasi situacija - viso virsutinio zandikaulio protezavimas. buvo isukti 4 implantai (vienas is ju neprigijo, antra issuko, nes irgi buvo kazkas negerai, dabar nepasakysiu kas tiksliai.. suks naujus po kurio laiko), tada des proteza ant tu implantu. suma pasakyt labai sunku, bet jam jinai iseis panasiai tokia: 4x1500 litu=6000 litu, plius apie 6000 litu protezas (ant tu keturiu implantu ir taip pat per viduri esantys dantys). taip pat kainavo apie 5000 kaulo priauginimo operacija. be to, kazkokia suma isejo tomogramai ir panoraminems nuotraukoms.. Jei labai domins tiksliau, galesiu paklaust, parasykit i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 02 gruodžio 2011 - 23:48
QUOTE(Eleina @ 2011 12 02, 23:47)
1,,, buvo isukti 4 implantai (vienas is ju neprigijo, antra issuko, nes irgi buvo kazkas negerai,

2,,, kazkokia suma isejo tomogramai ir panoraminems nuotraukoms..

1,,, doh.gif doh.gif doh.gif is 4implantu 2 neprigijo doh.gif doh.gif doh.gif

2,,,negi reik moket uz panoramine????????????
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 12 03, 07:08)
1,,, doh.gif  doh.gif  doh.gif is 4implantu 2 neprigijo doh.gif  doh.gif  doh.gif

2,,,negi reik moket uz panoramine????????????

1. neprigijo vienas, nes pas ji labai bloga situacija burnoj buvo.. dantu neturejo apie 10 metu, kai kuriu dantu buvo like tik ispuvusios saknys.. todel labai sudetingai pries tai buvo praejus kaulo priauginimo operacija.. be to, dar buvo like keli kruminiai dantys, kurie tu implantu prigijimo metu pradejo puliuot, del ko viena salia esanti implanta teko issukt.
2. na jei panoramine darai kitoj klinikoj, tai zinoma reikia moket, kodel taip stebites? ne visi odontolorai daro panoramines.
Atsakyti