VIC puslapyje neradau kainų... Skambinau jiems, bet jų administratorė rekomenduoja atvykti į konsultaciją. O jei jų paslaugų kainos iš tikrųjų aukštos, nelabai norėčiau mokėti už konsultaciją klinikai, kurioje tikrai neplanuoju gydytis.
Ar teko kam nors, ką nors girdėti apie Denticiją ir MIR kliniką? mane domintų tik atsiliepimai apie dantų implantavimo procedūrą.
Ačiū!
Jovita, bet as kaip suprantu is jusu zinuciu, jus orientuojates butent i klinikas, ne privacius kabinetus, teisingai? tai klinikose zinoma, kad kainos bus daugiau maziau vienodos, o tai yra dideles. Jus gal pabandykit pasiklausinet del tu privaciu gydytoju? taip pat Zalgirio gatvej dirba neblogi gyd, pas juos galima nueit bent pasikonsultuot.
QUOTE(sim2002simas @ 2011 11 16, 12:27)
Zalgirio klinikoje irgi kainos nemazos...
bet galima nueit pasikonsultuot. nemanau, kad bus litas i lita. be to as vistiek nesuprantu, kodel mergina nori butinai tik klinikos. va sitas man nesuprantama. na bet ne mano reikalas.
sekmes jai
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 15, 21:14)
Tiesiog einu ten kur tikiuosi veliau, bent kazkokius galus atrasti..
Kalbejau su drauge kuri dirba si darba, keliose klinikose. Ji atidziai perziurejo kaina, ir sako kad kur ji dirbo ir pigesnese ir brangesnese klinikose ( darbavosi ir labai zinomose) kainos labai panasios, net nusistebejo kad kaina palyginti maza. Jos teigimu ju klinikoje kainos panasios, o profesionalumas siu gydytoju labai aukstas...
Va tada ir pasimeciau, sako zinau tave isgasdino suma, bet ji ir pas mus klinikose butu labai panasi
Viršutinis žandikaulis
Klinikinio dantų vainiko prailginimas (24, 25 )
Endodontinis kanalų pergydymas
Protezavimas*:
Danties atstatymas ( 25d.)
1) Cirkonio vainikėlis ant 24d., 25d.
arba:
2) Metalokeramikos vainikėlis ant 24 d., 25d.
Apatinis žandikaulis
Chirurgija: Kaulo blokas III segmente
Implantacija : 1 implantas kairėje (36 danties srityje)
1 gijimo galvutės pritvitinimas
Cirkonio vainikėlis ant 36 implanto
arba Metalokeramikos vainikėlis ant 36 implanto
Papildomos medžiagos, priklausomai nuo impl.sistemos
Apsauginė kapa
Kalbejau su drauge kuri dirba si darba, keliose klinikose. Ji atidziai perziurejo kaina, ir sako kad kur ji dirbo ir pigesnese ir brangesnese klinikose ( darbavosi ir labai zinomose) kainos labai panasios, net nusistebejo kad kaina palyginti maza. Jos teigimu ju klinikoje kainos panasios, o profesionalumas siu gydytoju labai aukstas...
Va tada ir pasimeciau, sako zinau tave isgasdino suma, bet ji ir pas mus klinikose butu labai panasi
Viršutinis žandikaulis
Klinikinio dantų vainiko prailginimas (24, 25 )
Endodontinis kanalų pergydymas
Protezavimas*:
Danties atstatymas ( 25d.)
1) Cirkonio vainikėlis ant 24d., 25d.
arba:
2) Metalokeramikos vainikėlis ant 24 d., 25d.
Apatinis žandikaulis
Chirurgija: Kaulo blokas III segmente
Implantacija : 1 implantas kairėje (36 danties srityje)
1 gijimo galvutės pritvitinimas
Cirkonio vainikėlis ant 36 implanto
arba Metalokeramikos vainikėlis ant 36 implanto
Papildomos medžiagos, priklausomai nuo impl.sistemos
Apsauginė kapa
pagal lentele, kuria radau internete gaunasi, kad darys virsuje 4 ir 5 vainikelius, o apatini 6 implantuos?
18 17 16 15 14 13 12 11 | 21 22 23 24 25 26 27 28
desine --------------------------------------------------- kaire
48 47 46 45 44 43 42 41 | 31 32 33 34 35 36 37 38
paskaiciavau kiek kitos klinikos daugiausiai ima uz toki darba, tai vis tiek 2-3 tukstancius permokate. Kadangi 2 dantis tik protezuos, tai geriau darytis juos toje klinikoje, kur dirba geras protezuotojas, o ne impantacijos centre.
QUOTE(sim2002simas @ 2011 11 16, 15:01)
pagal lentele, kuria radau internete gaunasi, kad darys virsuje 4 ir 5 vainikelius, o apatini 6 implantuos?
paskaiciavau kiek kitos klinikos daugiausiai ima uz toki darba, tai vis tiek 2-3 tukstancius permokate. Kadangi 2 dantis tik protezuos, tai geriau darytis juos toje klinikoje, kur dirba geras protezuotojas, o ne impantacijos centre.
Ne as neesu prisirusi prie kliniku jokiu budu, bet privaciu kabinetu labai daug, o informacijos atisirinkimui labai mazai...
Zalgiryje ziurejau irgi nepigu ir siaip prisiminus kai ten salino retinuota danti, net kojos nekelciau...
Googlinti ir ziureti ka meta? privatus protezuotojai, gal nereikia forume taip pat randu tik apie klinikas. Dar girdejau kad gerai ir nebrangiai dirba klinika prie Vilbros, uzsiraysiu pas juos i konsultacija, ten tokie paprastuciai atrodo.
Toliau tokia stase riaukiene girdeta jeruzaleje dirba, bet ji man regis neprotezuoja...
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 16, 13:16)
Ne as neesu prisirusi prie kliniku jokiu budu, bet privaciu kabinetu labai daug, o informacijos atisirinkimui labai mazai...
Zalgiryje ziurejau irgi nepigu ir siaip prisiminus kai ten salino retinuota danti, net kojos nekelciau...
Googlinti ir ziureti ka meta? privatus protezuotojai, gal nereikia forume taip pat randu tik apie klinikas. Dar girdejau kad gerai ir nebrangiai dirba klinika prie Vilbros, uzsiraysiu pas juos i konsultacija, ten tokie paprastuciai atrodo.
Toliau tokia stase riaukiene girdeta jeruzaleje dirba, bet ji man regis neprotezuoja...
o protezu kokiu kaina paskaiciavo? cirkonio ar metalo keramikos? nes kainos tai skirias.
QUOTE(Eleina @ 2011 11 16, 15:30)
o protezu kokiu kaina paskaiciavo? cirkonio ar metalo keramikos? nes kainos tai skirias.
Metalu. Tai ir vIC siulo metala arba cirkoni.. kaip alternatyva
Papildyta:
QUOTE(Beje @ ar zinai kad...,2011 11 16, 13:52)
VIC puslapyje neradau kainų... Skambinau jiems, bet jų administratorė rekomenduoja atvykti į konsultaciją. O jei jų paslaugų kainos iš tikrųjų aukštos, nelabai norėčiau mokėti už konsultaciją klinikai, kurioje tikrai neplanuoju gydytis.
Ar teko kam nors, ką nors girdėti apie Denticiją ir MIR kliniką? mane domintų tik atsiliepimai apie dantų implantavimo procedūrą.
Ačiū!
Ačiū!
VIC konsulatacija 50lt pasidare mano dantuku formeles, kitam vizitui paruose plana gydymo, paaskino kokie neigiami padariniai galimi keliu metu begyje, del trukstamo danties..
Kainu ju puslapyje nera taigi neieskokite.
Privačiai (ne klinikoj:)) darau implantą, t.y. jau dabar einu protezuoti ant implanto, 4 dantukas viršuje. Bet šalia reikia ir tiltelio ant 7 ir 5 dantuko (6 pristatomas).
viršus 8 7 6 5 4 3
Man gydytojas sako, kad geriau, kai vienas technikas darys ir ant implanto protezą, ir tuos tris, nes visi šalia. Nes aš "ant dantų" protezuoju kitame kabinete, tik bėda, kad šita gydytoja ant implantų neprotezuoja
Tai kaip jus manot, kiek tiesos tame, kad geraiu, kai vienas technikas darys visus 4 dantukus? Logikos kaip ir yra
Mano gydytojos vieno dantuko protezas kainuoja 500Lt, o šitame kabinete būtu 600Lt. Tai 300Lt daugiau sumokėčiau, kaip ir ne kosminė suma, be to jei tai būtų kokybės kaina, turiu omeny pvz. tarpdančių problema ir pan.
viršus 8 7 6 5 4 3
Man gydytojas sako, kad geriau, kai vienas technikas darys ir ant implanto protezą, ir tuos tris, nes visi šalia. Nes aš "ant dantų" protezuoju kitame kabinete, tik bėda, kad šita gydytoja ant implantų neprotezuoja
Tai kaip jus manot, kiek tiesos tame, kad geraiu, kai vienas technikas darys visus 4 dantukus? Logikos kaip ir yra
Mano gydytojos vieno dantuko protezas kainuoja 500Lt, o šitame kabinete būtu 600Lt. Tai 300Lt daugiau sumokėčiau, kaip ir ne kosminė suma, be to jei tai būtų kokybės kaina, turiu omeny pvz. tarpdančių problema ir pan.
QUOTE(lavaza @ 2011 11 16, 14:28)
As manau, kad tiesos tiek, kiek tie protezai bus panasus. nes kitiap nesuprantu, kodel butinai tas pats technikas turi daryt.
o kokia logika jus izvelgiat?
QUOTE(Eleina @ 2011 11 16, 14:56)
As manau, kad tiesos tiek, kiek tie protezai bus panasus. nes kitiap nesuprantu, kodel butinai tas pats technikas turi daryt.
Jo, man tas gydytojas ir minėjo spalvą/atspalvį tą patį parinks, nesiskirs, na ir kažka apie aukštį, dydį dantų minėjo, atseit geriausiai atitaikys, va to aš taip pat nesuprantu
Dėl to ir klausiu, nes kažkaip jaučiu, kad tiesiog mato potencialų klientą , tai gi pajamos
QUOTE(lavaza @ 2011 11 16, 12:28)
Privačiai (ne klinikoj:)) darau implantą, t.y. jau dabar einu protezuoti ant implanto, 4 dantukas viršuje. Bet šalia reikia ir tiltelio ant 7 ir 5 dantuko (6 pristatomas).
viršus 8 7 6 5 4 3
viršus 8 7 6 5 4 3
Gydytojas teisus - rezultatas butu ir geresnis, ir grazesnis, ir vienoda spalva, nes ten yra daug niuansu...