Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(Florestina @ 2011 10 08, 16:30)
Man implantavo toj vietoj, kur danties nebuvo dešimt metų. Ir kaip tik toj vietoj buvo daugiau kaulo nei kur išrauta prieš pusmetį.

Supratau, ko gero kiekviena situacija individuali. 4u.gif Aišku, idealiausias variantas tikriausiai toks, kai kaulo visai nereikia priauginti, tik įdomu, ar dažnai taip būna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2011 10 08, 22:21)
Supratau, ko gero kiekviena situacija individuali.  4u.gif Aišku, idealiausias variantas tikriausiai toks, kai kaulo visai nereikia priauginti, tik įdomu, ar dažnai taip būna...  g.gif

labai nustebau, kad danties neturiu daugiau nei desimt metu, o kaulo priauginimo nereikejo rolleyes.gif
beje kuri nors papasakokit apie gijimo galvuciu dejimo procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 10 17, 19:09)
beje kuri nors papasakokit apie gijimo galvuciu dejimo procedura 4u.gif

Nuskausmina, ties implantu prapjauna dantenas ir prisuka gijimo galvutę. Priežiūra kaip po implantacijos, apvalyti su peroksidu, skalauti. Jei galvučių daugiau, tada perpjauna dantenas ir vėl tenka siūti, jei viena- tai bent jau man, išpjovė gabaliuką dandenos ties implantu ir prisuko galvutę. Vieta dantukui išgyja kažkur per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 10 17, 20:12)
Nuskausmina, ties implantu prapjauna dantenas ir prisuka gijimo galvutę. Priežiūra kaip po implantacijos, apvalyti su peroksidu, skalauti. Jei galvučių daugiau, tada perpjauna dantenas ir vėl tenka siūti, jei viena- tai bent jau man, išpjovė gabaliuką dandenos ties implantu ir prisuko galvutę. Vieta dantukui išgyja kažkur per mėnesį.

aciu uz info 4u.gif
ar patine buna po sios proceduros? ar nuskausmina vienoj vietoj ar kaip pries implantacija subado puse burnos?
po gijimo galvutes idejimo praejus 2sav. minejo, kad des vainikeli, po kiek laiko jums dejo vainikeli? beje po kiek laiko nuo vainikelio uzdejimo galima bandyti kramtyti implantuota puse?
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 10 17, 20:18)
aciu uz info 4u.gif
ar patine buna po sios proceduros? ar nuskausmina vienoj vietoj ar kaip pries implantacija subado puse burnos?
po gijimo galvutes idejimo praejus 2sav. minejo, kad des vainikeli, po kiek laiko jums dejo vainikeli? beje po kiek laiko nuo vainikelio uzdejimo galima bandyti kramtyti implantuota puse?

Man buvo truputį patinę tik dantenos, tačiau ypatingo diskomforto nejaučiau. Man nuskausmino vienoj ar dviejose vietose (senokai buvo, nelabai pamenu), tik žinau, kad tikrai ne pusę burnos.
Man dėjo po mėnesio, po įdėjimo liepė porą valandų nevalgyti ta puse, o po to galima iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 10 17, 21:21)
Man buvo truputį patinę tik dantenos, tačiau ypatingo diskomforto nejaučiau. Man nuskausmino vienoj ar dviejose vietose (senokai buvo, nelabai pamenu), tik žinau, kad tikrai ne pusę burnos.
Man dėjo po mėnesio, po įdėjimo liepė porą valandų nevalgyti ta puse, o po to galima iš karto.

aciu, Florestina smile.gif
Atsakyti
Sveikas mergaites. Gal kiek ne korektiskas klausimas, bet kiek kainuoja istatyti nauja dantuka. Kiek viskas kainuoja?
Gal yra panevezieciu mergaiciu kurios dedasi dantukus ir galetu ka nors parekomenduoti is odontologu.
Vienas odontologas pasiule viena dantuka isideti uz 3200lt, ar tai normalios kainos?
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 20 spalio 2011 - 20:44
QUOTE(coliukee @ 2011 10 20, 21:36)
Sveikas mergaites. Gal kiek ne korektiskas klausimas, bet kiek kainuoja istatyti nauja dantuka. Kiek viskas kainuoja?
Gal yra panevezieciu mergaiciu kurios dedasi dantukus ir galetu ka nors parekomenduoti is odontologu.
Vienas odontologas pasiule viena dantuka isideti uz 3200lt, ar tai normalios kainos?
Aciu

na as ne paneveziete, bet kaina kaip uz implanta ir proteza ant implanto - normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 20, 22:08)
na as ne paneveziete, bet kaina kaip uz implanta ir proteza ant implanto - normali smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gavau gydymo plana 2 dantukai protezavimas 1 implantavimas su kaulo operacija. Kaina gaunasi beveik 15 tukstanciu VIC pas gydytoja Toma Linkeviciu...
Sokas doh.gif
Kokie atsiliepimai nes radau vos kelis apie sia klinika ir gydytojus
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 14, 15:25)
Sveikos,

Gavau gydymo plana 2 dantukai protezavimas 1 implantavimas su kaulo operacija. Kaina gaunasi beveik 15 tukstanciu VIC pas gydytoja Toma Linkeviciu...
Sokas  doh.gif
Kokie atsiliepimai nes radau vos kelis apie sia klinika ir gydytojus

Kaina tai ziauriai didele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 11 14, 18:22)
Kaina tai ziauriai didele  bigsmile.gif

Taip bet kai buvau pamokyta Vivadens klinikoje ir prisiskaicius komentaru nebezinau kur eiti...
Atsakyti