Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

Labuks merginos
o gal kuri domejotes tokiomis paslaugomis kaip all on 4 http://www.nobelsypsena.lt/. kazkaip man drauge uzrode, noretusi, ka dtai tikrai kaip teigia butu toks fantastiskas dalykas, bet kazkaip nesitiki blush2.gif , gal esat susidurusios g.gif
dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2011 09 23, 12:03)
Labuks merginos
o gal kuri domejotes tokiomis paslaugomis kaip all on 4 http://www.nobelsypsena.lt/. kazkaip man drauge uzrode, noretusi, ka dtai tikrai kaip teigia butu toks fantastiskas dalykas, bet kazkaip nesitiki blush2.gif , gal esat susidurusios g.gif
dekui uz atsakymus 4u.gif

O jus cia apie ka konkreciai klausiat? ar apie implantus Nobel care ar apie issimokejimo procedura?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 23, 12:21)
O jus cia apie ka konkreciai klausiat? ar apie implantus Nobel care ar apie issimokejimo procedura?

oj neaiskiai parasiau, apei Nobel care implantus 4u.gif
Papildyta:
kazkaip labai jau graziai skamba, ateini per pora valandu padaro ir iseini keliems menesiams laimingas ax.gif , na tiesiog gal as negerai kazka suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2011 09 23, 12:31)
Papildyta:
kazkaip labai jau graziai skamba, ateini per pora valandu padaro ir iseini keliems menesiams laimingas ax.gif , na tiesiog gal as negerai kazka suprantu g.gif

Žinau tik tiek, kad šie implantai brangesni už kitus.

Implantai gali būti protezuojami ir tą pačią arba kitą dieną po implantavimo operacijos. Betarpiškas apkrovimas galimas tokiais atvejais, kai kaulas storas, gleivinė sveika, sąkandis taisyklingas, nėra implanto mikropaslankumo kaule, kai implantuojama vietose, kur kramtymo metu implantui tenkantis krūvis nebus didelis. Nauja šypsena galite džiaugtis iš karto!

Ir nėra nurodyta, kokios firmos tai implantai. Viskas priklauso nuo paciento, ankščiau tokius straipsnius apie Nobel Bio Care implantus aktyviai rašė žurnalai, tad susidariau nuomonę, kad tai tik reklaminis triukas, siekiantis išmelžti iš žmonių pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 09 24, 16:02)
Ir nėra nurodyta, kokios firmos tai implantai. Viskas priklauso nuo paciento, ankščiau tokius straipsnius apie Nobel Bio Care implantus aktyviai rašė žurnalai, tad susidariau nuomonę, kad tai tik reklaminis triukas, siekiantis išmelžti iš žmonių pinigus.

pritariu tam geltonam tekstui.
o nuorodoj yra nurodyta kokie implantai. Nobel Bio Care.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 24, 19:21)
o nuorodoj yra nurodyta kokie implantai. Nobel Bio Care.

Turėjau omeny citatą, kurią paėmiau iš vienos odontologijos klinikos svetainės.

Toj nuorodos- tai taip yra nurodyta, kokie implantai.
Atsakyti
Gal kas man atsakys, ar uz danties istraukima + kaulo priauginimo operacija + laikinos vieno danties ploksteles pagaminima kaina 1000 lt yra daug, normalei, ar pigiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2011 09 23, 12:31)
Papildyta:

nesideciau siuimplantu
ir,tokiu operciju daroma,taciau,jau anksciau rasyta,prigijimo procentas zenkliai mazesnis
o ,kad komentaru daug graziu,nekreipiam i tai demesio,as juo galiu rasyt ir rasyt vis kitu vardu ax.gif
nesakau,kad visai blogai,buna atveju,kad viskas ok
as vistik manau,kad reik lukteret po rovimo

dar-----matau mediku komanda,kuri nekelia tikrai pasitikejimo

aisku,tai jusu bus sprendimas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif 4u.gif , taip ir maniau, kad stebuklu nebuna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 09 24, 23:01)
Gal kas man atsakys, ar uz danties istraukima + kaulo priauginimo operacija + laikinos vieno danties ploksteles pagaminima kaina 1000 lt yra daug, normalei, ar pigiai?  g.gif

kažkokia nerali suma g.gif kaulo priauginims daugiau kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu problemų su dantukais, skaitinėjau ir iškilo man toks klausimas, gal kuri atsakys 4u.gif O jei dantis ištrauktas ne prieš implantaciją, o prieš 3-4 metus, pavyzdžiui? Ar tai apsunkina implantavimo procedūrą? Kuo skiriasi situacija, kai pvz., likusi nutrupėjusio danties šaknis ištraukiama prieš implantaciją nuo situacijos, kai ateini su seniai ištraukta šaknimi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2011 10 07, 23:48)
Sveikos smile.gif

turiu problemų su dantukais, skaitinėjau ir iškilo man toks klausimas, gal kuri atsakys  4u.gif O jei dantis ištrauktas ne prieš implantaciją, o prieš 3-4 metus, pavyzdžiui? Ar tai apsunkina implantavimo procedūrą? Kuo skiriasi situacija, kai pvz., likusi nutrupėjusio danties šaknis ištraukiama prieš implantaciją nuo situacijos, kai ateini su seniai ištraukta šaknimi?  unsure.gif

Man implantavo toj vietoj, kur danties nebuvo dešimt metų. Ir kaip tik toj vietoj buvo daugiau kaulo nei kur išrauta prieš pusmetį.
Atsakyti