Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

Sveiki,

Man idomu butu isgirsti situacija tu, kurioms dare kaulo priauginimo operacija. Ar po operacijos kraujavo? Kiek laiko? Kaip su sutinimu buvo.

Man po vakar operacijos vis dar siek tiek kraujuoja, sutino lupa ir biski zandas sad.gif. Nezinau ar tai normalu. Ka daryti su tuo pakraujavimu, kada jis nustos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 09 13, 08:24)
Sveiki,

Man idomu butu isgirsti situacija tu, kurioms dare kaulo priauginimo operacija. Ar po operacijos kraujavo? Kiek laiko? Kaip su sutinimu buvo.

Man po vakar operacijos vis dar siek tiek kraujuoja, sutino lupa ir biski zandas sad.gif. Nezinau ar tai normalu. Ka daryti su tuo pakraujavimu, kada jis nustos? unsure.gif

kad istine, tai tikrai normalu, o del kraujavimo gal pasikonsultuokit su gydytoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 09 13, 07:24)

nekraujavo. na nebent vos vos, jei ką nors ten užkabini. ir iš nosies šiek tiek pabėgo (viršutiniam žandikauly priaugino).
O sutinę tai nOOOrmaliai buo.
Atsakyti
aš dar jum patrugdysiu. Gal kas nors galit paminėti bent jau apytikslią kainą, kiek kainuoja vieno danties protezavimas? Įdomu kiek reikia pasiruošti. Jei reikia tikslesnių duomenų, tai sakė dės kažkokį paklotėlį bei vainikėlį. Nelabai išmanau kas čia ir kaip ir kainos neįsivaizduoju...
Ačiū už atsakymus...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 09 13, 09:15)
nekraujavo. na nebent vos vos, jei ką nors ten užkabini. ir iš nosies šiek tiek pabėgo (viršutiniam žandikauly priaugino).
O sutinę tai nOOOrmaliai buo.

skambinau daktarui. sake gali pakraujuoti biski, ir tai nera blogai. jei labiau kraujuotu ar ilgiau, tada jau reik stabdyt kraujavima. Sake labai gerai adrenalinas yra, uzdet suvilgyta tampona ant zaizdos ir palaikyt.

Nu tikiuos praeis ir viskas gerai bus. greiciau viskas praeitu ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 09 13, 13:29)
aš dar jum patrugdysiu. Gal kas nors galit paminėti bent jau apytikslią kainą, kiek kainuoja vieno danties protezavimas? Įdomu kiek reikia pasiruošti. Jei reikia tikslesnių duomenų, tai sakė dės kažkokį paklotėlį bei vainikėlį. Nelabai išmanau kas čia ir kaip ir kainos neįsivaizduoju...
Ačiū už atsakymus...

labai nekonkretus klausimas, nes neaisku is tiesu kas bus daroma.. protezavimas kuo? metalo keramika? bemetale..? paklotelis ar vainikelis.. kas cia per daiktai? gal iklotas i sakni? as manyciau apie 700 su metalo keramika. bet cia turekit omeny, kad atsakiau taip, kaip paklauset. nes niekas nekonkretu. as uz viena danti pries 2.5 metu ne super prabangioj klinikoj mokejau 520.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 13, 15:18)
labai nekonkretus klausimas, nes neaisku is tiesu kas bus daroma.. protezavimas kuo? metalo keramika? bemetale..? paklotelis ar vainikelis.. kas cia per daiktai? gal iklotas i sakni? as manyciau apie 700 su metalo keramika. bet cia turekit omeny, kad atsakiau taip, kaip paklauset. nes niekas nekonkretu. as uz viena danti pries 2.5 metu ne super prabangioj klinikoj mokejau 520.

tai, kad aš ir pati kol kas nelabai žinau, buvau pas tą protezuotoja, tai tik tiek pasakė ir pasiuntė susitvarkyt kanalų ir pan... Tai jau kitą sav bus paskutinis tas malonumas (kuris kainavo gerokai daugiau nei tikėjaus) ir paskui protezavimas...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 09 13, 16:35)
tai, kad aš ir pati kol kas nelabai žinau, buvau pas tą protezuotoja, tai tik tiek pasakė ir pasiuntė susitvarkyt kanalų ir pan... Tai jau kitą sav bus paskutinis tas malonumas (kuris kainavo gerokai daugiau nei tikėjaus) ir paskui protezavimas...

o tai jus paprasykit viska konkreciai su visom smulkmenom paaiskinti, ir viso ko kainas isvardinti - tada bus aisku 4u.gif
Atsakyti
O gal kas gali pasidalint patirtim koki ta laikina danti jums uzdejo?

Man padare vieno danties plokstele (beveik nenaudoju, nes sake reik kad smegenys sugytu dvi savaites), nu bet kai isidedu ja tai svepluoju, nes liezuvis remiasi i ta plokstele, tai vos ne geriau kalbu be banties nei su ta plokstele. Daktaras sake po tu 2 savaiciu dar pataisys ta plokstele, tai gal nulygins ja taip kad nebesvepluociau, nezinau net unsure.gif . I darba reiks eit, tai negi svepluosiu dabar metus blink.gif

Kaip jums buvo? gal koki kitoki dantuka idejo ta laikina?
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 09 18, 10:06)

Man padare vieno danties plokstele (beveik nenaudoju, nes sake reik kad smegenys sugytu dvi savaites), nu bet kai isidedu ja  tai svepluoju, nes liezuvis remiasi i ta plokstele, tai vos ne geriau kalbu be banties nei su ta plokstele. Daktaras sake po tu 2 savaiciu dar pataisys ta plokstele, tai gal nulygins ja taip kad nebesvepluociau, nezinau net  unsure.gif . I darba reiks eit, tai negi svepluosiu dabar metus  blink.gif

Kaip jums  buvo? gal koki kitoki dantuka idejo ta laikina?

siaip nelabai susiduriau, bet mano mama logopede sako, kad kai yra kokiu dantuku pokyciu liezuvis turi priprast prie pokyciu. MB su breketais pradejo svepluot, bet po savaites susitvarke wink.gif Tad gal pabandykit ilgiau panesiot neissimant jei eina...
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 09 18, 09:06)

Man padare vieno danties plokstele (beveik nenaudoju, nes sake reik kad smegenys sugytu dvi savaites), nu bet kai isidedu ja  tai svepluoju, nes liezuvis remiasi i ta plokstele, tai vos ne geriau kalbu be banties nei su ta plokstele. Daktaras sake po tu 2 savaiciu dar pataisys ta plokstele, tai gal nulygins ja taip kad nebesvepluociau, nezinau net  unsure.gif . I darba reiks eit, tai negi svepluosiu dabar metus  blink.gif

Kaip jums  buvo? gal koki kitoki dantuka idejo ta laikina?

Kažkada nešiojau plokštelę dantų tiesinimui, tai kelias dienas irgi šveplavau, po to pripratau ir viskas buvo gerai. Netgi ortodontė sakė, kad pirmom dienom, kol priprasiu į mokyklą galiu eiti be plokštelės.
Atsakyti
fuu, siek tiek nuraminot. nu tikiuos kad susitvarkys viskas ir kai pradesiu eiti i darba nebesvepluosiu biggrin.gif
Atsakyti