Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

mano ir tokie pat
Atsakyti
paskaiciau ,kad tam tikromis ligomis sergant yra rizika implantuotis.Turiu II tipo diabeta, ar niekas nedarete implantu su tokia diagnoze? verysad.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie:

Mildą Šimkienę
Praną Černiauską
Saulių Šešelgį?
Atsakyti
Sveikos merginos. Norejau paklausti kiek laiko islaike cirkonio keramika apmauta arba laminate?Jei kas susidurete su tokia problema prasau pasidalinkite nuomone, nes esu pasimetusi visai ir nezinau ka daryti, nes turiu ir apvilkta dantuka ir laminate, ir kaip susitarusios abi nukrito. unsure.gif jau buvau gal pas 5 gydytojus, bet konkretaus atsakymo nera, pricementuoja laminate, o ta ima ir nukrenta po 2 dienu ar menesio! kazkoki kosmara isgyvenu, neseniai visas apvilktas salia dantukas nusimove, tai maniau kad i pcichiatrine reikes mane isvesti, vos infarkto negavau tvarkiausi prie 3 metus Kaune, net nzn. ar ta gydytoja isvis bedirba, bet ten kojos nekelciau daugiau, nes padaryta prastai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatax @ 2011 07 26, 20:48)
Sveikos merginos. Norejau paklausti kiek laiko islaike cirkonio keramika apmauta arba laminate?Jei kas susidurete su tokia problema prasau pasidalinkite nuomone, nes esu pasimetusi visai ir nezinau ka daryti, nes turiu ir apvilkta dantuka ir laminate, ir kaip susitarusios abi nukrito. unsure.gif  jau buvau gal pas 5 gydytojus, bet konkretaus atsakymo nera, pricementuoja laminate, o ta ima ir nukrenta po 2 dienu ar menesio! kazkoki kosmara isgyvenu, neseniai visas apvilktas salia dantukas nusimove, tai maniau kad i pcichiatrine reikes mane isvesti, vos infarkto negavau  tvarkiausi prie 3 metus Kaune, net nzn. ar ta gydytoja isvis bedirba, bet ten kojos nekelciau daugiau, nes padaryta prastai  sad.gif

man buvo nukritus metalo keramika kazkur po 3 metu nuo uzdejimo. nuo priekiniu dantu (du sukabinti - pirmas ir antras). tada atsimenu irgi vos infarkto negavau biggrin.gif pricementavo kitas gydytojas, uzsieny gyvenau tuo metu, ir dabar jau laiko 7 metus ko gero g.gif manau nukrito, nes buvo tiesiog blogai padaryta. nes kita puse stovi kaip stovejus (irgi pirmas antras kartu sujungti). o jus paprasykit kad kas rekomenduotu gera gydytoja, nueikit pas ji.
Atsakyti
Gal kas turite patirties situacijoje, kai implantacija nebesiuloma ir truksta daug dantu virsutiniame zandikaulyje. Kaip atrodyti estetiskai esant bedantei? Dantu protezai, plokstele? Nakciai issiemi ir pamerki i stikline?
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2011 08 05, 11:06)
Gal kas turite patirties situacijoje, kai implantacija nebesiuloma ir truksta daug dantu virsutiniame zandikaulyje. Kaip atrodyti estetiskai esant bedantei? Dantu protezai, plokstele? Nakciai issiemi ir pamerki i stikline?

plokstele isimama arba pritvirtinta ant implantu...
implantacija nebesiuloma nes per brangi, kad kiekviena danti implantuoti ar del ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 05 rugpjūčio 2011 - 12:11
QUOTE(sim2002simas @ 2011 08 05, 13:09)
plokstele isimama arba pritvirtinta ant implantu...
implantacija nebesiuloma nes per brangi, kad kiekviena danti implantuoti ar del ko?

as tai suprantu del to, kad per daug sunykes virsutinis zandikaulis. toki viena atveji zinau - buvo deti 3 implantai ant priaugintu kaulu (planavo 4 det, bet net ir priaugintame kaule nebebuvo tvirtos vietos, nes pats zandikaulis per daug sunykes..). vienas implantas is 3-ju iskrito.. po kurio laiko des is naujo. ir tada ant implantu uzdedama plokstele.
Atsakyti
Taip, stipriai sunykes kaulas. Tai tokiu atveju isimami protezai? Dar yra kazkokie ''uzrakinami'', ar jie siuo atveju tinka? Kiek dantu turi buti virsutiniame zandikaulyje, kad ji galima butu uzkabinti?
Atsakyti
o tai jaigu sergi paradontoze ir pvz.iskrenta priekinis dantukas ar keli tai del nykstancio kaulo deda kitus ar ne?ar sunykus kaului jau tik plokstele belieka deti g.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti per kiek laiko yra uzdedamas/suformuojamas protezas ant implanto? Ta prasme ar uztenka vieno vizito tam, ar reikia 2-3 vizitu? Gal tie daktarai kur per 1 vizita uzdeda padaro nekruopsciai ar kaip? g.gif

Ir vis delto kaip yra is tikruju su implantu, ar butina laukti po danties istraukimo 3 menesius, ar galima statyti implanta is karto po istraukimo?
Papildyta:
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2011 08 08, 11:04)
o tai jaigu sergi paradontoze ir pvz.iskrenta priekinis dantukas ar keli tai del nykstancio kaulo deda kitus ar ne?ar sunykus kaului jau tik plokstele belieka deti g.gif

priaugina kaula jei yra sunykes ir po to tik deda implanta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 08 08, 14:02)
1.Ir vis delto kaip yra is tikruju su implantu, ar butina laukti po danties istraukimo 3 menesius, ar galima statyti implanta is karto po istraukimo?
Papildyta:
2.priaugina kaula jei yra sunykes ir po to tik deda implanta.  4u.gif

1. galima statyti. tik prigijimo procentas mazesnis. man isuko implanta praejus pusmeciui nuo istraukimo.
2. jei zandikaulio kaulas labai sunykes, kartais net ir priauginto kaulo (ypac jei priaugintas tas dirbtinis kaulas, miltelinis) gali nepakakt..
Atsakyti