Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(Florestina @ 2011 06 14, 13:37)
Granulės.

aciu, ka as daryciau be sito forumo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 14, 13:45)
ka as daryciau be sito forumo 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif smile.gif

Papildyta:
Sakykit, o kai jau ant implanto įsuka tą galvutę (net nežinau kaip teisinga vadinasi tas daiktas g.gif ), kažkaip įvertina, kad jau galima sukt g.gif ? Kažkokį tyrimą, nuotrauką padaro? Ar tiesiog praeina n mėnesių ir psio g.gif ?

Ir dar klausimukas, dėl tų mėnesių po implantavimo. Mano implantas 4-as viršuje , tai gyd. sakė, kad po kokių 4 mėnesių jau tą galvutę suksim, po to jau sakė, kad po 5-6-ių geriausiai butu. Tai nesuprantu ar 4, ar 5, ar 6 mėn laukti bigsmile.gif g.gif Gal kas implantavo viršuj 4-ą? Kiek laukėt Jus?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 06 14, 13:41)

Sakykit, o kai jau ant implanto įsuka tą galvutę (net nežinau kaip teisinga vadinasi tas daiktas  g.gif ), kažkaip įvertina, kad jau galima sukt  g.gif ? Kažkokį tyrimą, nuotrauką padaro? Ar tiesiog praeina n mėnesių ir psio  g.gif ?

Ir dar klausimukas, dėl tų mėnesių po implantavimo. Mano implantas 4-as viršuje , tai gyd. sakė, kad po kokių 4 mėnesių jau tą galvutę suksim, po to jau sakė, kad po 5-6-ių geriausiai butu. Tai nesuprantu ar 4, ar 5, ar 6 mėn laukti  bigsmile.gif  g.gif  Gal kas implantavo viršuj 4-ą? Kiek laukėt Jus?

Man implantavo 5 ir 6 viršuje, laukiau 6 mėn. Tada atėjau, padarė nuotrauką, įsitikino, kad viskas gerai ir įsuko galvutes.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 06 14, 14:41)
Ir dar klausimukas, dėl tų mėnesių po implantavimo. Mano implantas 4-as viršuje , tai gyd. sakė, kad po kokių 4 mėnesių jau tą galvutę suksim, po to jau sakė, kad po 5-6-ių geriausiai butu. Tai nesuprantu ar 4, ar 5, ar 6 mėn laukti  bigsmile.gif  g.gif  Gal kas implantavo viršuj 4-ą? Kiek laukėt Jus?

o man gyjimo galvute isuko iskart. karunele sake des po 6 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 14, 12:45)
aciu, ka as daryciau be sito forumo 4u.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif pasiklaustum pas chirurga.o ka? lotuliukas.gif

QUOTE(Eleina @ 2011 06 14, 14:05)
o man gyjimo galvute isuko iskart. karunele sake des po 6 men  4u.gif

buna,kad iskart suka
ne visiems cia tinkamas dalykas,buna,kad ir implanta suka iskart isrovus danti.oi,nuo labai daug ko cia priklauso,plius kiekvieno mediko specifika darbo kitokia

as dar laukiu,man rugseji tik suks galvutes
Atsakyti
Man šiandien didi diena- paskutinis apsilankymas pas stomatologą thumbup.gif . Gausiu visus gražučiukus baltučiukus dantis. Nuo implantų įsukimo praėjo 7,5mėnesio 4u.gif . Ačiū visoms, kas suteikė informacijos apie VISKĄ ir nuramino, kada tai buvo būtina 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 06 16, 07:53)
Man šiandien didi diena- paskutinis apsilankymas pas stomatologą  thumbup.gif . Gausiu visus gražučiukus baltučiukus dantis. Nuo implantų įsukimo praėjo 7,5mėnesio  4u.gif . Ačiū visoms, kas suteikė informacijos apie VISKĄ ir nuramino, kada tai buvo būtina  4u.gif .

fainai wub.gif
o kiek implantu ir kiek dantuku is viso turesit? smile.gif virsutinius ar apatinius ir kelintus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
5 implantai, ir viršuj ir apačioj, 6'-7' krūminiai.

Pilna burnos generalinė tvarka- sinusų pakėlimas tiek atviru, tiek uždaru būdu, anesteziologas, 5 implantai, balinimas, estetinis plombavimas, protinių dantų plombavimas, protezavimas ant implantų ir 4 pakeistos paprastos karūnėlės...sąmata- 30tūkst huh.gif . Bet vaizdas to vertas thumbup.gif .

Bus 31 dantis (nėra vieno protinio) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 16 birželio 2011 - 08:43
QUOTE(Soul @ 2011 06 16, 09:39)
5 implantai, ir viršuj ir apačioj, 6'-7' krūminiai.

Pilna burnos generalinė tvarka- sinusų pakėlimas tiek atviru, tiek uždaru būdu, anesteziologas, 5 implantai, balinimas, estetinis plombavimas, protinių dantų plombavimas, protezavimas ant implantų ir 4 pakeistos paprastos karūnėlės...sąmata- 30tūkst  huh.gif . Bet vaizdas to vertas  thumbup.gif .

Bus 31 dantis (nėra vieno protinio)  ax.gif

wow bigsmile.gif bet tai kaip faina dabar turetu but thumbup.gif wub.gif
ir kiek laiko visa tai uztruko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 06 16, 10:47)
wow  bigsmile.gif bet tai kaip faina dabar turetu but  thumbup.gif  wub.gif
ir kiek laiko visa tai uztruko?  ax.gif

7,5mėnesio užtruko- chirurgas man tą pačią dieną pakėlė sinusus, įsriegė 5 impantus ir įsuko 2 galvutes. Po 6 mėn įsuko likusias 3 galvutes. O per visą šitą laika turėjau susitvarkyti kapitaliai visus turimus dantis, pasiruošti protezavimui, pasimatuoti... ir beliko 4u.gif finišo tiesioji 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 06 16, 11:28)
7,5mėnesio užtruko- chirurgas man tą pačią dieną pakėlė sinusus, įsriegė 5 impantus ir įsuko 2 galvutes. Po 6 mėn įsuko likusias 3 galvutes. O per visą šitą laika turėjau susitvarkyti kapitaliai visus turimus dantis, pasiruošti protezavimui, pasimatuoti... ir beliko  4u.gif finišo tiesioji  4u.gif .

tai palyginus labai trumpai uztruko thumbup.gif baisiai jus sveikinu!! drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif ir biski net pavydziu blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif . Jeigu būčiau žinojusi, kad galima išsimokėtinai, būčiau prieš daug metų susitvarkiusi unsure.gif .... nes sutaupyti tokią sumą pačiai doh.gif . Gerai kad yra SM forumas- čia visas subtilybes ir sužinai 4u.gif .
Atsakyti