Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 16, 17:15)
Sveikos.

Jungiuosi į jūsų gretas...  g.gif

Situacija tokia, kad turiu apačioje neišdygusių krūminių dantų, nešioju breketus, šiandien ortodontė pasakė, kad jau laikas galvoti apie implantavimą/ protezavimą. Tik bijau, kad implantavimo kainos neįkandamos bus... Reikės statyti 4 dantukus, tose vietose nesusiformavusios šaknys, greičiausiai reikės priauginti kaulą, tai baisu pagalvoti kiek gali vienas dantis kainuot. Birželio mėn. eisiu į VIC konsultacijai, žiūrėsiu ką pasakys. Bet manau, kad reikia nukeliauti ir pas protezuotojus pasikonsultuoti  g.gif

aisku pasikonsultuok.visvien reiks implantu,nes kaip supratau,nera uzuomazgu dantu nuolatiniu
ne tokie jau reti atvejai,kiek teko girdet,buna,visa burnyte vaiko be uzuomazgu nuolatiniu dantuku,gyvena iki subresta su pieniniais,poto vistik rauna juos
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 19:16)
aisku pasikonsultuok.visvien reiks implantu,nes kaip supratau,nera uzuomazgu dantu nuolatiniu

Tai kai nėra šaknų, netinka protezavimas, būtinai implantuot?
Pas mane paveldėta, pas mamą irgi kažkiek šaknų nėra unsure.gif dėl to šiek tiek baisu, kad ir sesei nebūtų tos pačios bėdos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gegužės 2011 - 18:43
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 16, 18:38)
Tai kai nėra šaknų, netinka protezavimas, būtinai implantuot?
Pas mane paveldėta, pas mamą irgi kažkiek šaknų nėra  unsure.gif dėl to šiek tiek baisu, kad ir sesei nebūtų tos pačios bėdos  rolleyes.gif

Galima dėt tiltą, tik tada teks šlifuoti gretimus dantis, jei jie sveiki, būtų gaila.

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 16, 19:41)
Galima dėt tiltą, tik tada teks šlifuoti gretimus dantis, jei jie sveiki, būtų gaila.

drinks_cheers.gif gaila geru dantu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 20:06)

Beje pas mane neišdygę trys 5 dantys, vienas protinis ir vienas pieninis likęs.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 16, 20:41)

QUOTE(girene @ 2011 05 16, 21:06)

Sutinku, kad gaila, bet kaži ar išsimokėsiu implantuot g.gif na, reikia konsultacijų
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 16, 20:33)
Sutinku, kad gaila, bet kaži ar išsimokėsiu implantuot  g.gif  na, reikia konsultacijų

cia is rasanciu matau,kad vilniuj ryskiai didesnes kainos,pvz nei kaune
galit gi nebutinai vilniuj kainu atzvilgiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2011 05 16, 20:07)
Beje pas mane neišdygę trys 5 dantys, vienas protinis ir vienas pieninis likęs.

jei laiko tas pieninis priekyje,tai ir nesiokit dar ji sekmingai toliau
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 16, 11:02)
man tik tomogramos pasake, kad apacioje negales implantuot.

norejau paklausti ar daug cia yra tokiu, kurioms nebuvo galimas implantavimas del tam tikru priezasciu? ar daznai tokie atvejai pasitaiko?unsure.gif uzsigrausiu dar birzelio konsultacijos nesulaukus, jau pradedu bijot ne tukstantines sumos, o kad implantacija bus negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 22:11)
cia is rasanciu matau,kad vilniuj ryskiai didesnes kainos,pvz nei kaune
galit gi nebutinai vilniuj kainu atzvilgiu g.gif

Kaži kiek kainos skiariasi g.gif
Bet kokiu atveju man kolkas baisiai skamba, nes visgi ne 1 dantis, o 4...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gegužės 2011 - 21:24
QUOTE(Eleina @ 2011 05 16, 10:02)
man tik tomogramos pasake, kad apacioje negales implantuot.

o kokios priezastys???????????
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 16, 21:15)
Kaži kiek kainos skiariasi  g.gif
Bet kokiu atveju man kolkas baisiai skamba, nes visgi ne 1 dantis, o 4...

nebutina visus 4 deti vienu metu
galite deti du
veliau kitus du

skiriasi,kazkur grizkit atgal,as rasau kiek moku kauno klinikose,ir rase kazkas,kiek vilniuje moka
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 22:30)
nebutina visus 4 deti vienu metu
galite deti du
veliau kitus du

skiriasi,kazkur grizkit atgal,as rasau kiek moku kauno klinikose,ir rase kazkas,kiek vilniuje moka

Tame ir bėda, kad būtina. Šiuo metu nešioju breketus, buvo gilus sukandimas pas mane, dabar pasitaisęs, reikia dėti dantis, nes jei nebus visų dantų ir nuims breketus, reikės vėl iš naujo juos nešioti, nes ir vėl susigadins sukandimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gegužės 2011 - 21:35
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 16, 21:34)
Tame ir bėda, kad būtina. Šiuo metu nešioju breketus, buvo gilus sukandimas pas mane, dabar pasitaisęs, reikia dėti dantis, nes jei nebus visų dantų ir nuims breketus, reikės vėl iš naujo juos nešioti, nes ir vėl susigadins sukandimas  doh.gif

tuomet jus teisi

man tik siandien siulus iseme,o gyjimo galvutes suks tik rudeni
kazkaip pas mane viskas leciau gyja,gal su amziumi manau g.gif
nes ir po kitu operaciju pas mane ilgi gyjimai
Atsakyti