Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(sniegena rausva @ 2011 05 12, 09:35)
nei panoramines nuotraukos, nieko dar neturiu, ...

o del priauginimo tai neabejoju, kad reiks, nes danties nera 10m, pati matau kaip dantenos nunyke, plius isvis galvoju ar imanoma implantuot po tiek laiko unsure.gif

einant į konsultaciją, iš karto turėkite panoraminę nuotrauką.

man implantavo po 17 metų danties nebuvimo. tiesa reikėjo kaulo persodinimo ir dantenų plastikos (taigi dantenos čia "prie ko").

QUOTE(sniegena rausva @ 2011 05 12, 11:00)
idomu kaip ta vieta po ispjovimo atrodys, ar neliks kokios duobutes ir kiek laiko truks tas pjaustymas doh.gif  beje kurios esate susidurusios, papasakokite kaip jie nustato vieta burnoje is kur trukstama kaula ispjaus ir ar po ispjovimo iskart ta pacia diena ir priaugina ar reikia veliau atvaziuoti? g.gif

niekaip ta vieta "neatrodo", t.y. niekaip kitaip, nei prieš tai.

galiu aprašyti kaip maždaug man išsidėstė viskas:
1. ištraukė 2 dantis, ant kurių laikės tiltas tam, kurio nebuvo;
2. po ~3 mėn. darė kaulo persodinimą (vienu metu atskelia kaulą ir iš karto įdeda, kur reikia);
3. po ~5 mėn. susuko implantus 2;
4. po ~4 mėn padarė dantenų plastiką;
5. po ~1,5 mėn užsuko galvutes;
6. po ~4 sav. (t.y. kitą savaitę biggrin.gif ) jau eisiu pradėti protezavimą.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 05 12, 12:44)

thumbup.gif smagu - po tokio ilgo kelio, galu gale ateina ta diena wub.gif Sekmes jums kuo dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 12, 11:31)
PS beje Simsimai, o kaip cia kaula prideda implantuojant?  g.gif nes man virsuj kaulo kaip ir uzteko, bet storis jo buvo labai ant ribos. todel kaulas lengvai istruko, va tada ir dejo ta kaulo misini. o kaip ji det pries pat implantacija? jis gi skystas.. kaip po to iskart implantuot?  g.gif

kiek ziurejau kaulo misinys, tai kaip milteliai, prideda ju aplink implanta toj vietoj kur vainikelis prisuktas bus ir uzsiuva dantenas. kazkas panasaus cia, tik kad implanta veliau suks.
man tai dare sinuso pakelima - galejo tie milteliai is viso per nosi iseiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 12, 11:47)
thumbup.gif smagu - po tokio ilgo kelio, galu gale ateina ta diena  wub.gif Sekmes jums kuo dideliausios  4u.gif

tai jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu duoti pailsėti daugiau nei metus dirbusiai vienai dantų pusei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 12, 14:09)
kiek ziurejau kaulo misinys, tai kaip milteliai, prideda ju aplink implanta toj vietoj kur vainikelis prisuktas bus ir uzsiuva dantenas. kazkas panasaus cia, tik kad implanta veliau suks.
man tai dare sinuso pakelima - galejo tie milteliai is viso per nosi iseiti  lotuliukas.gif

tai taip taip, man irgi taip dare - pirma isuko implanta, veliau dejo ta kaulo misini aplink. nes jei pirma det, o veliau sukt tai nelabia isivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2011 05 12, 12:44)
einant į konsultaciją, iš karto turėkite panoraminę nuotrauką.

man implantavo po 17 metų danties nebuvimo. tiesa reikėjo kaulo persodinimo ir dantenų plastikos (taigi dantenos čia "prie ko").
niekaip ta vieta "neatrodo", t.y. niekaip kitaip, nei prieš tai.

galiu aprašyti kaip maždaug man išsidėstė viskas:
1. ištraukė 2 dantis, ant kurių laikės tiltas tam, kurio nebuvo;
2. po ~3 mėn. darė kaulo persodinimą (vienu metu atskelia kaulą ir iš karto įdeda, kur reikia);
3. po ~5 mėn. susuko implantus 2;
4. po ~4 mėn padarė dantenų plastiką;
5. po ~1,5 mėn užsuko galvutes;

ohoho koks ilgas kelias iki galutinio rezultato, bet sveikinu, saunu thumbup.gif o kaip su visom garantijom po implantavimo? ar patys isduoda kazkoki lapuka ar reikia prasyt ar tik cekio uztenka? ir kuriam laikui garantijas duoda jei duoda? beje per kiek laiko padaro panoramine nuotrauka? galvoju galbut pirmines konsultacijos metu pasakys ka daryt - ar panoramine ar tomografija. ar betkokiu atveju panoramine vistiek bus butina pasidaryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 12, 11:31)
PS beje Simsimai, o kaip cia kaula prideda implantuojant?  g.gif nes man virsuj kaulo kaip ir uzteko, bet storis jo buvo labai ant ribos. todel kaulas lengvai istruko, va tada ir dejo ta kaulo misini. o kaip ji det pries pat implantacija? jis gi skystas.. kaip po to iskart implantuot?  g.gif

Man pridėjinėjo kartą. Tą daro išgręęs skyle implantui, pridėjo kaulo mišinio ir įkišęs specialių instrumentą kalė per jo apačią, kad kaulas susitrombuotų. Bjaurus jausmas, tiesą pasakius. O po to įsuko implantą ir aklinai užsiuvo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 12, 21:12)
Man pridėjinėjo kartą. Tą daro išgręęs skyle implantui, pridėjo kaulo mišinio ir įkišęs specialių instrumentą kalė per jo apačią, kad kaulas susitrombuotų. Bjaurus jausmas, tiesą pasakius. O po to įsuko implantą ir aklinai užsiuvo.

aha.. .supratau dabar smile.gif dekui Florestina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 05 12, 20:03)
ohoho koks ilgas kelias iki galutinio rezultato, bet sveikinu, saunu thumbup.gif    o kaip su visom garantijom po implantavimo? ar patys isduoda kazkoki lapuka ar reikia prasyt ar tik cekio uztenka? ir kuriam laikui garantijas duoda jei duoda? beje per kiek laiko padaro panoramine nuotrauka? galvoju galbut pirmines konsultacijos metu pasakys ka daryt - ar panoramine ar tomografija. ar betkokiu atveju panoramine vistiek bus butina pasidaryt? unsure.gif

Mano garantija yra 10 metu. Sutarti pasirasem su ta odontologijos gydykla.
Na, man kadangi kaulo nereikejo, tai kelias trumpesnis.
Sausi istrauke dantis.
Balandzio gale isuko implanta. Dabar esu gyjimo stadijoj.
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 05 12, 20:03)
ohoho koks ilgas kelias iki galutinio rezultato, bet sveikinu, saunu thumbup.gif    o kaip su visom garantijom po implantavimo? ar patys isduoda kazkoki lapuka ar reikia prasyt ar tik cekio uztenka? ir kuriam laikui garantijas duoda jei duoda? beje per kiek laiko padaro panoramine nuotrauka? galvoju galbut pirmines konsultacijos metu pasakys ka daryt - ar panoramine ar tomografija. ar betkokiu atveju panoramine vistiek bus butina pasidaryt? unsure.gif

Jei iskarto darysites tomografija, tai ir panoramine kartu daro 4u.gif Bent jau as taip supratau...
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2011 05 13, 08:26)
Mano garantija yra 10 metu. Sutarti pasirasem su ta odontologijos gydykla.
Na, man kadangi kaulo nereikejo, tai kelias trumpesnis.
Sausi istrauke dantis.
Balandzio gale isuko implanta. Dabar esu gyjimo stadijoj.

O kur tokia klinika, kurioje duoda garantijas?
Ar tik ne VIC?
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 05 13, 11:58)
O kur tokia klinika, kurioje duoda garantijas?
Ar tik ne VIC?

Man davė irgi 10 metų garantiją ir tikrai ne VIC'e.
Atsakyti