Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 28, 18:26)
zodziu, man per konsultacija pasake, kad reikia daryt sinuso pakelimo operacija, tai su viskuo pilna kaina 5000-6000Lt. vos neapsiverkiau as kabinete, kai kaina pasake. teko girdeti apie kazkoki isimama vieno danties proteza, kuris sparneliais prisispaudzia prie dantenu. tik internete jokios info negaliu rasti apie tai. gal kuri turit kokios info?

del to vieno danties protezo, nieko blogiau nei tai sugalvot jau negalima. jei tik yra kokia nors galimybe, nors menka, reikia rinktis kita iseiti. nes tas vieno danties protezas geriausiu atveju bus laikinas dalykas... man jo nerekomendavo nei vienas sutiktas gydytojas..
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 28, 15:26)
zodziu, man per konsultacija pasake, kad reikia daryt sinuso pakelimo operacija, tai su viskuo pilna kaina 5000-6000Lt. vos neapsiverkiau as kabinete, kai kaina pasake. teko girdeti apie kazkoki isimama vieno danties proteza, kuris sparneliais prisispaudzia prie dantenu. tik internete jokios info negaliu rasti apie tai. gal kuri turit kokios info?

Sveiki, tai paprasciausia vieno danties plokstele, kuria reikia issiimineti - laikinas variantas, praktiskai tik del estetikos, kol apsispresit ka daryt - ar tiltuka, ar implanta, beja, ji nesiojama ir implantavus, nes dazniausiai reikia lukteleti nuo3 - 6 men iki protezavimo ant implanto (priklausomai nuo sistemos rusies, yra ivairiu), ir tokios plokstelytes brangiai nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 28, 19:13)
del to vieno danties protezo, nieko blogiau nei tai sugalvot jau negalima. jei tik yra kokia  nors galimybe, nors menka, reikia rinktis kita iseiti. nes tas vieno danties protezas geriausiu atveju bus laikinas dalykas... man jo nerekomendavo nei vienas sutiktas gydytojas..

QUOTE(lekstenas @ 2011 04 28, 22:12)
Sveiki, tai paprasciausia vieno danties plokstele, kuria reikia issiimineti - laikinas variantas, praktiskai tik del estetikos, kol apsispresit ka daryt - ar tiltuka, ar implanta, beja, ji nesiojama ir implantavus, nes dazniausiai reikia lukteleti nuo3 - 6 men iki protezavimo ant implanto (priklausomai nuo sistemos rusies, yra ivairiu), ir tokios plokstelytes brangiai nekainuoja smile.gif

as suprantu, kad laikinas, bet tai jis nekainuoja 5000lt. tai jau geriau vaikscioti su tuo laikinu, nei isvis be danties... ir man realiai jo del estetikos reikia. idomu butu isgirsti nuomones tu, kas turi, bet as siaip nebuvau anksciau girdejusi apie toki dalyka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 28, 22:27)
as suprantu, kad laikinas, bet tai jis nekainuoja 5000lt. tai jau geriau vaikscioti su tuo laikinu, nei isvis be danties...  ir man realiai jo del estetikos reikia. idomu butu isgirsti nuomones tu, kas turi, bet as siaip nebuvau anksciau girdejusi apie toki dalyka  g.gif

as tai suprantu jus norit visa laika vaiksciot su tuo protezu? g.gif ar tik tol, kol sutaupysit implantui? nes nemanau, kad gera mintis nesiot ji visa laika. greiciausiai sveistumet per borta po poros savaiciu, nebus patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 29, 07:45)
as tai suprantu jus norit visa laika vaiksciot su tuo protezu?  g.gif ar tik tol, kol sutaupysit implantui?  nes nemanau, kad gera mintis nesiot ji visa laika. greiciausiai sveistumet per borta po poros savaiciu, nebus patogu  4u.gif

gal namuose jo ir nebutina nesioti, tik iseinant kazkur i zmones smile.gif sakot nepatogu? g.gif as jau vis apie tilteli pradedu mastyti, bet gaila, kad du sveikus dantis nuslifuos ir ten maisto prilenda i tarpa...
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 28, 21:27)
as suprantu, kad laikinas, bet tai jis nekainuoja 5000lt. tai jau geriau vaikscioti su tuo laikinu, nei isvis be danties...  ir man realiai jo del estetikos reikia. idomu butu isgirsti nuomones tu, kas turi, bet as siaip nebuvau anksciau girdejusi apie toki dalyka  g.gif

laikinas tai tas pats, ka bobutes i stikline merkia nakciai tik daug mazesnis mirksiukas.gif
del tu 5000 pasakysiu taip - mes visos ta soka praejome, tik dazniausiai sumos buvo daug didesnes. siaip nebutina darytis visko is karto. Is pradziu sinuso pakelimas, po puses metu tik implantacija, man atrodo net po metu galima daryti. O protezuoti galima ir po metu-dveju po implantacijos.
Atsakyti
Agnyte, paprašyk, kad leistų išsimokėtinai susimokėti. Tiltelio nepatariu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 29, 07:57)
gal namuose jo ir nebutina nesioti, tik iseinant kazkur i zmones  smile.gif  sakot nepatogu?  g.gif  as jau vis apie tilteli pradedu mastyti, bet gaila, kad du sveikus dantis nuslifuos ir ten maisto prilenda i tarpa...

Bet juk nereikia tos visos sumos iš karto. Bent jau man, pirmiausia dėjo kaulą, po pusmečio implantus, dar po pusmečio karūnėles. Ir mokama dalimis už kiekvieną paslaugą atskirai.
Atsakyti
gal man kas atsakytu kiek kaulo priauginimas kainuoja kmuk ir lopo operacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 04 29, 16:14)
Bet juk nereikia tos visos sumos iš karto. Bent jau man, pirmiausia dėjo kaulą, po pusmečio implantus, dar po pusmečio karūnėles. Ir mokama dalimis už kiekvieną paslaugą atskirai.

esme tame, kad mano mociute pasiryzusi finansuoti ta implantacija, bet as nesitikejau, kad man reikes sinuso pakelimo operacijos, maniau, kad jos reikia tik vyresnio amziaus zmonem, o pas mane gan jaunas zandikaulis ir tikrai nebus nunykes kaulas, bet klydau... kazkaip nekyla rankos imti is jos tokios sumos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 29, 19:25)
esme tame, kad mano mociute pasiryzusi finansuoti ta implantacija, bet as nesitikejau, kad man reikes sinuso pakelimo operacijos, maniau, kad jos reikia tik vyresnio amziaus zmonem, o pas mane gan jaunas zandikaulis ir tikrai nebus nunykes kaulas, bet klydau... kazkaip nekyla rankos imti is jos tokios sumos  verysad.gif

Žinok tikrai ne nuo amžiaus priklauso. Aš irgi jauna, bet va reikėjo kelti sinuso dugną.

Atsakyti
laba

vakar ir as gavau 4 implantus,plius dejo dirbtinio kaulo,nors po rovimo praejo pusmetis,neatsistate manasis.su metais vis sunkiau kaulas atsistatineja

vakar labai skaudejo,siandien nieko,bet prabudau,jauciu,kaip zanda plesia doh.gif ,dukra juokiasi,sako kaip saldainiu prisikisusi lotuliukas.gif istinau normaliai

desiu as laikina proteza,ta kur bobutes i stiklines merkia.nes ir man neestetiska,juk negreit dar turesiu dantis
rudeniop galvutes tik galvutes uzsuks,zodziu,iki pavasario nenoriu buti be dantu
Atsakyti