Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

sveikos, prispazinsiu, kad temos pilnai neskaiciau... planuoju detis implanta, bet kiek permeciau tema, tai implanto viena kaina, plius dar tos karuneles kaina (vos ne panasiai abu kainuoja). tai cia kosmines kainos gaunasi... dabar klaipedoje vienoj vietoj implantams 20proc. nuolaida si menesi, uzsirasiau treciadieni i konsultacija, bet pradejau abejoti, ar nebus per brangu. su nuolaida implantas kainuoja 1600lt. pas mane kaip ir viskas tvarkoj, jokio gydymo nereiketu, tai kazin kiek gali tekti sumoketi uz viska???
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 04 24, 23:38)
sveikos, prispazinsiu, kad temos pilnai neskaiciau... planuoju detis implanta, bet kiek permeciau tema, tai implanto viena kaina, plius dar tos karuneles kaina (vos ne panasiai abu kainuoja). tai cia kosmines kainos gaunasi... dabar klaipedoje vienoj vietoj implantams 20proc. nuolaida si menesi, uzsirasiau treciadieni i konsultacija, bet pradejau abejoti, ar nebus per brangu. su nuolaida implantas kainuoja 1600lt. pas mane kaip ir viskas tvarkoj, jokio gydymo nereiketu, tai kazin kiek gali tekti sumoketi uz viska???

tiesa sakant nelabai supratau, ko konkreciai klausiat g.gif juk paraset - abu panasiai kainuoja, tiek implantas, tiek karunele. o jei implantas 1600 su 20 proc nuolaida, tai panasiai dar tiek pridekit karunelei - apie 2000. viso gausis 3600. aputiksliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 25, 08:47)
tiesa sakant nelabai supratau, ko konkreciai klausiat  g.gif juk paraset - abu panasiai kainuoja, tiek implantas, tiek karunele. o jei implantas 1600 su 20 proc nuolaida, tai panasiai dar tiek pridekit karunelei - apie 2000. viso gausis 3600. aputiksliai  4u.gif

esme tame, kad as kazkaip susiklaidinau, nes galvojau, kad implantas ir yra jau viskas pilnai, bet pradejau skaitinet ir pamaciau, kad implantas yra tik puse darbo doh.gif jau tokia brangybe, bet tiltelio detis neapsimoka, nes gadinasi salia esantys du dantys... gal i konsultacija vis delto reikes nueiti, bet bijau tos sumos, kuria man pasakys
Atsakyti
tai cia jau bijok nebijojes,pigiau nepadarys biggrin.gif brangus "malonumas"..
Atsakyti
o jei man isluzo priekinis dantis ir dabar vietoj jo statys keramikini tai cia skaitosi implantacijos procedura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2011 04 28, 10:56)
o jei man isluzo priekinis dantis ir dabar vietoj jo statys keramikini tai cia skaitosi implantacijos procedura?  g.gif

kad atsakyt, neuztenka informacijos biggrin.gif
galima det imlanta, galima protezuot, neaisku ka ten jums darys. keramika galima det ir protezuojant, ir ant implanto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 28, 14:38)
kad atsakyt, neuztenka informacijos biggrin.gif
galima det imlanta, galima protezuot, neaisku ka ten jums darys. keramika galima det ir protezuojant, ir ant implanto  4u.gif

jetau kaip cia viskas sudetinga doh.gif o man normaliai niekas nieko nepaaiskino doh.gif tik zinau, kad kai kita karta eisiu des iklota ir jau reiks apsispresti koki danti deti ar metalo keramikos ar bemetales keramikos, o as apie juos nieko nenusimanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2011 04 28, 14:21)
jetau kaip cia viskas sudetinga  doh.gif o man normaliai niekas nieko nepaaiskino  doh.gif tik zinau, kad kai kita karta eisiu des iklota ir jau reiks apsispresti koki danti deti ar metalo keramikos ar bemetales keramikos, o as apie juos nieko nenusimanau  doh.gif

kokia jus laiminga, kad jums visa tai sudetinga ir nesuprantama thumbup.gif daug atiduociau, kad ir pati nesuprasciau nieko biggrin.gif ir kas reikstu, kad mano dantys yra geri smile.gif
ne, jums neimplantuos, cia protezavimas bus 4u.gif linkiu, kad butu pirmas ir paskutinis 4u.gif
beje, jei priekinis dantukas, tai galima rinktis bemetale keraminka - graziau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 28, 16:04)
kokia jus laiminga, kad jums visa tai sudetinga ir nesuprantama thumbup.gif daug atiduociau, kad ir pati nesuprasciau nieko biggrin.gif ir kas reikstu, kad mano dantys yra geri smile.gif
ne, jums neimplantuos, cia protezavimas bus  4u.gif linkiu, kad butu pirmas ir paskutinis  4u.gif
beje, jei priekinis dantukas, tai galima rinktis bemetale keraminka - graziau bus smile.gif

na apie dantu taisymus, kaisciu statymus, per stiprius zandikaulio raumenys viska turbut zinau biggrin.gif bet si sritis dar nauja doh.gif tik niekad sau neatleisiu, kad taip ilgai laukiau ir nesistaciau sutvirtinimo kaiscio, gal butu jis dar nenuluzes, na bet jau yra kaip yra, neturiu stipriu dantu ir nieko nepakeisi doh.gif
na turbut, kad protezavimas bus ir labai tikiuosi, kad paskutinis, salimais dar turiu be sutvirtinimo, negyva danti tai nezinau ka daryti gal ji man susitvirtinti, kad ir jo toks likimas neistiktu.
o kazin labai matosi metalo keramikos dantis, kad netikras g.gif nes mano deje priekinis dantis. bet kainos sake kad bemetale keramika dvigubai brangiau kainuoja. o dabar vaikstau su laikinu tai jetau kaip sunku saugot ji, kad nenulauzti.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2011 04 28, 15:32)
o kazin labai matosi metalo keramikos dantis, kad netikras  g.gif  nes mano deje priekinis dantis. bet kainos sake kad bemetale keramika dvigubai brangiau kainuoja. o dabar vaikstau su laikinu tai jetau kaip sunku saugot ji, kad nenulauzti.

jei tai virsutinis dantis, tai geriau cirkoni arba bemetale keramika detis, nes kitaip su laiku sypsantis matysis juodas apvadelis prie dantenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 28 balandžio 2011 - 16:11
QUOTE(gabija77 @ 2011 04 28, 16:32)
na apie dantu taisymus, kaisciu statymus, per stiprius zandikaulio raumenys viska 
o kazin labai matosi metalo keramikos dantis, kad netikras  g.gif  nes mano deje priekinis dantis. bet kainos sake kad bemetale keramika dvigubai brangiau kainuoja. o dabar vaikstau su laikinu tai jetau kaip sunku saugot ji, kad nenulauzti.

nesimato, kad netikras dantis biggrin.gif dabar grazius juos padaro. pas mane visi keturi priekiniai virsutiniai - metalo keramika. kam pasakau, netiki biggrin.gif atrodo kaip tikri smile.gif
o del kainu, taip, bemetale gerokai brangiau. cirkonis dar brangiau. spreskit pagal galimybes 4u.gif del tamsaus apvadelio prie dantenu - tiesa. jis atsiranda su laiku. bet man tai esmes nesudaro, nes net ir labai sypsantis ar juokiantis, man virsutines dantenos neatsidengia, todel ne beda, kad ir patamsejo (beje, labai nezymiai per 10 metu).
Atsakyti
zodziu, man per konsultacija pasake, kad reikia daryt sinuso pakelimo operacija, tai su viskuo pilna kaina 5000-6000Lt. vos neapsiverkiau as kabinete, kai kaina pasake. teko girdeti apie kazkoki isimama vieno danties proteza, kuris sparneliais prisispaudzia prie dantenu. tik internete jokios info negaliu rasti apie tai. gal kuri turit kokios info?
Atsakyti