QUOTE(mazucius @ 2011 01 06, 11:19)
sveikos,
turiu dvi skylutes apatiniame zandikaulyje, todel teks detis du implantus. Esu Vilniuje, todel noreciau pasiklausti, kur be gidentos dar kuri esate dejusi - domina gydytojas, galutine kaina, kokybe ir tt. Siuo metu vaikstau pas ortodonte Navickaite, bet nezinau ar ji isvis implantuoja, kokios kainos ir kaip kas, nes pas ja kreipiausi todel, kad buvo manoma, jog tarpelius pavyktu panaikinti breketu pagalba, taciau paaiskejo, kad mano atveju tai nera iseitis. Sausio pabaigoje einu pas ja vel konsultuotis, todel tai dienai jau noreciau tureti kaip galima daugiau informacijos. Busiu labai labai dekinga.
As dejausi implantus Zveryno odontologijos klinikoje kainavo po 2000 Lt plius galvute 200 lt, protezavimas atskirai kainavo, darbu likau patenkinta.
O VIC as nelabai pasitiniu, buvau ten konsultuotis, tiesa gydytojai gan profesionalus, bendvavimo igudziai nepriekaistingi net sakyciau virtuoziski, del to kainas is lubu nustato ir daro tai kas klinikai apsimoka, jei procedura pigi bet reikalinga pacientui, itariu kad jie del to tikrai nesivargina.