Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(Eleina @ 2011 04 12, 20:42)
idomu nuo ko priklauso, kada isuka tas gyjimo galvutes  g.gif jus raset, kad jusu implantai 3i firmos. kiek prisimenu, ant maniskiu pakuotes irgi buvo tas 3i  g.gif tiesa sakant is to baisaus isgascio, panikos ir apskritai baimes, nepaklausiau konkreciai kokios firmos implantai, nors anksciau su juo buvom aptare, kokius des, bet spekit ar dabar atsimenu  doh.gif

Man trūko kaulo, dėjo dirbtinį ir sakė, kad kai neįsuktos galvutės implantai patiria mažesnę apkrovą ir geriau gyja. Nes vis tiek kai yra kažkas išlindę iš dantenų- tai valgant užkliudai ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 12, 21:42)
idomu nuo ko priklauso, kada isuka tas gyjimo galvutes  g.gif

As norejau, kad man isuktu gijimo galvutes. Bet po implantacijos daktaras pasake, kad kaulas per minkstas ir negalejo isukti.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 04 13, 11:05)
As norejau, kad man isuktu gijimo galvutes. Bet po implantacijos daktaras pasake, kad kaulas per minkstas ir negalejo isukti.

hm, na gal daugmaz aisku, nors nelabai blush2.gif man irgi tas kaulas ne idealus, bet isuko.. o ta galvute tai tokia tiesiog kaip dangtelis, kaip as sakau - kaip mazas kompaktinis diskas biggrin.gif neislindus visai, net manyciau kad dantenos uzaugs ir ant jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 04 12, 20:05)
as dejausi cirkonio keramikos  vainikeli. priekinio danties sieneliu jau beveik nebuvo,tai dejo stiklo pluosta dar. padare per 3kartus viska ir sumokejau 750 lt  biggrin.gif  dariausi pas J.Pauzoliene.
jos kontaktai jei reikes,pas ja dabar akcija ir kainuoja tik 650 cirkonio keramika!!
I-a kategorija Jolanta Paužolienė
Vilnius, Paupio g. 33-12
(8 687) 13809

Specializacijos
Odontologija (bendroji praktika)
Paslaugos
Dantų gydymas, šalinimas, protezavimas. Burnos higiena, konsultacijos.

Daugiau: http://www.sveikas.l.../#ixzz1JKjHDXIi

o tik cirkoniui akcija ? nes jau tariausi su keliais protezuotojais, tai man nepataria detis cirkonio, nes pas mane apatiniam zandikauli 6 dantis, tai sako nelaikys cirkonis, nes vistiek su tuo dantim daug kramtyt reikia.
Atsakyti
Gal kas gali patarti kur Klaipėdoje geriausiai protezuoja dantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2011 04 13, 12:01)
o tik cirkoniui akcija ? nes jau tariausi su keliais protezuotojais, tai man nepataria detis cirkonio, nes pas mane apatiniam zandikauli 6 dantis, tai sako nelaikys cirkonis, nes vistiek su tuo dantim daug kramtyt reikia.

buvo tik cirkoniui. pasiskambinkit, gal ir del metalo keramikos ka pasakys 4u.gif
Atsakyti
Reikia ir man dantuką įsidėti... Sužinojau, kad kaina apie 4000lt kainuos, nes reiks ir kaulą priauginti. Kam teko priauginti kaulą, ar čia normali tokia kaina su viskuo išeina? ar čia jau brangiai ima? g.gif

Labai būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie kainas, nes nežinau ar verta eiti kur kitur konsultuotis, jei kainos visur tokios pačios laikosi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sajuri_g @ 2011 04 19, 22:30)
Reikia ir man dantuką įsidėti... Sužinojau, kad kaina apie 4000lt kainuos, nes reiks ir kaulą priauginti. Kam teko priauginti kaulą, ar čia normali tokia kaina su viskuo išeina? ar čia jau brangiai ima? g.gif 

Labai būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie kainas, nes nežinau ar verta eiti kur kitur konsultuotis, jei kainos visur tokios pačios laikosi.. unsure.gif

Jei su kaulo priauginimu, tai manyciau cia labai pigu. pati priauginimo operacija kainuoja apie 3000, tada implantas apie 1500-2000 ir vainikelis ant implanto apie tiek pat.. zinoma, kainos skirias, bet 4000 uz viska.. man regis kazka ne taip supratot g.gif
Atsakyti
QUOTE(sajuri_g @ 2011 04 19, 21:30)

man ir atrodo, kad kažkaip labai pigiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 06:40)
Jei su kaulo priauginimu, tai manyciau cia labai pigu. pati priauginimo operacija kainuoja apie 3000, tada implantas apie 1500-2000 ir vainikelis ant implanto apie tiek pat.. zinoma, kainos skirias, bet 4000 uz viska.. man regis kazka ne taip supratot  g.gif

galima sutilpti nors ir sunkiai...
Kaulo priauginimo operacija kaulo mišiniu 500–1000 Lt
Implanto įsukimas (priklausomai nuo situacijos ir implanto rūšies) 1800–2200 Lt
Metalo keramikos vainikėlis, protezuojant ant implanto 1300 Lt
Atsakyti
O sakykit, prašau, kokie gali būti vainikėliai ant implanto?
Toks tradicinis ir standartinis, kaip suprantu, metalo keramikos g.gif Čia pigesnis variantas blush2.gif ?
Kažkaip net negirdejau apie tuos cirkoninius cool.gif Toks vainikėlis geresnis ir brangesnis ax.gif g.gif ?

sim2002simas, metalo keramikos vainikėlis, protezuojant ant implanto 1300 Lt? Galvojau, kad 2000 kokie g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 20 balandžio 2011 - 09:54
QUOTE(lavaza @ 2011 04 20, 09:48)
O sakykit, prašau, kokie gali būti vainikėliai ant implanto?
Toks tradicinis ir standartinis, kaip suprantu, metalo keramikos  g.gif Čia pigesnis variantas  blush2.gif ?
Kažkaip net negirdejau apie tuos cirkoninius  cool.gif Toks vainikėlis geresnis ir brangesnis  ax.gif  g.gif  ?

sim2002simas, metalo keramikos vainikėlis, protezuojant ant implanto 1300 Lt? Galvojau, kad 2000 kokie  g.gif ?

metalo keramika pigiausia, truputi brangesne bemetale keramika ir brangiausias variantas cirkonis. Dazniausiai ant priekinio deda cirkonio, o ant kruminiu metalo keramikos vainikeli.
Jei neprireiks papildomu kampiniu galvuciu (nebeatsimenu tiksliai kaip vadinasi), tai ir bus 1300 lt uz vainikeli.
Atsakyti