Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(lavaza @ 2011 03 15, 10:39)
Gal kas implantavo AB Dantis Vilniuje (VIlniaus g.)?
Kažkodėl su kiekvienu vizitu vis daugiau abejoju... Gal nevisai pagristi argumentai  blush2.gif  Bet buvau 2 kart ir kas neramina (gal net negražu rašyt  blush2.gif ), bet klientai/pacientai vien pensininkai  g.gif  Negaliu suprast kodėl  g.gif kažkaip man itartinai atrodo  blush2.gif
Kainos kaip supratau normalios, pvz. Shtrauman implantas (4 dantis viršuje) plius dirbtinis kaulas (pasirodo dar ir kaulo trūksta) tai kaina apie 3300-3500Lt. Pasufleruokit, prašau, ar tau normali kaina, o gal maža  g.gif 

Ir kas dar nepatiko, tai keistokai personalas dirba... kaip senais laikais .. pirma kavutė (kaip galima suprast), o po to pacientai. Net laukiančiai eilėje senutei, vienas gydytojas pasakė: mes dabar eisim kavutės pagert mirksiukas.gif ) Aišku, ji sutiko, matyt, kad tikrai į darbą skubėt jai nereikia. Bet kai aš atėjau savo paskirtu laiku, o kabinetas užrakintas ir dar, pasirodo prieš mane dar 3 žm  blink.gif  Po to išėjo kita daktarė ir prasidėjo priėmimas, seselė tik konstatavo, kad teks palaukti, kad laiku nespėja priimti...
Nu kažkaip jau pradedu abejot aš ta klinika.....

buvau as toj klinikoje, tik dantu taisymui, o ne implantavimui. Paliko poliklinikos ispudi... As laukdavau gal 10 minuciu savo klinikoje, visada jautesi, kad pacientas pirmoj vietoje, o ne savi reikalai... Bet ne tai svarbiausia, o kaip daktaras sutvarkys dantukus... mirksiukas.gif
Del kainos nieko pasakyti negaliu, nes neaisku, kiek Jums to kaulo des. Jei zinote, kokiu budu des (atviru ar uzdaru), tada galite mazdaug palyginti. Man pvz dejo atviru budu:
1800 implantas + 200 gijimo galvute + 2500 sinuso pakelimas= 4500

Kiek kainuos kaulo priauginimas, priklauso ne tik, kokiu budu des, bet ir nuo to, kiek kaulo prireiks. Mano atveju kainavo 2500, o galejo ir 3500 kainuoti. Dedant uzdaru budu, kiek maciau, kainos klinikose nurodytos nuo 500-1000 ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(9daivule @ 2011 03 15, 09:05)
Labutis, mano vyras dėjosi pas gyd. Paužolienę dantis, gydytoja puiki, gerai stato ir taiso, jis susistatė net devynis dantukus blink.gif . Šiuo metu pas juos labai gera akcija, cirkonio keramikos vainikėlis su protezavimu ir laikinais dantimis tik 650lt, plius nemokama konsultacija. Kas nori susidėti nebrangiai ir kokybiškai dantis, sutaupant šeimos biudžetą, čia puiki išeitis thumbup.gif

tai as del to gero pasiulymo ir pasirinkau ja mirksiukas.gif labai nuramino jusu zinute apie sia daktare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 15, 12:15)
buvau as toj klinikoje, tik dantu taisymui, o ne implantavimui. Paliko poliklinikos ispudi... As laukdavau gal 10 minuciu savo klinikoje, visada jautesi, kad pacientas pirmoj vietoje, o ne savi reikalai...  Bet ne tai svarbiausia, o kaip daktaras sutvarkys dantukus...  mirksiukas.gif
Del kainos nieko pasakyti negaliu, nes neaisku, kiek Jums to kaulo des. Jei zinote, kokiu budu des (atviru ar uzdaru), tada galite mazdaug palyginti. Man pvz dejo atviru budu:
1800 implantas + 200 gijimo galvute + 2500 sinuso pakelimas= 4500

Kiek kainuos kaulo priauginimas, priklauso ne tik, kokiu budu des, bet ir nuo to, kiek kaulo prireiks. Mano atveju kainavo 2500, o galejo ir 3500 kainuoti. Dedant uzdaru budu, kiek maciau, kainos klinikose nurodytos nuo 500-1000 ir daugiau

Sinuso pakėlimas, kaip suprantu, tai ir yra kaulo priauginimas ax.gif ?
Kokiu būdu dės net nžn g.gif , sakė iškart tuo metu, kai ir tą implantą suks.
KAina daug maž taip skaičiavo: Shtrauman implantas 2,200 + kolag.membrana 550+dar visokie kokie reikalai ir visumoj susidarė 3,400Lt.
simsimas2002, o tas Jūsų sinuso pakėlimas 2500, tai vieno danties? Ir dėl gijimo galvutės, ji susijus su implantu ar su kaulo priauginimu?
Man vakar kai pasakė ta visa preliminarią sumą sad.gif, tai lengvam šoke buvau, nes prieš tai sakė: 90proc, kad nereikės kaulo priauginimo, o dabar va paaiškėjo, kad reik sad.gif Na vis vien kaina tokia kosminė man išeina sad.gif
O dar gi protezavimas ant to impanto unsure.gif tai ir vos ne 6000Lt bus vienam dantukui sad.gif

Ačiū jums už atsakymus, už kantrybę smile.gif, nes vis naujų aplinkybių ir nežinomybių atsiranda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 03 15, 15:58)
Sinuso pakėlimas, kaip suprantu, tai ir yra kaulo priauginimas  ax.gif ?
Kokiu būdu dės net nžn  g.gif , sakė iškart tuo metu, kai ir tą implantą suks. 
KAina daug maž taip skaičiavo: Shtrauman implantas 2,200 + kolag.membrana 550+dar visokie kokie reikalai ir visumoj susidarė 3,400Lt.
simsimas2002, o tas Jūsų sinuso pakėlimas 2500, tai vieno danties? Ir dėl gijimo galvutės, ji susijus su implantu ar su kaulo priauginimu?
Man vakar kai pasakė ta visa preliminarią sumą sad.gif, tai lengvam šoke buvau, nes prieš tai sakė: 90proc, kad nereikės kaulo priauginimo, o dabar va paaiškėjo, kad reik sad.gif Na vis vien kaina tokia kosminė man išeina sad.gif
O dar gi protezavimas ant to impanto  unsure.gif tai ir vos ne 6000Lt bus vienam dantukui sad.gif

jo, vieno danties. Sinuso pakelimas tai, kai virsutiniame zandikaulyje truksta kaulo aukscio. Man irgi dejo membrana, tik nezinau kodel ji reikalinga.
Del galutines kainos, pasiklauskite ar ieina i kaina gijimo galvute ir kiek kainuos protezavimas. Gali buti, kad protezuojant reikes papildomai kampines galvutes, kuri kainuoja apie 500.
As irgi buvau soke, kai man pasake, kad reikia kaulo priauginti praejus 6 menesiams nuo danties isrovimo.
Tarp kitko paskaiciavau, kad sumokejau 5700 uz viena virsutini dantuka su metalo keramika. Apatiniai dantukai vos ne perpus pigiau atsiejo
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 03 15, 09:39)

Kai ieškojau protezisto, man visi sakė, kad eičiau bet kur tik ne į "Dantį". Tačiau niekas nesakė kodėl. ax.gif

Atsakyti
sweikos,na ka ir man bedas biggrin.gif zodziu reikia rauti apcioje 5 danty ir det imlanta,odontologe minejo,ka gausis apie 3000 su metalo keramika,
kur galeciau kaune ieskoti pigiau? man svarbu pats tas igrezimas i kaula,ir tas laikinas vainikelis,paskiau jau galima ieskoti ur kas pigiau uzdes vainika biggrin.gif o dabar svarbu rasti ir pradet kazka daryti,nes ilgai juk gyja viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2011 03 17, 15:14)
sweikos,na ka ir man bedas biggrin.gif zodziu reikia rauti apcioje 5 danty ir det imlanta,odontologe minejo,ka gausis apie 3000 su metalo keramika,
kur galeciau kaune ieskoti pigiau? man svarbu pats tas igrezimas i kaula,ir tas laikinas vainikelis,paskiau jau galima ieskoti ur kas pigiau uzdes vainika biggrin.gif o dabar svarbu rasti ir pradet kazka daryti,nes ilgai juk gyja viskas sad.gif

Oho 3000 kartu su metalokeramika, t.y. visas impantavimas (ir tas įsukamas implantas, ir tas dantukas ant jo, ir darbai) tik 3000? Man atrodo, kad tai labai nedaug g.gif O gal ne taip supratot?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 03 17, 16:48)
Oho 3000 kartu su metalokeramika, t.y. visas impantavimas (ir tas įsukamas implantas, ir tas dantukas ant jo, ir darbai) tik 3000? Man atrodo, kad tai labai nedaug  g.gif  O gal ne taip supratot?

drinks_cheers.gif Čia tikrai nedaug, aš daugiau mokėjau.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2011 03 17, 17:48)
Oho 3000 kartu su metalokeramika, t.y. visas impantavimas (ir tas įsukamas implantas, ir tas dantukas ant jo, ir darbai) tik 3000? Man atrodo, kad tai labai nedaug  g.gif  O gal ne taip supratot?

puse kainos!!! as dejausi cirkoni. bet ir metalo keramika zyyyymiai brangiau, preliminariai man buvo paskaiciuota. g.gif vieno danties:)pabresiu
Atsakyti
Laba diena,
turiu klausimeli...netekau virsuje 3 danties, dabar galvoju ar detis tilteli ar geriau implantuoti? buvau pas viena odontolge tai ji sake kad uztenku ta tilta uzdeti slifuojant 1 danti, taciau kiek cia ziurinejau tai dazniausiai slifuoja 2 dantis..ar uztektu kazin tik ta 1 nuslifuot kaip ji sake, nes 2 jau gaila butu, manau geriau implanta tada deti..
Atsakyti
QUOTE(gyvybe22 @ 2011 04 04, 16:23)
Laba diena,
turiu klausimeli...netekau virsuje 3 danties, dabar galvoju ar detis tilteli ar geriau implantuoti? buvau pas viena odontolge tai ji sake kad uztenku ta tilta uzdeti slifuojant 1 danti, taciau kiek cia ziurinejau tai dazniausiai slifuoja 2 dantis..ar uztektu kazin tik ta 1 nuslifuot kaip ji sake, nes 2 jau gaila butu, manau geriau implanta tada deti..

Kažin ar būtų stabilus tas tiltelis, jei būtų pritvirtintas tik prie vieno danties. g.gif
Atsakyti
implanta, tai bent kiti liks sveiki ax.gif
Atsakyti