Ankstesnė tema.
Kaip sakė mano implantologas ir protezistas, pacientų nuomonė yra labai svarbi, nes gydytojas nejaučia to, ką jaučia pacientas operacijos metu. Visos patirtys skirtingos, todėl pasidalinkim jomis su forumo lankytojais.
Nu ką, vakar buvau pas gydytoją pasirodyti praėjus metams po protezavimo ant implantų. Gydytojas sakė, kad pirmieji metai labai svarbūs, todėl yra būtina pasitikrinti jiems praėjus. Tik suprotezavus prasideda maksimai implantų apkrova ir tada gali išlįsti komplikacijos pvz. kaulo nykimas, apie kurias pacientas net neįtaria. Dabar jau žinau, kad viskas gerai ir jei ir toliau nebus jokių problemų- tai pasirodyti su implantais reiks tik po 3 metų.
QUOTE(Florestina @ 2010 12 17, 23:23)
Nu ką, vakar buvau pas gydytoją pasirodyti praėjus metams po protezavimo ant implantų. Gydytojas sakė, kad pirmieji metai labai svarbūs, todėl yra būtina pasitikrinti jiems praėjus. Tik suprotezavus prasideda maksimai implantų apkrova ir tada gali išlįsti komplikacijos pvz. kaulo nykimas, apie kurias pacientas net neįtaria. Dabar jau žinau, kad viskas gerai ir jei ir toliau nebus jokių problemų- tai pasirodyti su implantais reiks tik po 3 metų.
Kliniku Vilniuje prisiveise, turetu kainos kristi
Pas ka stateisi implantus, kokioje klinikoje?
Ar tas pats gydytojas implantavo ir protezavo ar skirtingi?
QUOTE(Florestina @ 2010 12 17, 23:23)
linksma darosi... tikrai net neitariau, kad taip buna...
QUOTE(UltraV @ 2010 12 21, 11:41)
Kliniku Vilniuje prisiveise, turetu kainos kristi
Implantus man statė gyd. G. Gumbelevičius, Gidentoje. Jis ir protezavo.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 21, 12:14)
linksma darosi... tikrai net neitariau, kad taip buna...
Mano bendradarbės sūnui dar ne taip buvo. Jam buvo dirbtinio kaulo atmetimas, ko pasekoje teko dėti dirbtinį žandikaulį, ten kažkokią plastikinę plokštelę. Tai va, visko būna.
Man už patikrą mokėti nereikėjo, sakė, kad įeina į implantacijos kainą, tipo garantinis aptarnavimas. Garantija tai 10 metų, patys žiūri, kad viskas būtų gerai, nes bus nuostoliai klinikai.
Florestina,
tu cia padikausciusi matau gerokai , gal zinai kas cia per dalykas, beje Gidentoje i kainininka irgi itrauktas:
Implantacijos kompiuterinis tyrimas, planavimas ir chirurginio gido gamyba
(gaminama Belgijoje) 2900 LT
Gal zinai. Ar implantuojant uz ji irgi reikia moketi, jei nusimato sinuso dugno pakelimo operacija ?
tu cia padikausciusi matau gerokai , gal zinai kas cia per dalykas, beje Gidentoje i kainininka irgi itrauktas:
Gal zinai. Ar implantuojant uz ji irgi reikia moketi, jei nusimato sinuso dugno pakelimo operacija ?
QUOTE(UltraV @ 2010 12 21, 16:53)
Florestina,
Man nedarė šito, atvirai kalbant net nesiūlė. Užteko panoraminės nuotraukos. Darė sinuso dugno pakėlimo operaciją- tai reikėjo mokėti tik už ją.
Praėjo 2 mėnesiai su implantais... už pusmetuko turėsiu Cicino šypseną))
Po keliu dienu einu rautis protinio danties ir danties, i kurio vieta des implanta. Gal yra kazkokiu spec. instrukciju pries ta procedura?
QUOTE(gabazzz @ 2011 01 03, 14:36)
Po keliu dienu einu rautis protinio danties ir danties, i kurio vieta des implanta. Gal yra kazkokiu spec. instrukciju pries ta procedura?
Man gydytojas sakė, kad ateiti pavalgius, nes po to bus sunku valgyti. Net sinuso dugno kėlimo ir implantacijos operacijas darė po pietų.
Noriu jusu nuomones pasiklausti, implantuoju dantis ir dar keleta reikes naujai apvilkti,kitus pervilkti...gal geriau pas ta pati implantologa ar gerai ten kur gydausi dantukus ? pati manau kad geriau pas ta pati gydytoja kuris implantuos,tegul ir visa burna sutvarko
QUOTE(saulyteja @ 2011 01 04, 14:48)
Noriu jusu nuomones pasiklausti, implantuoju dantis ir dar keleta reikes naujai apvilkti,kitus pervilkti...gal geriau pas ta pati implantologa ar gerai ten kur gydausi dantukus ? pati manau kad geriau pas ta pati gydytoja kuris implantuos,tegul ir visa burna sutvarko
Jeigu reikia atstatinėti sąkandį, protezavimas ant implantų ir savų dantų (apvilkimas) yra atliekamas tuo pat metu.