Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo, nėrimo schemų ženklinimas

user posted image

Sveikos, mezgejeles, gal yra suprantanciu ir galinciu paaiskinti shemutes zenklinima ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos mamytes. Susipainiojau su tais zenklinimais,gal galit kas padet,sioje schemoje pavaizduotas stulpelis su vienu uzmetimu ar su dviem?
Atsakyti

QUOTE(bosca1980 @ 2012 06 12, 10:30)
user posted image

Sveikos mamytes. Susipainiojau su tais zenklinimais,gal galit kas padet,sioje schemoje pavaizduotas stulpelis su vienu  uzmetimu ar su dviem?

Pagal mane tai su vienu uzmetimu,as neseniai ieskojau del saves ir radau taip parasyta.

Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2012 06 12, 13:30)
Sveikos mamytes. Susipainiojau su tais zenklinimais,gal galit kas padet,sioje schemoje pavaizduotas stulpelis su vienu  uzmetimu ar su dviem?

Tikrai su vienu užmetimu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galėtumėte man išaiškinti ką reiškia visi tie ženkliukai? kai kuriuos gal ir teisingai atspejau, bet kitų tai nežinau.
user posted image

Tas užspalvotas kvadračiukas, kaip suprantu yra geroji akis. po to tie užspalvinti trikampėliai juodi, akių sumezgimas į kairę ir į dešinę. O visi kiti likę ženklai man tamsus miškas. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 30 birželio 2012 - 20:16
user posted image

merginos, kaip neriasi paskutinė eilutė? ar tie stulpeliai ir kilputės kartu ir kaip ten gaunasi nu niekaip nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 07 01, 22:07)
merginos, kaip neriasi paskutinė eilutė? ar tie stulpeliai ir kilputės kartu ir kaip ten gaunasi nu niekaip nesuprantu  blush2.gif

Man atrodo, kad išneri stulpelį, tada tris pynelės kilputes, jas sujungi į "žiedelį", dar vieną pynelės kilpą ir vėl stulpelį ir t.t.
Atsakyti
Taip ir man atrodo.triju kilpu pynele neriasi i ta pacia kilpute,viena pyneles kilpa ir t.t.
Atsakyti
dėkui labai smile.gif
Atsakyti
Mezgėjėlės, ką šitam rašte reiškia taškiukas ir pasviręs brūkšniukas? Brūkšniukas lyg suėmimą, pagal pirmam psl įdėtus ženklus g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 08 05, 19:00)
Mezgėjėlės, ką šitam rašte reiškia taškiukas ir pasviręs brūkšniukas? Brūkšniukas lyg suėmimą, pagal pirmam psl įdėtus ženklus  g.gif

user posted image

visai netycia uzkliuvo sitas rastukas, nes kazko panasaus iesko smile.gif
gal kas nors gali paaiskinti zodziais kaip toki megzti.. nesuprantu schemu blush2.gif arba ka ors panasaus patarti, noriu kad apacia suknytes mano mazajai buti va tokia kazkokia ne nelygi, biski su trikampiukais, net paaiskint normaliai nemoku blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos ir čia...bandau megzti skarą ir nesuprantu kelių simbolių, gal kuri galėtų padėti:
ženkliukas (bandysiu aprašyti)- trikampis, kurio viduryje taškelis - "work 2 sts into 3 sts as foll:knit 1 st and 2nd sts on LH needle tog, let just 1st st slide from the needle, knit 2nd st tog with the foll st.
Atsakyti