Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Vakar pirma karta kepiau meduti ir manau, isejo kreivokas, bet pirmam kartui gerai!
O ir skanus smile.gif Jau viena prapjoviau hihihi.gif

Dariau pagal Jovita.lt recepta : Smetoniskas medaus tortas

Viska dariau pagal recepta, tik nesaldziau teslos isminkytos. Iskart emiau tokia kaip spurgele i aliejum pateptas rankas, aliejum patepdavau ir tesla, ir kocela, ant popieriaus iskociuju, apipjaunu forma, nukerpu popieriu ir toliau. Isejo 13 lakstuku, tu mazesniuju.
Gavosi 2 torciukai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Padariau ir as du meducius rolleyes.gif
Lakstai pagal cipciuka kremas pagal kirbe biggrin.gif

Pjuvio neturiu dar, su puosyba as isviso susipykus bet parodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
merginos kaip manot kepant medutį pagal kirbės receptą kiek reiktų dėti kepimo miltelių, noriu dėti juos vietoj sodos, kurios neturiu, tik nežinau kiek..
Atsakyti
QUOTE(saulė_virė @ 2010 12 23, 15:51)
merginos kaip manot  kepant medutį pagal kirbės receptą kiek reiktų dėti kepimo miltelių, noriu dėti juos vietoj sodos, kurios neturiu, tik nežinau kiek..

as kepiau ta smetoniska, tai vietoj sodos dejau kepimo milteliu sauksteli (tiek pat, kiek buvo ir sodos parasyta).
Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2010 12 23, 13:04)
Dariau pagal Jovita.lt recepta : Smetoniskas medaus tortas

Dar idesiu su pjuviu rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Pasirodau ir as savo meducius. Aciu Kirbei uz recepta, pjuvio dar neturiu. Labai nekritikuokit, cia mano gyvenime tik antras ir trecias tortai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražumėlis tortų 4u.gif
Ir aš ką tik baigiau savus sutepti, atrodo neblogai, tik žemoki. Kepiau pagal Cipciuką, iš penkių lakštų, bet vistiek tokie žemi labai blush2.gif
Žiūrėsim kaip su skoniu pavyko man nutaikyti.
Ačiū už receptus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
hrazus ir manau tikrai skanus cia visu tortai wub.gif wub.gif uj kaip noreciau gabalelio dabar, bet teks laukt 7dienio smile.gif Ryt statysiu dviauksti pagal cipciuko recepta, tik bandysiu dar aguonu idet g.gif kazin kaip gausis ax.gif

Linksmu svenciu visom, sotaus ryt kuciu stalo, ir prasmingu kaledu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš Kirbės medutį šventėms. Super paprasta, greita ir laaabai skanu. Tiesą pasakius jis man daug skanesnis nei Cipsiuko receptūra, pagal kurią irgi buvau anksčiau kepusi. Žinoma čia skonio reikalas, nes abiejų medučių (tiek Kirbės, tiek Cipsiuko) skoniai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(purka @ 2010 12 26, 14:39)
Kepiau ir aš Kirbės medutį šventėms. Super paprasta, greita ir laaabai skanu. Tiesą pasakius jis man daug skanesnis nei Cipsiuko receptūra, pagal kurią irgi buvau anksčiau kepusi. Žinoma čia skonio reikalas, nes abiejų  medučių (tiek Kirbės, tiek Cipsiuko) skoniai skirtingi.

O man asmeniskai Cipciuko skanesnis..
Atsakyti
QUOTE(purka @ 2010 12 26, 14:39)
Kepiau ir aš Kirbės medutį šventėms. Super paprasta, greita ir laaabai skanu. Tiesą pasakius jis man daug skanesnis nei Cipsiuko receptūra, pagal kurią irgi buvau anksčiau kepusi. Žinoma čia skonio reikalas, nes abiejų  medučių (tiek Kirbės, tiek Cipsiuko) skoniai skirtingi.

mergaites, o kuo skiriasi tas skonis? as galvoju, gal pabandyti kepti nekociojant...
Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2010 12 26, 21:20)
mergaites, o kuo skiriasi tas skonis? as galvoju, gal pabandyti kepti nekociojant...

PABANDYKIT IR ŽINOSIT KUO SKIRIASI...... 4u.gif MATOT VIENIEMS ŠIS SKANESNIS,KITIEMS CIPCIUKO,TAIGI KOL NEPARAGAUSIT NEŽINOSIT,KURIS LABIAU PATINKA.......
Atsakyti