aš kepiau medutį savo gimimo dienai Pagal kirbės receptuką įmetu rezultatą
kadangi puošyba nepasižymiu,tai puošiau paprastai
QUOTE(keno @ 2010 12 20, 20:04)
as anksciau naudojau zelatina,bet db kai pagalvoju,kuriems galams? zemaitijos grietinele 36proc issiplaka be nieko,dvaro grietine taip pat cia,jau ka megsti:grietine,ar grietinele
o dvaro grietine is indelio ar maiselio? bet ji turi but 30% riebumo ane? tai maisyt maiseli grietines ir indeli grietineles be jokiu standikliu
Padeka Cipciukui uz nuostabu recepta. Su seimyna sulapnojom vienu prisedimu Puosyba labai kukli, bet skonis nuo to nenukentejo
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Sveikos
as visa laika kepu torta pagal Cipciuko recepta, gaunasi . O kas kepate pagal Kibres recepta, kaip supjaustyt gerai ta biskvita , ar pieiliu ar siulu pjaunat? kiek lakstu gaunasi?
as visa laika kepu torta pagal Cipciuko recepta, gaunasi . O kas kepate pagal Kibres recepta, kaip supjaustyt gerai ta biskvita , ar pieiliu ar siulu pjaunat? kiek lakstu gaunasi?
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 20, 20:17)
o dvaro grietine is indelio ar maiselio? bet ji turi but 30% riebumo ane? tai maisyt maiseli grietines ir indeli grietineles be jokiu standikliu
as naudoju dvaro grietine is maiselio,kur 30 proc.riebesnes neesu maciusi ji issiplaka be jokiu standikliu
skaiciau skaiciau ir gundausi issikepti meduti kaldeoms norejau paklausti kiek laiko jis gali stoveti? jeigu 23d pertepciau iki 25 skanus issilaikytu?
Papildyta:
ir dar klausimukas del turpiniu papuosimui is kur ju gaunate ar pasigaminate pacios?
Papildyta:
ir dar klausimukas del turpiniu papuosimui is kur ju gaunate ar pasigaminate pacios?
QUOTE(avietia @ 2010 12 21, 12:03)
skaiciau skaiciau ir gundausi issikepti meduti kaldeoms norejau paklausti kiek laiko jis gali stoveti? jeigu 23d pertepciau iki 25 skanus issilaikytu?
Ne tik išsilaikys, bet taps tik skanesnis
QUOTE(avietia @ 2010 12 21, 12:03)
skaiciau skaiciau ir gundausi issikepti meduti kaldeoms norejau paklausti kiek laiko jis gali stoveti? jeigu 23d pertepciau iki 25 skanus issilaikytu?
Papildyta:
ir dar klausimukas del turpiniu papuosimui is kur ju gaunate ar pasigaminate pacios?
Papildyta:
ir dar klausimukas del turpiniu papuosimui is kur ju gaunate ar pasigaminate pacios?
laikykis drasiai ir bus laaabai skanus . O trupinius pasidarysi pati is vieno laksto arba is teslos likuciu isikepsi . Dar galima is sausainiu pasidaryt (as sokoladinius trupinius dariausi Selgos sausainiu )
darysiu dvieju aukstu meduti. mazaji galvuju su aguonom daryt .. sakykit toks kvailas klausimas man db iskilo kai bus paskutinis pirmo auksto lakstas ji visa reik aptept grietinele, ir tada det mazaji laksta ir toliau statyt torta?
as visuomet,kai darau 2 aukstu,tepu atskirai:pirmas,atskirai antras
pirmo auksto paskutini laksta su grietine neaptepu-nebent noretum trupiniais puosti
Papildyta:
po,to-kai tortas "susistovi",tuomet patepusi kzk kremo vidury 1 auksto-dedu antraji(jau sutepta)
pirmo auksto paskutini laksta su grietine neaptepu-nebent noretum trupiniais puosti
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 21, 17:12)
as visuomet,kai darau 2 aukstu,tepu atskirai:pirmas,atskirai antras
pirmo auksto paskutini laksta su grietine neaptepu-nebent noretum trupiniais puosti
pirmo auksto paskutini laksta su grietine neaptepu-nebent noretum trupiniais puosti
po,to-kai tortas "susistovi",tuomet patepusi kzk kremo vidury 1 auksto-dedu antraji(jau sutepta)
ruosiuosi daryti kirbes meduti norejau paklausti,ar galima deti konservuotu vaisiu?ar lakstu nereikia sulieti?aciu
na reiks bandyt daryt kazka