Pasisakysiu ir aš šioje temoje apie Medaus tortus. Kepiau jau ne vieną ir iš visų darytų man bei mano artimiesiems skaniausais buvo Medutis keptas pagal Beatos receptą (pats receptas yra pateiktas vienos forumietės ankstesniuose puslapiuose). Tikrai nerealiai skanus buvo ir iš pateiktų produktų gavosi milžiniškas tortas
kirbes medaus tortas neblogas ,bet gal reiketu cukraus maziau ? lb jau saldus biskvitas ,kas megsta tai gal nieko siaip tai skaniau negu kocioti paplociai ,kocioti tai man kai sudregsta tai primena tesla:hm veliasi burnoj ,o purus medutis tai kitas reikalas ir kremas geriau susigeria
Viskas ten gerai ,sakau skonio reikalas, daug metu kepiau ta kociota , maniskiai murkia net ,kaip valgo o man skaniau purus biskvitas ta kociota ar imanoma blogai padaryt? toks paprastas ,tik darbo daug tai tik tiek...