Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(uoga000 @ 2011 08 24, 10:27)
Sakykit, o ar yra skirtumas kepant is naturalaus medaus ir dirbtinio medaus?  g.gif

Aš tą patį klausimą buvau uždavusi, tai dabar jau galiu atsakyti, kad skirtumo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 08 24, 11:27)
Sakykit, o ar yra skirtumas kepant is naturalaus medaus ir dirbtinio medaus?  g.gif

su natūraliu gaunasi ryškesnis skonis ir kvapas. šiaip naudoju tuo metu tą, ką turiu ir galutinis skonis nenukenčia. smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš šioje temoje apie Medaus tortus. Kepiau jau ne vieną ir iš visų darytų man bei mano artimiesiems skaniausais buvo Medutis keptas pagal Beatos receptą (pats receptas yra pateiktas vienos forumietės ankstesniuose puslapiuose). Tikrai nerealiai skanus buvo ir iš pateiktų produktų gavosi milžiniškas tortas smile.gif
Atsakyti
Visi jie praktiskai vienodi, kur yra kociojami...
Atsakyti
labas seimininkes smile.gif turiu toki klausimeli. noriu kepti meduti, bet neturiu sodos, o tik kepimo miltelius. kaip manote ar kas iseis?
Atsakyti
QUOTE(ingaj7 @ 2011 08 24, 15:06)
labas seimininkes smile.gif  turiu toki klausimeli. noriu kepti meduti, bet neturiu sodos, o tik kepimo miltelius. kaip manote ar kas iseis?

žinau ,kad ne viena kepėjėle bandė ir sake viskas tvarkoj,tik truputy daugiau dėkit kepimo milteliu negu sodos....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 08 24, 14:27)
žinau ,kad ne viena kepėjėle bandė ir sake viskas tvarkoj,tik truputy daugiau dėkit kepimo milteliu negu sodos....

aciu labai uz patarima smile.gif na ziuresiu kas gausis nes jau kocioju lakstus ir desiu kepti.
Atsakyti
na vis delto lakstai netokie kokie turejo buti gavosi. na bet pamoka turiu ir kita karta tiksliai zinau ka reikes deti. blush2.gif
Atsakyti
kirbes medaus tortas neblogas ,bet gal reiketu cukraus maziau ? lb jau saldus biskvitas ,kas megsta tai gal nieko mirksiukas.gif siaip tai skaniau negu kocioti paplociai ,kocioti tai man kai sudregsta tai primena tesla:hm veliasi burnoj ,o purus medutis tai kitas reikalas thumbup.gif ir kremas geriau susigeria rolleyes.gif
Atsakyti
Jei burnoj veliasi, kazka negerai padaret. Nieks neturi veltis...
Atsakyti
pritariu... tiesiog tirpsta burnoje kočiojamas medutis.. ir pigu, ir labai skanu, ir greita, ir paprasta.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 26, 10:49)
Jei burnoj veliasi, kazka negerai padaret. Nieks neturi veltis...

Viskas ten gerai ,sakau skonio reikalas, daug metu kepiau ta kociota , maniskiai murkia net ,kaip valgo lotuliukas.gif o man skaniau purus biskvitas ax.gif ta kociota ar imanoma blogai padaryt? toks paprastas ,tik darbo daug rolleyes.gif tai tik tiek... rolleyes.gif
Atsakyti