Sveikos kepėjos
Na ir aš užsimaniau pabandyti išsikepti medutį Švęsim katino gimtadienį Sakykit, kurį receptą galėtumėt pasiūlyti pradedančiai? Kad susidurti su mažiausiai problemų
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 16, 14:39)
Sveikos kepėjos
Na ir aš užsimaniau pabandyti išsikepti medutį Švęsim katino gimtadienį Sakykit, kurį receptą galėtumėt pasiūlyti pradedančiai? Kad susidurti su mažiausiai problemų
Na ir aš užsimaniau pabandyti išsikepti medutį Švęsim katino gimtadienį Sakykit, kurį receptą galėtumėt pasiūlyti pradedančiai? Kad susidurti su mažiausiai problemų
man kirbes medutis nesukele jokiu nesklandumu
savaitgali bandysiu cipsiuko.. atidelioju vis nes nemegstu kocioti
O kepant pagal kirbes receptą būtinai dirbtinio medaus reikia? Natūralus netinka? Beja kuo jie skiriasi?
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 16, 14:09)
O kepant pagal kirbes receptą būtinai dirbtinio medaus reikia? Natūralus netinka? Beja kuo jie skiriasi?
tinka ir naturalus...
o kuo skiriasi?na naturalu medu suneša bitutės...o dirbtinis tiesiog cukraus gaminys ir viskas......
QUOTE(kirbe @ 2011 08 16, 17:06)
tinka ir naturalus...
o kuo skiriasi?na naturalu medu suneša bitutės...o dirbtinis tiesiog cukraus gaminys ir viskas......
o kuo skiriasi?na naturalu medu suneša bitutės...o dirbtinis tiesiog cukraus gaminys ir viskas......
o aš, ryža blondinė, vis su gailesčiu galvodavau, kad su tikru gali ir neišeiti toks nors babos meduolį su tikru kepu
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 08 20, 13:58)
Labas kepejeles.Ruosiuosi ir as kepti cipciuko meduti.Norejau pasiklausti kas jau kepate kaip orentuotis su grietineles pertepimu noriu kad nebutu sausas o pakankamai dregnas.Tai kaip man dabar panasiai numatyti kokiu sluoksniu aptepti grietinele,o gal jus laistote ji?Aciu labai uz patarimus
Pagal recepta gaunasi laksteliu 2 normalaus dydzio tortams...as visada padarau viena 24cm skermens tortuka (likusius laksteius palieku kitam kartui), tai sunaudoju viena indeli grietineles, bet as dar dedu rududu indeli, nes darau karamelini meduti...tepu pagal save, nei per storai nei per plonai...laistyt nereikia...tortukas pastovejes susigeria ir buna toks minkstutis...labai slapias tikrai nebus... taipdarau as...gal kitos dar ka nuo saves pridurs...
QUOTE(gabijux @ 2011 08 20, 15:52)
Pagal recepta gaunasi laksteliu 2 normalaus dydzio tortams...as visada padarau viena 24cm skermens tortuka (likusius laksteius palieku kitam kartui), tai sunaudoju viena indeli grietineles, bet as dar dedu rududu indeli, nes darau karamelini meduti...tepu pagal save, nei per storai nei per plonai...laistyt nereikia...tortukas pastovejes susigeria ir buna toks minkstutis...labai slapias tikrai nebus... taipdarau as...gal kitos dar ka nuo saves pridurs...
vienam tortui sutepti aš sunaudoju 1.5 didelio indelio grietinėlės + įvairių uogų ir šviežių bei konservuotų vaisių pagal sezoną. Labai skanus pertepimas yra trinti bananai+plakta grietinėlė+ truputį citrinos sulčių +truputėlį cukraus
Na išbandžiau ir aš medutį Labai patiko, receptą radau http://www_neringa-b...aus-tortas.html Tik aš į kremą dėjau daugiau pudros, nes man kažkaip grietinė jautėsi, reikės išbandyti kitą grietinę, dariau su Žemaitiška.
Nerandu Neringos bloge medučio,gal padėsit.Ačiū
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 24, 09:03)
Nerandu Neringos bloge medučio,gal padėsit.Ačiū
Štai http://www_neringa-b...aus-tortas.html
Sakykit, o ar yra skirtumas kepant is naturalaus medaus ir dirbtinio medaus?