Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Sveikos kepėjos 4u.gif
Na ir aš užsimaniau pabandyti išsikepti medutį smile.gif Švęsim katino gimtadienį lotuliukas.gif Sakykit, kurį receptą galėtumėt pasiūlyti pradedančiai? Kad susidurti su mažiausiai problemų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 16, 14:39)
Sveikos kepėjos  4u.gif
Na ir aš užsimaniau pabandyti išsikepti medutį  smile.gif  Švęsim katino gimtadienį  lotuliukas.gif  Sakykit, kurį receptą galėtumėt pasiūlyti pradedančiai? Kad susidurti su mažiausiai problemų  blush2.gif


man kirbes medutis nesukele jokiu nesklandumu 4u.gif

savaitgali bandysiu cipsiuko.. ax.gif atidelioju vis nes nemegstu kocioti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kepant pagal kirbes receptą būtinai dirbtinio medaus reikia? Natūralus netinka? Beja kuo jie skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 16, 14:09)
O kepant pagal kirbes receptą būtinai dirbtinio medaus reikia? Natūralus netinka? Beja kuo jie skiriasi? g.gif


tinka ir naturalus...
o kuo skiriasi?na naturalu medu suneša bitutės...o dirbtinis tiesiog cukraus gaminys ir viskas......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 08 16, 17:06)
tinka ir naturalus...
o kuo skiriasi?na naturalu medu suneša bitutės...o dirbtinis tiesiog cukraus gaminys ir viskas......

o aš, ryža blondinė, vis su gailesčiu galvodavau, kad su tikru gali ir neišeiti toks doh.gif lotuliukas.gif nors babos meduolį su tikru kepu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas kepejeles.Ruosiuosi ir as kepti cipciuko meduti.Norejau pasiklausti kas jau kepate kaip orentuotis su grietineles pertepimu noriu kad nebutu sausas o pakankamai dregnas.Tai kaip man dabar panasiai numatyti kokiu sluoksniu aptepti grietinele,o gal jus laistote ji?Aciu labai uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 08 20, 13:58)
Labas kepejeles.Ruosiuosi ir as kepti cipciuko meduti.Norejau pasiklausti kas jau kepate kaip orentuotis su grietineles pertepimu noriu kad nebutu sausas o pakankamai dregnas.Tai kaip man dabar panasiai numatyti kokiu sluoksniu aptepti grietinele,o gal jus laistote ji?Aciu labai uz patarimus

Pagal recepta gaunasi laksteliu 2 normalaus dydzio tortams...as visada padarau viena 24cm skermens tortuka (likusius laksteius palieku kitam kartui), tai sunaudoju viena indeli grietineles, bet as dar dedu rududu indeli, nes darau karamelini meduti...tepu pagal save, nei per storai nei per plonai...laistyt nereikia...tortukas pastovejes susigeria ir buna toks minkstutis...labai slapias tikrai nebus... 4u.gif taipdarau as...gal kitos dar ka nuo saves pridurs...
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 20, 15:52)
Pagal recepta gaunasi laksteliu 2 normalaus dydzio tortams...as visada padarau viena 24cm skermens tortuka (likusius laksteius palieku kitam kartui), tai sunaudoju viena indeli grietineles, bet as dar dedu rududu indeli, nes darau karamelini meduti...tepu pagal save, nei per storai nei per plonai...laistyt nereikia...tortukas pastovejes susigeria ir buna toks minkstutis...labai slapias tikrai nebus... 4u.gif  taipdarau as...gal kitos dar ka nuo saves pridurs...

vienam tortui sutepti aš sunaudoju 1.5 didelio indelio grietinėlės + įvairių uogų ir šviežių bei konservuotų vaisių pagal sezoną. Labai skanus pertepimas yra trinti bananai+plakta grietinėlė+ truputį citrinos sulčių +truputėlį cukraus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mix: 20 rugpjūčio 2011 - 16:19
Na išbandžiau ir aš medutį smile.gif Labai patiko, receptą radau http://www_neringa-b...aus-tortas.html Tik aš į kremą dėjau daugiau pudros, nes man kažkaip grietinė jautėsi, reikės išbandyti kitą grietinę, dariau su Žemaitiška.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nerandu Neringos bloge medučio,gal padėsit.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 24, 09:03)
Nerandu Neringos bloge medučio,gal padėsit.Ačiū

Štai http://www_neringa-b...aus-tortas.html
Atsakyti
Sakykit, o ar yra skirtumas kepant is naturalaus medaus ir dirbtinio medaus? g.gif
Atsakyti