Aciu mergaites uz patarimus Tikrai sutepus meduti, skonis buvo nerealus Jokios sodos nesijaute Taip ir dariau, turejau prisikepusi paploteliu 4 tortams, 2 mazesnius sutepiau pabandymui, kuriu aisku jau nebera ... o didieji laukia savaitgalio
SADI o kiek lapu dejai pirmam ir antram aukstui?
Issikepiau ir as lakstu savaitgali bandysiu daryti tik nezinau kiek tu lapu deti, kad gautusi normalaus aukscio
Issikepiau ir as lakstu savaitgali bandysiu daryti tik nezinau kiek tu lapu deti, kad gautusi normalaus aukscio
QUOTE(Rani @ 2011 07 27, 11:39)
SADI o kiek lapu dejai pirmam ir antram aukstui?
penki apatinis ir šeši viršutinis (apačioj du sluoksniai su želė, viršui vienas). Čia cipciuko medutis - kepiau iš pilnos normos - tikrai gigantas, virš 4kilų gaunasi. Bet labai skanus ir sueina greit
QUOTE(Sadi @ 2011 07 27, 12:17)
penki apatinis ir šeši viršutinis (apačioj du sluoksniai su želė, viršui vienas). Čia cipciuko medutis - kepiau iš pilnos normos - tikrai gigantas, virš 4kilų gaunasi. Bet labai skanus ir sueina greit
Tai matyt tu geriau iskociojai, nes man apatiniu 6 gavosi, o virsutiniu tik 4
o kas cia per zele sluoknis
QUOTE(Rani @ 2011 07 27, 12:32)
Tai matyt tu geriau iskociojai, nes man apatiniu 6 gavosi, o virsutiniu tik 4
žele supjausčiau gabaliukais ir sudėliojau
O kur rasti cipsiuko medaus torto receptą?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 07 28, 14:42)
O kur rasti cipsiuko medaus torto receptą?
Sitos temos 1 puslapyje
Pagal cipsiuko receptą ar galima sodą nugesinti su grietine? Jei taip, tai kokiu kiekiu reikėtų? Ačiū
Kepiau vakar ir as savo pirmaji torta pagal Cipciuko recepta. tik bijau kad busiu i grietinele per daug citrinos sulciu ipylus siandien puosim ir ragausim kas per tortas gavos aciu uz recepta
Labai patiko visiems tortas. Receptukas meginsim kita dengti pastilazu
Aciu uz bituciu ideja suneliui labai patiko bzzzz..
Aciu uz bituciu ideja suneliui labai patiko bzzzz..
QUOTE(Kaspare @ 2010 12 22, 21:07)
Gal padėsit man - gal kuri tą receptą turi, mėginu prisiminti apytiksliai, bet būčiau dėkinga, jei patikslintumėt sudedamąsias dalis, nes su šiomis apytikslėmis mėginau kepti, tai tik produktus sugadinau.....
torto tešlai reikia 6 šaukštų medaus ir tiek pat cukraus, 6 kiaušinių, miltų tiek, kad išeitų gana skystos konsistencijos tešla, dar, regis, sodos šaukštelio. Tešla neminkoma, o tik išliejama ant kepimo popieriaus, taip iškepami blynai, jie pertepami grietine, sumaišyta su citrinos sultimis arba spanguolėmis. Torto skanumas tame, kad tešla labai saldi, o pertepimas - rūgštus, taip gaunamas toks malonus kontrastas. Tešla, kadangi, ne kočiojama, o išliejama poskystė - iškepa puri ir skani,Padėkit, gal kas turi bent panašų receptą - būsiu labai dėkinga!!
torto tešlai reikia 6 šaukštų medaus ir tiek pat cukraus, 6 kiaušinių, miltų tiek, kad išeitų gana skystos konsistencijos tešla, dar, regis, sodos šaukštelio. Tešla neminkoma, o tik išliejama ant kepimo popieriaus, taip iškepami blynai, jie pertepami grietine, sumaišyta su citrinos sultimis arba spanguolėmis. Torto skanumas tame, kad tešla labai saldi, o pertepimas - rūgštus, taip gaunamas toks malonus kontrastas. Tešla, kadangi, ne kočiojama, o išliejama poskystė - iškepa puri ir skani,Padėkit, gal kas turi bent panašų receptą - būsiu labai dėkinga!!
Aš irgi prisimenu, kad šitaip kepdavom (tik jau apie jokias proporcijas anei jokios montelės neturiu). Ne kočiodavom tešlą, o šaukštu ištepdavom skardą. Kirbe, o tavo tortui biskvitą "medinį" visą būtina kepti iš karto, ar galima būtų šitaip tepti po lakštą? Būtų faina atgaminti tą receptuką. Nes kočioti man visai visai nepatinka
Gal kažkas panašaus į šį ,,Medutį"? http://www.supermama...?...1594&st=432