Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif Tikrai sutepus meduti, skonis buvo nerealus thumbup.gif Jokios sodos nesijaute smile.gif Taip ir dariau, turejau prisikepusi paploteliu 4 tortams, 2 mazesnius sutepiau pabandymui, kuriu aisku jau nebera ... ax.gif o didieji laukia savaitgalio smile.gif
Atsakyti
SADI o kiek lapu dejai pirmam ir antram aukstui?

Issikepiau ir as lakstu savaitgali bandysiu daryti ax.gif tik nezinau kiek tu lapu deti, kad gautusi normalaus aukscio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 07 27, 11:39)
SADI o kiek lapu dejai pirmam ir antram aukstui?

Issikepiau ir as lakstu savaitgali bandysiu daryti  ax.gif  tik nezinau kiek tu lapu deti, kad gautusi normalaus aukscio  g.gif

mirksiukas.gif
penki apatinis ir šeši viršutinis (apačioj du sluoksniai su želė, viršui vienas). Čia cipciuko medutis - kepiau iš pilnos normos - tikrai gigantas, virš 4kilų gaunasi. Bet labai skanus ir sueina greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2011 07 27, 12:17)
mirksiukas.gif
penki apatinis ir šeši viršutinis (apačioj du sluoksniai su želė, viršui vienas). Čia cipciuko medutis - kepiau iš pilnos normos - tikrai gigantas, virš 4kilų gaunasi. Bet labai skanus ir sueina greit smile.gif

Tai matyt tu geriau iskociojai, nes man apatiniu 6 gavosi, o virsutiniu tik 4

o kas cia per zele sluoknis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 07 27, 12:32)
Tai matyt tu geriau iskociojai, nes man apatiniu 6 gavosi, o virsutiniu tik 4

o kas cia per zele sluoknis  ax.gif

žele supjausčiau gabaliukais ir sudėliojau smile.gif
Atsakyti
O kur rasti cipsiuko medaus torto receptą?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 07 28, 14:42)
O kur rasti cipsiuko medaus torto receptą?

Sitos temos 1 puslapyje smile.gif
Atsakyti
Pagal cipsiuko receptą ar galima sodą nugesinti su grietine? Jei taip, tai kokiu kiekiu reikėtų? Ačiū
Atsakyti
Kepiau vakar ir as savo pirmaji torta pagal Cipciuko recepta. tik bijau kad busiu i grietinele per daug citrinos sulciu ipylus doh.gif siandien puosim ir ragausim kas per tortas gavos ax.gif aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko visiems tortas. Receptukas thumbup.gif meginsim kita dengti pastilazu blush2.gif

Aciu uz bituciu ideja 4u.gif suneliui labai patiko bzzzz.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2010 12 22, 21:07)
Gal padėsit man - gal kuri tą receptą turi, mėginu prisiminti apytiksliai, bet būčiau dėkinga, jei patikslintumėt sudedamąsias dalis, nes su šiomis apytikslėmis mėginau kepti, tai tik produktus sugadinau.....

torto tešlai reikia 6 šaukštų medaus ir tiek pat cukraus, 6 kiaušinių, miltų tiek, kad išeitų gana skystos konsistencijos tešla, dar, regis, sodos šaukštelio. Tešla neminkoma, o tik išliejama ant kepimo popieriaus, taip iškepami blynai, jie pertepami grietine, sumaišyta su citrinos sultimis arba spanguolėmis. Torto skanumas tame, kad tešla labai saldi, o pertepimas - rūgštus, taip gaunamas toks malonus kontrastas. Tešla, kadangi, ne kočiojama, o išliejama poskystė - iškepa puri ir skani,Padėkit, gal kas turi bent panašų receptą - būsiu labai dėkinga!!

Aš irgi prisimenu, kad šitaip kepdavom (tik jau apie jokias proporcijas anei jokios montelės neturiu). Ne kočiodavom tešlą, o šaukštu ištepdavom skardą. Kirbe, o tavo tortui biskvitą "medinį" visą būtina kepti iš karto, ar galima būtų šitaip tepti po lakštą? Būtų faina atgaminti tą receptuką. Nes kočioti man visai visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Gal kažkas panašaus į šį ,,Medutį"? http://www.supermama...?...1594&st=432
Atsakyti