Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(Liusii @ 2011 06 17, 09:18)
turiu klausima  ax.gif kada dedat tuos sausainius? as viena karta dariau su jais, tai tepiau torta formoj ir is karto juos ten dejau , istraukus kita diena sausainiai buvo vietom persigere kremo ir nebe grazus  doh.gif pas jus jie atrodo labai gerai  g.gif


as netepiau jokioj formoj, lakstas po laksto tiesiog ant padeklo, sonus aptepiau graziai grietinele kuria naudojau pertepimams ir deliojau tuos sausainiukus. jie puikiausiai prikibo prie grietineles ir laikesi, niekur nekrito, nereikjeo jokiu formu ar kaip kitaip prilaikyti, kai jau sudejau sausainiukus tik del grozio aprisau juostele 4u.gif ir antroj dienoj tortas atrode nepakites, nors laikiau ir ne saldytuve, visi sausaineliai stovejo savo vietose ir tokie pat grazus ir tiesus kaip kad sudejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2011 06 20, 15:20)
as netepiau jokioj formoj,  lakstas po laksto tiesiog ant padeklo, sonus aptepiau graziai grietinele kuria naudojau pertepimams ir deliojau tuos sausainiukus. jie puikiausiai prikibo prie grietineles ir laikesi, niekur nekrito, nereikjeo jokiu formu ar kaip kitaip prilaikyti, kai jau sudejau sausainiukus tik del grozio aprisau juostele  4u.gif  ir antroj dienoj tortas atrode nepakites, nors laikiau ir ne saldytuve,  visi sausaineliai stovejo savo vietose ir tokie pat grazus ir tiesus kaip kad sudejau  4u.gif

nu dekui smile.gif siaip as visus tortus formoj sutepineju, taip man patare tortu kepeja ax.gif nors meduti galima ir taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 06 20, 17:58)
nu dekui  smile.gif siaip as visus tortus formoj sutepineju, taip man patare tortu kepeja  ax.gif nors meduti galima ir taip manau  smile.gif


as net neturiu tokios formos kurioj galeciau sutepti blush2.gif kepu visada meduti, o jis puikiai tepasi ir be jokiu formu ax.gif
Atsakyti
Pasigaminau jau antra karta meduti pagal Cypsiuka. Jis tikriausiai taps mano firminiu patiekalu, kol neatsivalgysim. Si karta idejau svieziu braskiu i 2 sluoksnius, tai skonis dar geresnis. O idarui uzteko 500 ml grietineles ir 500 ml grietines. Pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 06 21, 15:50)
Si karta idejau svieziu braskiu i 2 sluoksnius, tai skonis dar geresnis.

Aš dar dedu kas antrą sluoksnų juodųjų serbentų thumbup.gif Tik kepu Kirbės medutį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 27 birželio 2011 - 18:59
[quote=rugiagele26,2010 12 12, 21:00]

RECEPTAS:
200 gr. cukraus
200 gr. medaus dirbtinio
200 gr. margarino Vilnius arba EVE
3 kiaušiniai,
3 a. šaukšteliai nugesintos sodos
cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta]
miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo]

Cukrų, medų, margariną ir prieskonius sudedam į puodą ir užvirinam. Į pravėsusią šitą masę dedam kiaušinius, nugesintą sodą ir miltus, pilam į formą ir kepam apie 40-50 min, pagaliuku patikrinti kai bus iškepusi....

2 ind. grietinės, cukraus, citrinos sulčių arba citrinos rūgštelės pagal skonį. Išplakame ir pertepame supjaustytą medaus biskvitą. Padedame per naktį, kad susigertų ir ryte puošiame.

SKANAUS 4u.gif

Sveiki,
O jeigu as vietoj sodos idesiu kepimo milteliu ar nieko tokio? Ir kiek tada reiktu tu milteliu irgi 3a.s.?

Labai atsiprasau uz durna klausima blush2.gif
Atsakyti
Megstu kepti meduti, deja nemoku taip graziai puosti, kaip kitos mamytes
Niekaip nepavyksta gerai isplakti beze, tai tenka suktis is to ka turiu
user posted image
o cia turejau zele ,tai..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GabiSima @ 2011 07 05, 21:04)

Niekaip nepavyksta gerai isplakti beze, tai tenka suktis is to ka turiu
user posted image

ne ta nuotrauka netycia ikeliau
si turejo but blush2.gif
user posted image
Atsakyti
labai nuotraukytes mazos lens.gif vos pritraukiu
Atsakyti
QUOTE(Juulijaa @ 2011 07 04, 17:30)


Sveiki,
O jeigu as vietoj sodos idesiu kepimo milteliu ar nieko tokio? Ir kiek tada reiktu tu milteliu irgi 3a.s.?

Labai atsiprasau uz durna klausima blush2.gif


na žinokit aš visada darau su soda,bet jeigu neturit ir norit deti kepimo miltelius,tai ju reiketu tikrai daugiau.....nes soda šiaip ar taip turi stipresny poveiky....o kadangi tešla yra sunki ir riebi,tai kepimo milteliu dečiau kokius 4-5 a.š
tik primenu ,kad aš taip neeksperimentavau......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 06, 10:40)
na žinokit aš visada darau su soda,bet jeigu neturit ir norit deti kepimo miltelius,tai ju reiketu tikrai daugiau.....nes soda šiaip ar taip turi stipresny poveiky....o kadangi tešla yra sunki ir riebi,tai kepimo milteliu dečiau kokius 4-5 a.š
tik primenu ,kad aš taip neeksperimentavau......

Labai aciu uz pataryma 4u.gif
Jau iskepiau ir dejau 3a.s. su kupru kepimo milteliu ir viskas gavos kuo puokiausiai thumbup.gif liko pertept ir papuost thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles 4u.gif
Reikia man iskepti torta uosviu auksinems vestuvems, o patirties neturiu. esu kepusi Kirbes meduti, gavosi viskas gerai. Tai nebandysiu nieko naujo. O klausimukas butu - reikia didelio torto, tai darysiu dvieju aukstu, kaip tai daroma ? du atskiri ir sujungiami? ar kazkaip kitaip?Puosti planuoju baltu sokoladu, ta prasme uzpilti ant virsaus, o ka su sonais daryti g.gif
Busiu dekinga uz jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti