Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Ateinu padėkot Kirbei už jos medutį 4u.gif aciuks.gif Kadangi kepdavau tik cipciuko, ir net neketinau keist, bet per tingumą ir laiko stoką blush2.gif radau puikų sprendimą - medutį kitaip mirksiukas.gif Ir kadangi man reikėjo princesės torto, tai buvo idealus sprendimas - nes kepdamas medutis užsiaugino kuprą tongue.gif Tai jau formuot buvo be galo lengva ir greita thumbup.gif Pertepiau tik grietinėle su žele gabaliukais. Tai kai tepiau, galvojau čia man bus fiasko, jei laistyt nereikia, nes jis man gavos pokietis - bet rezultatas puikus drinks_cheers.gif thumbup.gif Minkštas, drėgnas, lengvas ir kitoks medutis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 gegužės 2011 - 10:21
QUOTE(davija @ 2011 05 22, 10:20)
Ateinu padėkot Kirbei už jos medutį 4u.gif  aciuks.gif Kadangi kepdavau tik cipciuko, ir net neketinau keist, bet per tingumą ir laiko stoką blush2.gif radau puikų sprendimą - medutį kitaip mirksiukas.gif Ir kadangi man reikėjo princesės torto, tai buvo idealus sprendimas - nes kepdamas medutis užsiaugino kuprą tongue.gif Tai jau formuot buvo be galo lengva ir greita thumbup.gif Pertepiau tik grietinėle su žele gabaliukais. Tai kai tepiau, galvojau čia man bus fiasko, jei laistyt nereikia, nes jis man gavos pokietis - bet rezultatas puikus drinks_cheers.gif  thumbup.gif Minkštas, drėgnas, lengvas ir kitoks medutis 4u.gif

user posted image

bigsmile.gif grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 05 22, 11:20)
Ateinu padėkot Kirbei už jos medutį 4u.gif  aciuks.gif Kadangi kepdavau tik cipciuko, ir net neketinau keist, bet per tingumą ir laiko stoką blush2.gif radau puikų sprendimą - medutį kitaip mirksiukas.gif Ir kadangi man reikėjo princesės torto, tai buvo idealus sprendimas - nes kepdamas medutis užsiaugino kuprą tongue.gif Tai jau formuot buvo be galo lengva ir greita thumbup.gif Pertepiau tik grietinėle su žele gabaliukais. Tai kai tepiau, galvojau čia man bus fiasko, jei laistyt nereikia, nes jis man gavos pokietis - bet rezultatas puikus drinks_cheers.gif  thumbup.gif Minkštas, drėgnas, lengvas ir kitoks medutis 4u.gif

Labai grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airius: 22 gegužės 2011 - 19:00
labukas mergaites, gal kuri turite cipciuko tel.nr.? norim vestuvems torta uzsakyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 05 24, 10:38)
labukas mergaites, gal kuri turite cipciuko tel.nr.? norim vestuvems torta uzsakyt...  blush2.gif

Parasykit jai i AZ.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 05 22, 10:20)
Ateinu padėkot Kirbei už jos medutį 4u.gif  aciuks.gif

džiaugiuosi,kad patiko
Atsakyti
Mano favoritas cipciuko medutis,istirpsta burnoje akimirksniu,didelis jai dekui uz receptuka. :super
http://i023.radikal....ce0e8e933d9.jpg
Papildyta:
QUOTE(leandre @ 2011 05 26, 22:15)
Mano favoritas cipciuko medutis,istirpsta burnoje akimirksniu,didelis jai dekui uz receptuka. thumbup.gif
http://i023.radikal....ce0e8e933d9.jpg

user posted image
Atsakyti
sveikutės , laaabai atsiparašau kad neperžvelgiau visos temos, bet noriu paklausti. Aš medaus tortą (Cipciuko) kepu vos ne per visas šventes. Visada kepu kiek didesnį blyną, paskui apipjaunu. taip jie gaunasi lygūs ir vienodi, tačiau susidaro nemažai "liekanų". tortus dengiu mase, tad trupinių nedarau. labai gaila išmesti likučius. Gal galite patarti, ką skanaus galima padaryti iš šių "liekanėlių"?
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2011 06 03, 00:37)
sveikutės , laaabai atsiparašau kad neperžvelgiau visos temos, bet noriu paklausti. Aš medaus tortą (Cipciuko) kepu vos ne per visas šventes. Visada kepu kiek didesnį blyną, paskui apipjaunu. taip jie gaunasi lygūs ir vienodi, tačiau susidaro nemažai  "liekanų". tortus dengiu mase, tad trupinių nedarau. labai gaila išmesti likučius. Gal galite patarti, ką skanaus galima padaryti iš šių "liekanėlių"?

As sumalu smulkiai, darau is grietines,cukraus pudros,citri sulciu biskuti krema ir sloksniuoju i taure ( as darau i vyno ) graziai, o paskiau ant virsaus uzpilu zele. wub.gif Galima vaisiu kokiu prideti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 06 03, 06:14)
As sumalu smulkiai, darau is grietines,cukraus pudros,citri sulciu biskuti krema ir sloksniuoju i taure ( as darau i vyno ) graziai, o paskiau ant virsaus uzpilu zele.  wub.gif  Galima vaisiu kokiu prideti  rolleyes.gif

būtinai išmėginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2011 06 02, 23:37)
sveikutės , laaabai atsiparašau kad neperžvelgiau visos temos, bet noriu paklausti. Aš medaus tortą (Cipciuko) kepu vos ne per visas šventes. Visada kepu kiek didesnį blyną, paskui apipjaunu. taip jie gaunasi lygūs ir vienodi, tačiau susidaro nemažai  "liekanų". tortus dengiu mase, tad trupinių nedarau. labai gaila išmesti likučius. Gal galite patarti, ką skanaus galima padaryti iš šių "liekanėlių"?

Sveika, sakyk kada tu juos apipjauni- ar tik iskeptus, ar pastovejusius, ar kai yra sutepti ir sumirke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 03, 09:26)
Sveika, sakyk kada tu juos apipjauni- ar tik iskeptus, ar pastovejusius, ar kai yra sutepti ir sumirke blush2.gif

Apipjaunu tik iškepusi, kada lakštas dar lankstus. Apipjaunu uždėdama puodo dangtį ( jo apačia aštri) ir gerai paspaudžiu. Kai atvėsta, lakštai trupa, pavyksta apipjauti tik duoniniu peiliu ( dantytu) ir tai tik tiesę liniją. Aš darau taip, man taip greičiau. bet kol lakštas šiltas , puikiai pjaunasi paprastu peiliu.
ax.gif
Atsakyti