Noriu sunelio gimtadieniui iskepti toki meskuti, tik svarstau ar man gautusi nes noreciau kepti pagal kirbes medaus recepta, kaip galima butu issisukti is padeties? Kokio svorio mazdaug gautusi? Tikriausiai reiktu kepti is 2 normu?
na ko gero reiktu iš dvieju normu kepti...ir siulyčiau kepti ne biskvita,nes butu didelis labai,o tiesiog iš sumaišytos tešlos paskleisti plonu sluoksniu ant kepimo popieriaus ir išsikepti tokius lakštelius.......
as ir bandysiu daryti toki meskiuka, kaip tik vakar issikepiau tokios formos lakstus bet pagal cipciuko recepta ir is dvigubos normos. tik vat klausimelis: kodel ant tu laktsu iskilo burbulu??? ka netaip dariau?
Sveikutės,
iškepiau lakštus medaus tortui. Skaičiau, kad juos galima iškepti iš anksto ir laikyti nors ir mėnesį. Kur ir kaip juos geriausia laikyiti?
iškepiau lakštus medaus tortui. Skaičiau, kad juos galima iškepti iš anksto ir laikyti nors ir mėnesį. Kur ir kaip juos geriausia laikyiti?
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 05 16, 21:59)
Sveikutės,
iškepiau lakštus medaus tortui. Skaičiau, kad juos galima iškepti iš anksto ir laikyti nors ir mėnesį. Kur ir kaip juos geriausia laikyiti?
iškepiau lakštus medaus tortui. Skaičiau, kad juos galima iškepti iš anksto ir laikyti nors ir mėnesį. Kur ir kaip juos geriausia laikyiti?
as laikau sandariai uzdarytus maiselyje,arba maistineje pleveleje,ir tikrai jie gana ilgai issilaiko
QUOTE(aukstauge @ 2011 04 22, 09:37)
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
senas postas bet atsakysiu- naudok "whipping cream"
QUOTE(keno @ 2011 05 17, 15:11)
as laikau sandariai uzdarytus maiselyje,arba maistineje pleveleje,ir tikrai jie gana ilgai issilaiko
Labai ačiū už atsakymą Belaukdama atsakymo ir aš lakštus supakavau į maišelį
nepamenu,kuri mergina klause del meducio lakstu,kad jie kociojant traukiasi tai,man siand taip nutiko-kai per daug atsivesinau tesla(kazkaip neskubejau kocioti)na,jie nesitrauke iki vidurio bet,vistik buvo ne taip,kaip turejo buti
Sudėtinės dalys:
Kiaušiniai Kiaušiniai, 3 vienetai
Medus Medus, 3 šaukštai
Margarinas Margarinas, EVE, 100 gramų
Cukrus Cukrus, 1 stiklinė
Soda Soda, nugesintos, 3 šaukšteliai
Kvietiniai miltai Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
gaminasi tikrai nesunkiai, viskas gerai. Paruosi varskes mase, istr[ini uzlieji sokolada. Skanumelis, visi gyre kad skanu:)) gaila nuotraukos negaliu ideti.
Kiaušiniai Kiaušiniai, 3 vienetai
Medus Medus, 3 šaukštai
Margarinas Margarinas, EVE, 100 gramų
Cukrus Cukrus, 1 stiklinė
Soda Soda, nugesintos, 3 šaukšteliai
Kvietiniai miltai Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
gaminasi tikrai nesunkiai, viskas gerai. Paruosi varskes mase, istr[ini uzlieji sokolada. Skanumelis, visi gyre kad skanu:)) gaila nuotraukos negaliu ideti.
QUOTE(keno @ 2011 05 18, 17:25)
nepamenu,kuri mergina klause del meducio lakstu,kad jie kociojant traukiasi tai,man siand taip nutiko-kai per daug atsivesinau tesla(kazkaip neskubejau kocioti)na,jie nesitrauke iki vidurio bet,vistik buvo ne taip,kaip turejo buti
Kai tešla atšąla, įmeskit į mikrobangę keliolikai sekundžių, ji vėl sušyla, vėl suminkštėja ir kočiot vėl lengva kaip karštą
QUOTE(kirbe @ 2011 05 16, 11:09)
na ko gero reiktu iš dvieju normu kepti...ir siulyčiau kepti ne biskvita,nes butu didelis labai,o tiesiog iš sumaišytos tešlos paskleisti plonu sluoksniu ant kepimo popieriaus ir išsikepti tokius lakštelius.......
O jeigu kepciau per du kartus o paskiau sujungciau ir ispjauciau? Nes as netriu tokios dideles formos
Cipciuko medutis, į du sluoksnius dėjau persikų. Vaikams buvo kiek per stipraus skonio, bet mamyčių dėka išnyko kaip dūmas