Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

C:\Documents and Settings\User\Desktop\MARIUKASnezinau ar pavyks ikelti foto, kas nors pamokinkit durna bobele, cia mano keptas velykinis mrdutis, cipciuko receptas, nu skanus buvo, ne tas zodis!
Papildyta:
user posted imagena dar meginu, nepykite
Atsakyti
nors ir Cipsiuko medučio recepte parašyta, kad sviestas netinka, bet visgi paklausiu - o kodėl? g.gif gal kas bandė su sviestu ir viskas gavosi? ax.gif
baisiai nesinori pirkti margariną, kurio viso pokelio tortui nereikia, o paskui neturėsiu kur jį dėt. Nes iki šiolei į visus kepinius tik sviestą dedu ir viskas gaudavosi.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2011 05 10, 14:01)
nors ir Cipsiuko medučio recepte parašyta, kad sviestas netinka, bet visgi paklausiu - o kodėl?  g.gif gal kas bandė su sviestu ir viskas gavosi?  ax.gif
baisiai nesinori pirkti margariną, kurio viso pokelio tortui nereikia, o paskui neturėsiu kur jį dėt. Nes iki šiolei į visus kepinius tik sviestą dedu ir viskas gaudavosi.

gali drasiai deti sviesta,nes kepu meduti ir visada dedu sviesta,margarino nesu net bandziusi,nes as tai pirma karta girdziu kad meduciui margarinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2011 05 10, 13:01)
nors ir Cipsiuko medučio recepte parašyta, kad sviestas netinka, bet visgi paklausiu - o kodėl?  g.gif gal kas bandė su sviestu ir viskas gavosi?  ax.gif

tinka ir sviestas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif snd meginau kepti meducio lakstus... nu viska dariau palei recepta, bet jie man tokie sausi ir trapus gavos.... g.gif nezinau ar verta juos betept su grietines kremu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 14:43)
Sveikutes 4u.gif  snd meginau kepti meducio lakstus... nu viska dariau palei recepta, bet jie man tokie sausi ir trapus gavos.... g.gif  nezinau ar verta juos betept su grietines kremu? unsure.gif

na,jie tokie ir turi buti hihihi.gif pertepk,ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 13, 10:56)
na,jie tokie ir turi buti hihihi.gif pertepk,ir viskas bus thumbup.gif

as maniau kad jie ciuciut iskilt turi doh.gif as bandysiu tepti su grietines o ne grietineles pertepimu, o pvz galima idet dar vaisiu kokiu... kiviu, bananu ar pan... g.gif as zalia visiskai tai bus mano pirmas kleckas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 15:06)
as maniau kad jie ciuciut iskilt turi doh.gif  as bandysiu tepti su grietines o ne grietineles pertepimu, o pvz galima idet dar vaisiu kokiu... kiviu, bananu ar pan... g.gif  as zalia visiskai tai bus mano pirmas kleckas blush2.gif

na,jie kazkiek turi pakilti(antra tiek,kiek iskociojot) 4u.gif o,jei nei kiek nepakilo-manau neverta ismesti laukan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 15:06)
as maniau kad jie ciuciut iskilt turi doh.gif  as bandysiu tepti su grietines o ne grietineles pertepimu, o pvz galima idet dar vaisiu kokiu... kiviu, bananu ar pan... g.gif  as zalia visiskai tai bus mano pirmas kleckas blush2.gif
kiviu tai nedeciau, bet bananai kodel gi ne, nors man medutis eitu tik su zele arba be nieko kazkaip smile.gif
Atsakyti
Labas,
norėčiau paklaust: kokio dydžio išeina tortas iš visos cipciuko medučio normos? ir prieš kiek laiko jį reikėtų sutept, kad būtų pats tas valgymui? g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 05 15, 09:34)
Labas,
norėčiau paklaust: kokio dydžio išeina tortas iš visos cipciuko medučio normos? ir prieš kiek laiko jį reikėtų sutept, kad būtų pats tas valgymui?  g.gif  4u.gif  4u.gif

drasiai gali sutepti pries pora dienu,o is visos normos iseina vienas gigantas,arba du normalus,nors dar priklauso nuo to,kaip plonai iskociojami lakstai.man iseidavo daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 05 15, 13:49)
drasiai gali sutepti pries pora dienu,o is visos normos iseina vienas gigantas,arba du normalus,nors dar priklauso nuo to,kaip plonai iskociojami lakstai.man iseidavo daugiau smile.gif

Tą skaičiau, mane domino svoris to giganto. rolleyes.gif nu bet db jau tiek, išsikepiau lakštelių iš viso normos. 4u.gif
Atsakyti