C:\Documents and Settings\User\Desktop\MARIUKASnezinau ar pavyks ikelti foto, kas nors pamokinkit durna bobele, cia mano keptas velykinis mrdutis, cipciuko receptas, nu skanus buvo, ne tas zodis!
Papildyta:
na dar meginu, nepykite
nors ir Cipsiuko medučio recepte parašyta, kad sviestas netinka, bet visgi paklausiu - o kodėl? gal kas bandė su sviestu ir viskas gavosi?
baisiai nesinori pirkti margariną, kurio viso pokelio tortui nereikia, o paskui neturėsiu kur jį dėt. Nes iki šiolei į visus kepinius tik sviestą dedu ir viskas gaudavosi.
baisiai nesinori pirkti margariną, kurio viso pokelio tortui nereikia, o paskui neturėsiu kur jį dėt. Nes iki šiolei į visus kepinius tik sviestą dedu ir viskas gaudavosi.
QUOTE(Nuska @ 2011 05 10, 14:01)
nors ir Cipsiuko medučio recepte parašyta, kad sviestas netinka, bet visgi paklausiu - o kodėl? gal kas bandė su sviestu ir viskas gavosi?
gali drasiai deti sviesta,nes kepu meduti ir visada dedu sviesta,margarino nesu net bandziusi,nes as tai pirma karta girdziu kad meduciui margarinas
QUOTE(Nuska @ 2011 05 10, 13:01)
tinka ir sviestas
Sveikutes snd meginau kepti meducio lakstus... nu viska dariau palei recepta, bet jie man tokie sausi ir trapus gavos.... nezinau ar verta juos betept su grietines kremu?
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 14:43)
Sveikutes snd meginau kepti meducio lakstus... nu viska dariau palei recepta, bet jie man tokie sausi ir trapus gavos.... nezinau ar verta juos betept su grietines kremu?
na,jie tokie ir turi buti pertepk,ir viskas bus
QUOTE(keno @ 2011 05 13, 10:56)
na,jie tokie ir turi buti pertepk,ir viskas bus
as maniau kad jie ciuciut iskilt turi as bandysiu tepti su grietines o ne grietineles pertepimu, o pvz galima idet dar vaisiu kokiu... kiviu, bananu ar pan... as zalia visiskai tai bus mano pirmas kleckas
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 15:06)
as maniau kad jie ciuciut iskilt turi as bandysiu tepti su grietines o ne grietineles pertepimu, o pvz galima idet dar vaisiu kokiu... kiviu, bananu ar pan... as zalia visiskai tai bus mano pirmas kleckas
na,jie kazkiek turi pakilti(antra tiek,kiek iskociojot) o,jei nei kiek nepakilo-manau neverta ismesti laukan
QUOTE(Judituxe @ 2011 05 13, 15:06)
kiviu tai nedeciau, bet bananai kodel gi ne, nors man medutis eitu tik su zele arba be nieko kazkaip
Labas,
norėčiau paklaust: kokio dydžio išeina tortas iš visos cipciuko medučio normos? ir prieš kiek laiko jį reikėtų sutept, kad būtų pats tas valgymui?
norėčiau paklaust: kokio dydžio išeina tortas iš visos cipciuko medučio normos? ir prieš kiek laiko jį reikėtų sutept, kad būtų pats tas valgymui?
QUOTE(dangiuk @ 2011 05 15, 09:34)
Labas,
drasiai gali sutepti pries pora dienu,o is visos normos iseina vienas gigantas,arba du normalus,nors dar priklauso nuo to,kaip plonai iskociojami lakstai.man iseidavo daugiau
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 05 15, 13:49)
drasiai gali sutepti pries pora dienu,o is visos normos iseina vienas gigantas,arba du normalus,nors dar priklauso nuo to,kaip plonai iskociojami lakstai.man iseidavo daugiau
Tą skaičiau, mane domino svoris to giganto. nu bet db jau tiek, išsikepiau lakštelių iš viso normos.