Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:04)

o tu taip esi bandzius ? gal ir neblga ideja,, reiks ismegint kita kart.
ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja  g.gif  as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja  schmoll.gif

as tik taip ir darau , gaunasi lakstai labai ploni smile.gif

o del putojimo ,tai viena syki labiau uzputoja ,kita karta maziau ,gal tikrai del ikaitinimo teslos,bet vistiek lakstai buna geri irnesakyk.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif tai man ir nesuputojo kad neikaitinau gal as ten mases g.gif sykart dariau plastmasiniam bliude tai bijojau kad neissilydytu jei puoda laikysiu ant ugnies biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 19, 12:22)
O tai kaip jus nugesinat?  blink.gif juk ir reikia atskirai nugesint, ir supilt i bekaistancia mase. Tada uzputoja smarkiai.

as kai pakaitinu medu, ir i ji dedu soda. Ji ir nusigesina 4u.gif , labai gerai putoja
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 12 19, 13:16)
as kai pakaitinu medu, ir i ji dedu soda. Ji ir nusigesina  4u.gif , labai gerai putoja


Be acto? g.gif idomiai idomiai..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 19, 13:47)
Be acto?  g.gif idomiai idomiai..


užsigesina tikrai labai gerai, jei dedasi natūralus medus mirksiukas.gif nekartą išbandyta mirksiukas.gif su dirbtiniu nerizikuoju ax.gif
Atsakyti
as pirma kart kepiau su grikiu medum, o vakar su dirbtiniu, tai lakstu skonis su grikiniu man daug skanesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
O kuris lakštų gaminimo variantas paprastesnis: is kietos ar skystos tešlos? pirmą kartą kepsiu šį tortą, nesinori sugadinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2010 12 19, 18:28)
O kuris lakštų gaminimo variantas paprastesnis: is kietos ar skystos tešlos? pirmą kartą kepsiu šį tortą, nesinori sugadinti smile.gif

man asmeniskai geriau atskirai lakstus kepti bandziau ir ta ir ta bet biskvitas nesigavo supjaustiti o cia iskocioji ir kepi ramu bus
Atsakyti
Kepiau ir aš pagal cypsiuko receptą,bet kažkaip irgi lakštai lipo prie popieriaus,sunku buvo jį nuimti. Gal kas žino,galkuo nors reikia juos patepti...
Atsakyti
Mergaites, meducio nekepiau jau kokius 15 metu verysad.gif

Man tortas isejo truputi per kietas. Gal per daug dejau medaus arba galvoju kad gal per mazai kiausiniu, nes dejau 3 kaip pagal recepta, bet jie labai mazuciai. Siaip viskas gavos super.

Gal zinot kodel per kieta gavosi. Kita kart tepsiu daugiau grietineles, gal tai pades. Siaip tai labai skanus tik per sausas
Atsakyti
ar darant pertepima su gretine ir grietinele butina zelatina naudot ?? grietineles standiklis netiktu??
ir grietine su grietinee atskirai reik plakt, taip ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 20, 19:01)
ar darant pertepima su gretine ir grietinele butina zelatina naudot ?? grietineles standiklis netiktu??
ir grietine su grietinee atskirai reik plakt, taip ?  blush2.gif

as anksciau naudojau zelatina,bet db kai pagalvoju,kuriems galams? smile.gif zemaitijos grietinele 36proc issiplaka be nieko,dvaro grietine taip pat mirksiukas.gif cia,jau ka megsti:grietine,ar grietinele
Atsakyti