Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

O kepant medaus torta pagal cipciuka, tie blyneliai gaunasi ploni ar storesni? smile.gif ( mano orkaite sena, tai bijau kad neiskils jai stori blyneliai turi gautis ax.gif )
Atsakyti
Na va,mano tortas suteptas nuo vakar šaldytuve ax.gif Biskvitas labai lengvai padaromas.Labiausiai bijojau pjaustymo,bet pavyko puikiai,supjausčiau net į 7 lakštus thumbup.gif Pjaustymui manyčiau labai svarbu aštrus peilis (naudojau tokį su dantukais).Vieną lakštelį pasilikau trupiniams,bet manau,kad jų užteks tik šonams g.gif Kažin ar galėčiau ant pačio viršaus,tiesiai ant to kremo sluoksnio užpilti žele g.gif Neišmanau kaip tą torto viršų padaryt doh.gif O gal tiktų ir vien vaisiais pjaustytais apdėt (na pvz.pjaustytom vynuogėm ir mandarinų skiltelem) g.gif Kremą dariau,kaip patarė KIRBE,iš grietinės ir grietinėlės mirksiukas.gif Tik per neapdairumą nusipirkau 40 procentų riebumo grietinę doh.gif Plakėsi gerai,tikuos skoniui tai nepakenks ax.gif Tortą valgysime jau šį vakarą,bet va reikia dar sugalvot kaip jį papuošt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 22, 08:47)
O kepant medaus torta pagal cipciuka, tie blyneliai gaunasi ploni ar storesni?  smile.gif  ( mano orkaite sena, tai bijau kad neiskils jai stori blyneliai turi gautis  ax.gif )

kaip iskociosi taip turesi biggrin.gif pas mane ir storas kitas buna ir plonesnis..
----------------------------------------

manasis ir jau cipsiuko tortukas siandien suteptas stovi saldytuve... neturejau kočelo tai su buteliu kociojau, tai net 7lakstus iskociojau blink.gif kai su kocelu tik 5visad pavykdavo..
tai 4 sutepiau velykoms, 1trupinems, ir 2pasilikau motinos dienai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 22 balandžio 2011 - 10:45
Mano pats pirmas blynas Velykoms biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aukstauge @ 2011 04 22, 09:37)
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Gal jau per velu atsakyti, bet atsakau. As Airijoj naudojau single, pas mus ji 36 proc riebumo. Lengviausia tiesiog patikrinti riebuma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles.
Meducio tortas mano vienas is megstamiausiu, bet niekada nesu jo kepus. ax.gif Isvis tortu nemoku kepti. blush2.gif Taciau si karta kazkaip sugalvojau pasidaryti velykoms meduti ir vakar kibau i darba. biggrin.gif Kadangi viska dariau eksprontu, tai ir papuosimui neturejau nieko, tad isvaizda gal ir nekokia, bet tikiuosi bent jau skanus bus. rolleyes.gif I pertepimus dejau banano ir zele gabaliuku. Medutis pagal Kirbes recepta.
user posted image

Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. smile.gif Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 23 balandžio 2011 - 18:47
[quote=zaika,2011 04 23, 19:45]
Sveikos kepejeles.

Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. smile.gif Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats... unsure.gif

na,jie tikrai gali ilgai stoveti mirksiukas.gif tik laikyk sausai ir sandariame maiselyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 23, 18:57)
na,jie tikrai gali ilgai stoveti mirksiukas.gif tik laikyk sausai ir sandariame maiselyje 4u.gif

Aciu, laikysiu tada. 4u.gif

Linksmu visoms Sv. Velyku ir stipriu marguciu! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O as savo likusius nuo kraštų gabaliukus sakau dar orkaiteje padžiovinsiu ir pasidarysiu trupiniu, tai kaip įkišau, tai ir sudeginau biggrin.gif teko krastus barstyti sokoladiniais pabarstais biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 24 balandžio 2011 - 20:34
medaus tortukas, nuostabus skonis.. smile.gif
http://www.part.lt/p...b3b446ad314.jpg
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

turiu pora klausimuku, kuo skiriasi skoniu grietines nuo grietineles kramas ax.gif ? ar grietine nebuna per riebi, nesivelia burnoje ?

kepsiu vaikui i darzeli nestis meduti, ir atradau karamelinio meducio recepta.. kaip manot gal butu skaniau vaikams karamelinis medutis? tik as riesutu nedeciau...

taip noriu kad vaikams patiktu g.gif blush2.gif gal kokiu ideju turit blush2.gif ??? , su bananais skaiciau kitos tepa meduti.. ar skanu, kiek sluoksniu bananu reiketu deti, i kiekviena, ar uztektu i viena, o gal i kas antra pertepima doh.gif blush2.gif
Atsakyti