O kepant medaus torta pagal cipciuka, tie blyneliai gaunasi ploni ar storesni? ( mano orkaite sena, tai bijau kad neiskils jai stori blyneliai turi gautis )
Na va,mano tortas suteptas nuo vakar šaldytuve Biskvitas labai lengvai padaromas.Labiausiai bijojau pjaustymo,bet pavyko puikiai,supjausčiau net į 7 lakštus Pjaustymui manyčiau labai svarbu aštrus peilis (naudojau tokį su dantukais).Vieną lakštelį pasilikau trupiniams,bet manau,kad jų užteks tik šonams Kažin ar galėčiau ant pačio viršaus,tiesiai ant to kremo sluoksnio užpilti žele Neišmanau kaip tą torto viršų padaryt O gal tiktų ir vien vaisiais pjaustytais apdėt (na pvz.pjaustytom vynuogėm ir mandarinų skiltelem) Kremą dariau,kaip patarė KIRBE,iš grietinės ir grietinėlės Tik per neapdairumą nusipirkau 40 procentų riebumo grietinę Plakėsi gerai,tikuos skoniui tai nepakenks Tortą valgysime jau šį vakarą,bet va reikia dar sugalvot kaip jį papuošt
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 22, 08:47)
O kepant medaus torta pagal cipciuka, tie blyneliai gaunasi ploni ar storesni? ( mano orkaite sena, tai bijau kad neiskils jai stori blyneliai turi gautis )
kaip iskociosi taip turesi pas mane ir storas kitas buna ir plonesnis..
----------------------------------------
manasis ir jau cipsiuko tortukas siandien suteptas stovi saldytuve... neturejau kočelo tai su buteliu kociojau, tai net 7lakstus iskociojau kai su kocelu tik 5visad pavykdavo..
tai 4 sutepiau velykoms, 1trupinems, ir 2pasilikau motinos dienai
QUOTE(aukstauge @ 2011 04 22, 09:37)
Merginos gal kas man patartu as gyvenu anglijoje kokia man grietinele naudoti medaus tortui single cream ar double cream, gal yra cia kepeju gyvenanciu uk?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Gal jau per velu atsakyti, bet atsakau. As Airijoj naudojau single, pas mus ji 36 proc riebumo. Lengviausia tiesiog patikrinti riebuma
Sveikos kepejeles.
Meducio tortas mano vienas is megstamiausiu, bet niekada nesu jo kepus. Isvis tortu nemoku kepti. Taciau si karta kazkaip sugalvojau pasidaryti velykoms meduti ir vakar kibau i darba. Kadangi viska dariau eksprontu, tai ir papuosimui neturejau nieko, tad isvaizda gal ir nekokia, bet tikiuosi bent jau skanus bus. I pertepimus dejau banano ir zele gabaliuku. Medutis pagal Kirbes recepta.
Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats...
Meducio tortas mano vienas is megstamiausiu, bet niekada nesu jo kepus. Isvis tortu nemoku kepti. Taciau si karta kazkaip sugalvojau pasidaryti velykoms meduti ir vakar kibau i darba. Kadangi viska dariau eksprontu, tai ir papuosimui neturejau nieko, tad isvaizda gal ir nekokia, bet tikiuosi bent jau skanus bus. I pertepimus dejau banano ir zele gabaliuku. Medutis pagal Kirbes recepta.
Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats...
[quote=zaika,2011 04 23, 19:45]
Sveikos kepejeles.
Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats...
na,jie tikrai gali ilgai stoveti tik laikyk sausai ir sandariame maiselyje
Sveikos kepejeles.
Kadangi neturiu patirties tortu gamyboje, tai neapskaiciavau trupiniu kiekio, ju dar nemazai liko. Kazin jie gali dar kazkiek pastoveti, kad tarkim kepant kita torta galeciau apibarstyti? Ar jie greitai genda? Tarkim dziuveseliai tai gali ilgai stovet, bet gal cia ne tas pats...
na,jie tikrai gali ilgai stoveti tik laikyk sausai ir sandariame maiselyje
QUOTE(keno @ 2011 04 23, 18:57)
na,jie tikrai gali ilgai stoveti tik laikyk sausai ir sandariame maiselyje
Aciu, laikysiu tada.
Linksmu visoms Sv. Velyku ir stipriu marguciu!
O as savo likusius nuo kraštų gabaliukus sakau dar orkaiteje padžiovinsiu ir pasidarysiu trupiniu, tai kaip įkišau, tai ir sudeginau teko krastus barstyti sokoladiniais pabarstais
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
medaus tortukas, nuostabus skonis..
http://www.part.lt/p...b3b446ad314.jpg
http://www.part.lt/p...b3b446ad314.jpg
sveikutes
turiu pora klausimuku, kuo skiriasi skoniu grietines nuo grietineles kramas ? ar grietine nebuna per riebi, nesivelia burnoje ?
kepsiu vaikui i darzeli nestis meduti, ir atradau karamelinio meducio recepta.. kaip manot gal butu skaniau vaikams karamelinis medutis? tik as riesutu nedeciau...
taip noriu kad vaikams patiktu gal kokiu ideju turit ??? , su bananais skaiciau kitos tepa meduti.. ar skanu, kiek sluoksniu bananu reiketu deti, i kiekviena, ar uztektu i viena, o gal i kas antra pertepima
turiu pora klausimuku, kuo skiriasi skoniu grietines nuo grietineles kramas ? ar grietine nebuna per riebi, nesivelia burnoje ?
kepsiu vaikui i darzeli nestis meduti, ir atradau karamelinio meducio recepta.. kaip manot gal butu skaniau vaikams karamelinis medutis? tik as riesutu nedeciau...
taip noriu kad vaikams patiktu gal kokiu ideju turit ??? , su bananais skaiciau kitos tepa meduti.. ar skanu, kiek sluoksniu bananu reiketu deti, i kiekviena, ar uztektu i viena, o gal i kas antra pertepima