dar klausimukas ar galima kirbes biskvita tepti ne fomoje nes as ruosiuosi ji kepti stikliniame inde nes darysiu boruzes formos.
QUOTE(aseni77 @ 2011 03 25, 21:47)
dar klausimukas ar galima kirbes biskvita tepti ne fomoje nes as ruosiuosi ji kepti stikliniame inde nes darysiu boruzes formos.
.jei ne formoj tada reik atskirais blynukais pagal norima dydy išliet ant kepimo popieriaus ir kepti....
Pagaminau vakar torčiuką, cipciuko lapai + kirbės kremas, sutepinėjau ne formoj, niekaip nesuprantu kaip jūs padarot tokius lygius šonus Nors mano blynai vienodo dydžio, bet vis tiek lygiai nesugula.
Labai atsiprasau kad tiek daug klausineju, bet noriu kad netektu nusivilti. Kirbe o kas atsitiks jei as jusu biskvita kepsiu ovalioj stiklinej pyrex formoje kuri suteiks iskart boruzes pavidala. o poto isemus biskvita kai jis ataus supjaustysiu ir pertepsiu ar jis neatlaikys isiskes? Nes manau taip lengviau butu suformuoti boruze. Kituose uzsienio tinklapuiose ziurejau jie irgi kepa iskart apvalu alia keksa ir daro boruze. Tai idomu ar jusu biskvitas issilaikys.?
biskvitas tai viskas tvarkoj turetu buti...tik vat perterpima reiktu daryt per puse grietine ir grietinele,na kad tirštas kaip reik butu,nes jeigu vien grietines,tai jis toks skystesnis buna kai išsiplaka,bet tepant formoje jokio skirtumo nera,nes jis niekur neišbega ir puikiai susigeria y biskvita,o vat norint formuoti torta ne formoj,reikia ,kad kremas standus butu ir tada drąsiai galit formuoti kaip norit.....
QUOTE(kirbe @ 2011 03 26, 12:26)
biskvitas tai viskas tvarkoj turetu buti...tik vat perterpima reiktu daryt per puse grietine ir grietinele,na kad tirštas kaip reik butu,nes jeigu vien grietines,tai jis toks skystesnis buna kai išsiplaka,bet tepant formoje jokio skirtumo nera,nes jis niekur neišbega ir puikiai susigeria y biskvita,o vat norint formuoti torta ne formoj,reikia ,kad kremas standus butu ir tada drąsiai galit formuoti kaip norit.....
labai aciu uz komentarus taip ir darysiu.
Prisiskaiciau recetu,prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pati pasigamintis torta pagal Kirbes recepta. Jau pertepima net bijau dayti po nevykusio biskvito kepimo kepiau 38min, 170laipsniu temp istraukiau juodu juoduteliu apsvilusiu virsum ir ikritusiu puszaliu viduriu ai galvoju vistiek nieko doro nebus tai kisu dar karta taigi nusipjove tas juodulys,gavosi tik trys lakstai,bet skonis labai geras
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti?
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti?
QUOTE(Agnytte @ 2011 03 26, 23:47)
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti?
aš kepiau irgi pagal Kirbės receptuką, kaip ir tu su dviem brūkšneliais be ventiliatoriaus ir man gavosi kepiau TW formoj, tai taip viskas gerai iškepė
man tik su pertepimu kažkaip ne taip gavosi, na viskas gerai, tik gal per skystas jis buvo, nes pertepus supjaustytą biskvitą, viskas taip susigėrė į biskvitą, kad gavosi praktiškai vienas šlapias sluoksnis, mūsų šeimynai ir toks skanus, bet toks nelabai turi prekinę išvaizdą
QUOTE(Agnytte @ 2011 03 26, 23:47)
Prisiskaiciau recetu,prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pati pasigamintis torta pagal Kirbes recepta. Jau pertepima net bijau dayti po nevykusio biskvito kepimo kepiau 38min, 170laipsniu temp istraukiau juodu juoduteliu apsvilusiu virsum ir ikritusiu puszaliu viduriu ai galvoju vistiek nieko doro nebus tai kisu dar karta taigi nusipjove tas juodulys,gavosi tik trys lakstai,bet skonis labai geras
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti?
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti?
greiciausiai orkaite kalta,nes kiekvienos ji skirtinga ir su ja reikia "susigyventi"pvz,as savo orkaiteje keksa kepu 150,kur priklausytu 180 va,jei kepciau,kaip recepte parasyte-istraukciau negra
tikrai kiekvienos musu orkaite skirtinga ir reik žiuret kaip kepa......aš visus biskvitus tame tarpe ir meduty kepu su ventiliatorium.....
klausimas kirbes meduciui reikia grietineles 2 * 450ml?
ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 27, 22:54)
klausimas kirbes meduciui reikia grietineles 2 * 450ml?
ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
bus viskas puiku...dar geriau išsiplaks negu vien grietine