Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

dar klausimukas ar galima kirbes biskvita tepti ne fomoje nes as ruosiuosi ji kepti stikliniame inde nes darysiu boruzes formos.
Atsakyti
QUOTE(aseni77 @ 2011 03 25, 21:47)
dar klausimukas ar galima kirbes biskvita tepti ne fomoje nes as ruosiuosi ji kepti stikliniame inde nes darysiu boruzes formos.


.jei ne formoj tada reik atskirais blynukais pagal norima dydy išliet ant kepimo popieriaus ir kepti....
Atsakyti
Pagaminau vakar torčiuką, cipciuko lapai + kirbės kremas, sutepinėjau ne formoj, niekaip nesuprantu kaip jūs padarot tokius lygius šonus ax.gif Nors mano blynai vienodo dydžio, bet vis tiek lygiai nesugula.
Atsakyti
Labai atsiprasau kad tiek daug klausineju, bet noriu kad netektu nusivilti. Kirbe o kas atsitiks jei as jusu biskvita kepsiu ovalioj stiklinej pyrex formoje kuri suteiks iskart boruzes pavidala. o poto isemus biskvita kai jis ataus supjaustysiu ir pertepsiu ar jis neatlaikys isiskes? Nes manau taip lengviau butu suformuoti boruze. Kituose uzsienio tinklapuiose ziurejau jie irgi kepa iskart apvalu alia keksa ir daro boruze. Tai idomu ar jusu biskvitas issilaikys.?
Atsakyti
biskvitas tai viskas tvarkoj turetu buti...tik vat perterpima reiktu daryt per puse grietine ir grietinele,na kad tirštas kaip reik butu,nes jeigu vien grietines,tai jis toks skystesnis buna kai išsiplaka,bet tepant formoje jokio skirtumo nera,nes jis niekur neišbega ir puikiai susigeria y biskvita,o vat norint formuoti torta ne formoj,reikia ,kad kremas standus butu ir tada drąsiai galit formuoti kaip norit.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 26, 12:26)
biskvitas tai viskas tvarkoj turetu buti...tik vat perterpima reiktu daryt per puse grietine ir grietinele,na kad tirštas kaip reik butu,nes jeigu vien grietines,tai jis toks skystesnis buna kai išsiplaka,bet tepant formoje jokio skirtumo nera,nes jis niekur neišbega ir puikiai susigeria y biskvita,o vat  norint formuoti torta ne formoj,reikia ,kad kremas standus butu ir tada drąsiai galit formuoti kaip norit.....

labai aciu uz komentarus taip ir darysiu. 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau recetu,prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pati pasigamintis torta pagal Kirbes recepta. Jau pertepima net bijau dayti po nevykusio biskvito kepimo doh.gif kepiau 38min, 170laipsniu temp istraukiau juodu juoduteliu apsvilusiu virsum ir ikritusiu puszaliu viduriu blink.gif ai galvoju vistiek nieko doro nebus tai kisu dar karta biggrin.gif taigi nusipjove tas juodulys,gavosi tik trys lakstai,bet skonis labai geras thumbup.gif
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? unsure.gif as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 03 26, 23:47)
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? unsure.gif as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti? g.gif

aš kepiau irgi pagal Kirbės receptuką, kaip ir tu su dviem brūkšneliais smile.gif be ventiliatoriaus ir man gavosi thumbup.gif kepiau TW formoj, tai taip viskas gerai iškepė
man tik su pertepimu kažkaip ne taip gavosi, na viskas gerai, tik gal per skystas jis buvo, nes pertepus supjaustytą biskvitą, viskas taip susigėrė į biskvitą, kad gavosi praktiškai vienas šlapias sluoksnis, mūsų šeimynai ir toks skanus, bet toks nelabai turi prekinę išvaizdą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 03 26, 23:47)
Prisiskaiciau recetu,prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pati pasigamintis torta pagal Kirbes recepta. Jau pertepima net bijau dayti po nevykusio biskvito kepimo doh.gif kepiau 38min, 170laipsniu temp istraukiau juodu juoduteliu apsvilusiu virsum ir ikritusiu puszaliu viduriu blink.gif ai galvoju vistiek nieko doro nebus tai kisu dar karta biggrin.gif taigi nusipjove tas juodulys,gavosi tik trys lakstai,bet skonis labai geras thumbup.gif
tai paaiskinkit ka as blogai dariau,kad man gavosi toks "juodaodis"? unsure.gif as kepiau kur rodo virsuj ir apacioj bruksnelius,gal su ventiletorium reikia kepti? g.gif

greiciausiai orkaite kalta,nes kiekvienos ji skirtinga ir su ja reikia "susigyventi"pvz,as savo orkaiteje keksa kepu 150,kur priklausytu 180 biggrin.gif va,jei kepciau,kaip recepte parasyte-istraukciau negra lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai kiekvienos musu orkaite skirtinga ir reik žiuret kaip kepa......aš visus biskvitus tame tarpe ir meduty kepu su ventiliatorium.....
Atsakyti
klausimas kirbes meduciui reikia grietineles 2 * 450ml?

ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 27, 22:54)
klausimas kirbes meduciui reikia grietineles 2 * 450ml?

ar nieko bus jei pamaisysiu su grietine? 450ml grietines ir 450ml grietineles?
ax.gif


bus viskas puiku...dar geriau išsiplaks negu vien grietine
Atsakyti