Viska taip parasei, tik as nezinau, gal galima ir netept svietsiniu kremu slapiai beze, bet cia atsakys tos merginos, kurios dare slapia beze tiesiai ant torto. Aisku, apsidraudimui galima tepti.
Torta gali puost bet kada...
Bet va krema as daryciau ne vien is grietineles bet cia tik as asmeniskai. Visad dedu perpus su grietine, MAN daug skaniau, ne taip riebu
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 23, 14:56)
Bet va krema as daryciau ne vien is grietineles bet cia tik as asmeniskai. Visad dedu perpus su grietine, MAN daug skaniau, ne taip riebu
o tai plakat grietinele ir grietine sudeje i viena inda,, ar atskirai isplakat grietine atskirai grietinele ir sumaisot?
QUOTE(dorme @ 2011 03 23, 14:05)
o tai plakat grietinele ir grietine sudeje i viena inda,, ar atskirai isplakat grietine atskirai grietinele ir sumaisot?
Pirma isplaku grietinele, tada dedu grietine, ir dar perplaku siek tiek. Kremas gaunasi skystesnis, negu vien grietinele, bet labai gerai persigeria laksteliai, ir siaip toks skonis kitoks buna. Jei reik normu, tai darau taip: tarkim 1indelis didelis grietineles, 200 g grietines. Atitinkamai didinu.
aisku dekui labai uz pagalba
gal kazkas nesupyks ir atsakys vis i tapati klausima
koki patys geriausi miltai tinka medaus torciukui ?
koki patys geriausi miltai tinka medaus torciukui ?
QUOTE(kristynka* @ 2011 03 23, 18:49)
gal kazkas nesupyks ir atsakys vis i tapati klausima
koki patys geriausi miltai tinka medaus torciukui ?
koki patys geriausi miltai tinka medaus torciukui ?
As kepu is bet kokiu tuo momentu turimu. Na tik kad butu auksciausios rusies kvietiniai. O ten raides man kazkaip nesvarbu. Visad gaunasi.
QUOTE(dorme @ 2011 03 23, 14:05)
o tai plakat grietinele ir grietine sudeje i viena inda,, ar atskirai isplakat grietine atskirai grietinele ir sumaisot?
o aš sumaišau grietine su grietinele,dedu cukru,citr rugštele ir kartu plaku viska......
miltai tinka bet kokie.......
manau tinka ir extra...jie patys geriausi......ir patys brangiausi...... aš juos tik šimtalapiui naudoju,bet manau tikrai nepagadins reikalo.....
ruosiuosi kepti kirbes meduti noreciau paklausti jei biskvita issikepciau sestadieni o pertepciau pirmadieni o valgysim antradieni ar nieko tam biskvitui nenutiks. ir kaip ji laikyti maiselyje gal kad neperdziutu? aciu uz atsakyma
biskvitui nieko nenutiks,bet darykit tai...šaštadieny išsikepat biskvita,sekmadieny sutepat,pirmadieny pasipuošiat ir antradieny valgot...,nes per viena diena nelabai spes susigert....idealiausia butu ,kad bent 2 paras pastovetu suteptas.....
Aciu Kirbe uz atsakyma taip ir darysiu.