Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Labi, Rugiagele, Jusu pertepimas meduciui su rududu receptas yra kur, ar as jau dura sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 17, 13:34)
Labi, Rugiagele, Jusu pertepimas meduciui su rududu receptas yra kur, ar as jau dura sad.gif

CIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 17, 15:10)

aciu, o as kad varau visas medaus temas doh.gif
Atsakyti
Aš kaupiuosi medutį vėlykom daryti
Atsakyti
Sveikos, jau taip seniai kepiau medaus tortą, kad niekaip neprisimenu, kiek dėti cukraus į grietinėlę pagal Cipciuką. Recepte rašo pagal skonį, kiek tai maždaug būtų ?

Ačiū, jau nereikia, radau Rugiagėlės postą, kad deda 3 - 4 didelius šaukštus 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 18 kovo 2011 - 11:40
mergaites man pasakykit kodel vienus tortus reikia sulaistyti o kitus ne, ka tie sulaistymai duoda? ir kaip ar cipciuko reik sulaistyti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 21, 22:51)
mergaites man pasakykit kodel vienus tortus reikia sulaistyti o kitus ne, ka tie sulaistymai duoda? ir kaip ar cipciuko reik sulaistyti ar ne?

Sulaistyti reikia buiskvitinius tortus, kad nebutu sprangus, sausi. Medaus torto nereikia laistyti, nes sudreksta nuo kremo.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 22, 11:48)
Sulaistyti reikia buiskvitinius tortus, kad nebutu sprangus, sausi. Medaus torto nereikia laistyti, nes sudreksta nuo kremo.

o jei dedi grietines vietoj grietineles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 22, 22:34)
o jei dedi grietines vietoj grietineles? g.gif

vis tiek turėsite kremą,kuris sudrėkins biskvitus smile.gif medaus tortui reikia šiek tiek laiko, man trečią dieną jo skonis pats pačiausias ax.gif
Atsakyti
Ruosiuosi ir as Velykom Meduciu palepinti seimyna. Jau vaizduoteje kuriu papuosimus, sokoladinius kiskucius, antytes, kiausinukus...gal su geltonom kokoso drozlem apibarstysiu, kad ryskiau, pavasariskiau atrodytu... bigsmile.gif
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man thumbup.gif Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 03 22, 23:02)
Ruosiuosi ir as Velykom Meduciu palepinti seimyna. Jau vaizduoteje kuriu papuosimus, sokoladinius kiskucius, antytes, kiausinukus...gal su geltonom kokoso drozlem apibarstysiu, kad ryskiau, pavasariskiau atrodytu...  bigsmile.gif
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man  thumbup.gif  Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais  schmoll.gif

Zinokit, iskociojus plonai lakstelius pagal ta Cipciuko recepta irgi gaunasi plonasluoksnis smile.gif bet as irgi pabandysiu jusu nurodyta.
Atsakyti
dabar pasitikslinimui noriu surasyti viska ar taip supratau 4u.gif
ruosius kepti medaus torta pagal cypsiuko recepta ir meskiuko (gulicio forma).
taip issikepi lakstus meskiuko forma, juos pertepi isplakta grietinele, tada visa torta ir virsu aptepi sviesto kremu(Išplakti kondensuotą pieną su sviestu (viskas t.b. kambario temperatūros). Proporcijos 2:1 (sviestas:pienas))), ir tada virsu tapsnoji slapia beze???
ar viskas taip? ir ar laikytas ta beze??? ir ar galima ta beze is vakaro torta papuosti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti