Labi, Rugiagele, Jusu pertepimas meduciui su rududu receptas yra kur, ar as jau dura
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 17, 13:34)
Labi, Rugiagele, Jusu pertepimas meduciui su rududu receptas yra kur, ar as jau dura
CIA
Aš kaupiuosi medutį vėlykom daryti
Sveikos, jau taip seniai kepiau medaus tortą, kad niekaip neprisimenu, kiek dėti cukraus į grietinėlę pagal Cipciuką. Recepte rašo pagal skonį, kiek tai maždaug būtų ?
Ačiū, jau nereikia, radau Rugiagėlės postą, kad deda 3 - 4 didelius šaukštus .
Ačiū, jau nereikia, radau Rugiagėlės postą, kad deda 3 - 4 didelius šaukštus .
mergaites man pasakykit kodel vienus tortus reikia sulaistyti o kitus ne, ka tie sulaistymai duoda? ir kaip ar cipciuko reik sulaistyti ar ne?
QUOTE(sindirela @ 2011 03 21, 22:51)
mergaites man pasakykit kodel vienus tortus reikia sulaistyti o kitus ne, ka tie sulaistymai duoda? ir kaip ar cipciuko reik sulaistyti ar ne?
Sulaistyti reikia buiskvitinius tortus, kad nebutu sprangus, sausi. Medaus torto nereikia laistyti, nes sudreksta nuo kremo.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 22, 11:48)
Sulaistyti reikia buiskvitinius tortus, kad nebutu sprangus, sausi. Medaus torto nereikia laistyti, nes sudreksta nuo kremo.
o jei dedi grietines vietoj grietineles?
QUOTE(sindirela @ 2011 03 22, 22:34)
o jei dedi grietines vietoj grietineles?
vis tiek turėsite kremą,kuris sudrėkins biskvitus medaus tortui reikia šiek tiek laiko, man trečią dieną jo skonis pats pačiausias
Ruosiuosi ir as Velykom Meduciu palepinti seimyna. Jau vaizduoteje kuriu papuosimus, sokoladinius kiskucius, antytes, kiausinukus...gal su geltonom kokoso drozlem apibarstysiu, kad ryskiau, pavasariskiau atrodytu...
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 03 22, 23:02)
Ruosiuosi ir as Velykom Meduciu palepinti seimyna. Jau vaizduoteje kuriu papuosimus, sokoladinius kiskucius, antytes, kiausinukus...gal su geltonom kokoso drozlem apibarstysiu, kad ryskiau, pavasariskiau atrodytu...
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais
Tik as busiu istikima tam ploniasluoksniui Meduciui http://www.kaineting...aus-tortas.html , nu labai jis man Net nebandysiu eksperimentuoti su kitais
Zinokit, iskociojus plonai lakstelius pagal ta Cipciuko recepta irgi gaunasi plonasluoksnis bet as irgi pabandysiu jusu nurodyta.
dabar pasitikslinimui noriu surasyti viska ar taip supratau
ruosius kepti medaus torta pagal cypsiuko recepta ir meskiuko (gulicio forma).
taip issikepi lakstus meskiuko forma, juos pertepi isplakta grietinele, tada visa torta ir virsu aptepi sviesto kremu(Išplakti kondensuotą pieną su sviestu (viskas t.b. kambario temperatūros). Proporcijos 2:1 (sviestas:pienas))), ir tada virsu tapsnoji slapia beze???
ar viskas taip? ir ar laikytas ta beze??? ir ar galima ta beze is vakaro torta papuosti?
ruosius kepti medaus torta pagal cypsiuko recepta ir meskiuko (gulicio forma).
taip issikepi lakstus meskiuko forma, juos pertepi isplakta grietinele, tada visa torta ir virsu aptepi sviesto kremu(Išplakti kondensuotą pieną su sviestu (viskas t.b. kambario temperatūros). Proporcijos 2:1 (sviestas:pienas))), ir tada virsu tapsnoji slapia beze???
ar viskas taip? ir ar laikytas ta beze??? ir ar galima ta beze is vakaro torta papuosti?