Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

Ar Kirbės medučiui visos sudedate 450 gr. miltų, man sudėjus, tešla gaunasi labai tiršta. Tešlą maišote mikseriu ar ne. Skubiai laukiu atsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 05 kovo 2011 - 18:50
QUOTE(likta @ 2011 03 05, 18:34)
Ar Kirbės medučiui visos sudedate 450 gr. miltų, man sudėjus, tešla gaunasi labai tiršta. Skubiai laukiu atsakymo.

Dedu 4 kiaušinius, o miltų gal kokio šaukšto (apie 20-25 g) iki 450 g pritrūksta, nes irgi labai tiršta gaunas, vos pasuka mikseris.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as dedu 400g miltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber:) @ 2011 03 04, 23:11)
Labutis.Kaip tik vakar kepiau torta pagal Cipciuko recepta ir kepiau plonus biskvitus.Is puses porcijos gavosi 7 lakstai smile.gif  Juos pertepiau grietines kremu apie 0,5mm.Tortui pastovejus per nakti siek tiek susigere kremas, bet liko jo pakankamai.Jei kepciau vel, tai deciau toki pat kiek grietines  smile.gif Beje, i krema standiklio nedejau smile.gif

tai be standiklio issiplaka? kiek laiko reikia plakti irgi atsaldyta kaip ir grietinele?kiek grietines sudejot ant 7 lakstu 1litra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2011 03 06, 08:29)
tai be standiklio issiplaka? kiek laiko reikia plakti irgi atsaldyta kaip ir grietinele?kiek grietines sudejot ant 7 lakstu 1litra? ax.gif

Labas. Grietine issiplake ir be standiklio. Dejau 900gr grietines: 600gr 30%riebumo ir 300gr 40% riebumo.I grietine dejau vienos citrinos sultis ir cukraus pagal skoni.na, o plakiau apie 7 minutes 4u.gif beje,grietine atsaldziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber:): 06 kovo 2011 - 22:09
QUOTE(likta @ 2011 02 25, 08:37)
Kokį tortą bepasirinktumėte, prieš dengiant, reikės lyginti sviestiniu kremu


Cia sviestiniu kremu virsu tepti g.gif o kaip ji gaminti,,,as galvoju kazi jei cream cheese su jogurtu sumasius g.gif
Atsakyti
mergaites,
skaiciau,kad kazkuri meducio pertepima daro su bananais, ar gali pasakyt kaip- ar banana sutrinat, ar supjaustot gabaliukais?
aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif na va, prisiskaiciau ir as cia apie meduti tai nutariau isbandyti ..... didelius lakstus pasilikau velesniam laikui, o is atraizu kurios turejo keliauti trupinukams, pasidariau mini apskritimukus..... blush2.gif gavosi atraizu ir trupiniams ir dar va tokiems mini meduciams..., labai patogu, nereikia pjaustyti biggrin.gif
F:\Images\Vaizdo kamera\201103\201103A0\20110313054.jpg
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2011 03 11, 14:32)
mergaites,
skaiciau,kad kazkuri meducio pertepima daro su bananais, ar gali pasakyt kaip- ar banana sutrinat, ar supjaustot gabaliukais?
aciu 4u.gif


As i meduti visada ant vieno pertepimo dedu pjaustytus bananus, riekelem plonom. Taciau bananus pjaustytus butina pamirkyti citrinos sultyse nes kitaip pajuoduos 4u.gif
Atsakyti
o su bananiniu sluoksniu kaip reikia daryti? deti biskvita deti kremo deti bananus ir vel kremo? ar kaip kitaip ?
ir turbut mazdaug i viduri dedat bananus?
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 03 16, 12:44)
o su bananiniu sluoksniu kaip reikia daryti? deti biskvita deti kremo deti bananus ir vel kremo? ar kaip kitaip ?
ir turbut mazdaug i viduri dedat bananus?


Ai kaip fantazija nesa. As tepu krema, dedu pjaustytus bananus, ir dedu kita laksta. Ir visada dedu antram sluoksnyje, tai yra ant antro biskvito biggrin.gif net nezinau kodel biggrin.gif
Atsakyti