Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(perlitap @ 2010 12 17, 19:47)
as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta smile.gif

As irgi bandysiu kepti pagal jos recepta torta Kaledoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2010 12 17, 22:47)
as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta smile.gif

gal galit priminti koks tas receptas pagal beata? blush2.gif
Atsakyti
sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip g.gif kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso doh.gif tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius" blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 21:40)
sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip  g.gif  kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso  doh.gif  tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius"  blush2.gif  doh.gif

As sakyciau buvo gal per mazai miltu g.gif nes jei kimba man, tai daugiau pabarstau stala.. ir specialiai dedu maziau miltu, tada lengviau kociojasi... ta prasme i plonuma daugiau pasiduoda..
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 21:40)
sveikos.. gal galit paaiskint ka padariau snd ne taip  g.gif  kepiau blynus pagal cipciuko recepta.. ir man niekaip nesigavo gerai ju iskociot... stalas miltuotas buvo, kocelas irgi,, bet arba per daug arba per mazai, tesla tai kibo, tai plyso  doh.gif  tiesiai ant kepimo popieriaus irgi nesigavo kociot..vargau, keikiaus ir nervojaus, jau zadejau sviest viska i siuksline, ber siaip ne taip iskepiau "iskrypelius"  blush2.gif  doh.gif

gal kita karta bandykit tiesti kepimo popieriu deti tesla, vel popieriu ir kocioti ,nelips niekas ir plonai issikocios .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 18, 23:25)
As sakyciau buvo gal per mazai miltu  g.gif nes jei kimba man, tai daugiau pabarstau stala.. ir specialiai dedu maziau miltu, tada lengviau kociojasi... ta prasme i plonuma daugiau pasiduoda..

as itariu padriau per kieta tesla, nes kai pirma kart kepiau ji buvo toki minkstute, gerai slydo ten man per kocela, ir ant jo nesiraite, o db kaip kirminas aplink kocela raites doh.gif paskui prie stalo kibo.. nu zodziu kosmaras, bet as ja iveikiau, po kremais nesimatys kad suplysus ir sulopyta blush2.gif

QUOTE(jurgice @ 2010 12 18, 23:42)
gal kita  karta bandykit tiesti kepimo popieriu  deti tesla, vel popieriu ir kocioti ,nelips niekas ir plonai issikocios  .

o tu taip esi bandzius ? gal ir neblga ideja,, reiks ismegint kita kart.
ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja g.gif as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja schmoll.gif
Atsakyti
gal dar galit pasakyt kaip padaryt pertepima su aguonom blush2.gif ir ar nieko nenutiktu jei tarkim pertepus laksta dar ideciau saldytu vysniu be kauliuko, ar netiktu ? gal isleistu grietinele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:20)
gal dar galit pasakyt kaip padaryt pertepima su aguonom  blush2.gif  ir ar nieko nenutiktu jei tarkim pertepus laksta dar ideciau saldytu vysniu be kauliuko, ar netiktu ? gal isleistu grietinele  g.gif

aguonu idek i jau isplakta grietinele ir atsargiai ismaisyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aguonos geriau butu nuplikytos ir sumaltos. Vysnios gal ir nemaisytu...

Na del putojimo... gal mazai uzkaitini tesla? Turi ikisus pirsta jaust gerokai ikaitusia tesla.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 12 18, 23:04)
ai dar klausimas... kodel man kai supilu soda neputoja  g.gif  as soda nusigesinu atskirai stiklinej, ir kai viskas istirpsta supilu i mase, bet man neputoja  schmoll.gif

tai jei jus atskirai ja nusigesinot, tai zinoma kad jau nebeputos bendroj masej ipylus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ruosiuosi kepti medaus tortuka dukrytei gimtadieniui bet noreciau kazkuo paivairinti krema ka galima i ji butu ideti?ir kaip ta tvorele sokoladine padaryti reikia kazkokiu spec irankiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-zmona 2in1: 19 gruodžio 2010 - 12:06
QUOTE(asaraa @ 2010 12 19, 10:36)
tai jei jus atskirai ja nusigesinot, tai zinoma kad jau nebeputos bendroj masej ipylus  mirksiukas.gif

O tai kaip jus nugesinat? blink.gif juk ir reikia atskirai nugesint, ir supilt i bekaistancia mase. Tada uzputoja smarkiai.
Atsakyti