Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(Meka @ 2011 02 25, 08:26)
sunaus gimtadieniui noreciau iskepti torta.. bet jis jo nori atitinkamos formos su pastilazu smile.gif ar jus rekomenduotumet ant meducio deti pastilaza? ar reiktu rinktis kita torto recepta ?smile.gif

o sviestinis kremas tinka prie meducio ? blush2.gif kazkaip atrodo kad gal per daug riebu tada gaunasi... dabar galvoju, kad ankstesni torta del to ir permirko kad juo lyginau grietineles plakiniu o ne sviestiniu kremu.... aciu uz patarima reikes pabandyti
Atsakyti
Dengimas tinka visiems tortams bet koks. O to sviestinio kremo net nesijaucia, nes jo dedasi labai mazai islyginimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2011 02 27, 17:41)
g.gif  dejau ne soda, o kepimo miltelius, iskilo viskas normaliai. Itariu, kad per daug miltu idejau, bijojau kad netruktu, bo kai ju per mazai idedi, pyragai neiskyla  blink.gif o nuo ko priklauso biskvito tamsumas, gal nuo cinamono? dejau keksiuku prieskonius. g.gif

tamsumas priklauso ir nuo medaus spalvos ir nuo cinamono .....aš visada kepu tik su soda,todel nežinau kaip su kepimo milteliais iškyla ir kiek ju deti......o kietokas be abejo galejo buti del per didelio miltu kiekio......
Atsakyti
o su grietina nebandet meducio daryti?
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2011 03 02, 11:12)

Aš darau tik su grietine tiek biskvitinį tiek trapios tešlos.
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2011 03 02, 10:12)

\
na mano receptukas pirmam psl ir ten receptas su grietine.......
Atsakyti
na , kadangi mano 100% medutis, tad pasirodysiu ir cia blush2.gif

nera labai isvaizdus, kolkas tik mokausi, labai noriu ismokti puosti, kepti tortus.. tik kad valgytoju pas mane nera daug sad.gif vaikas su vyru lotuliukas.gif tai labai letai mokysiuos doh.gif unsure.gif

mano tortas "masina" blush2.gif , sorry jei tersiu eteri blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 02, 13:11)
na mano receptukas pirmam psl ir ten receptas su grietine.......

As pagal cipciuko kepiau. reikes paziuret ir jusu recepta 4u.gif
Atsakyti
Noriu kepti meduti pagal kirbe, bet si kart ne apvalu o staciakampio formos. forma 30 ant 22 cm. Is kokio kiekio daryti tesla? Ar pakaks vienos porcijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 03 03, 13:42)
Noriu kepti meduti pagal kirbe, bet si kart ne apvalu o staciakampio formos. forma 30 ant 22 cm. Is kokio kiekio daryti tesla? Ar pakaks vienos porcijos?  4u.gif

siulyčiau iš pusantros daryti,nes po to gali buti labai plonas....
Atsakyti
as is puse Cipciuko porcijos padariau 7lakstus ax.gif tik siuo kartu bandau su grietine juos tepti. i grietine dejau standiklio. kokio storio reiketu deti grietines ant tu plonu biskvitu? g.gif
preita karta is visos porcijos padariau 6lakstus, jie buvo stori. ir dariau su grietinele is 4indeliu.buvo skanu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2011 03 03, 16:30)
as is puse Cipciuko porcijos padariau 7lakstus ax.gif tik siuo kartu bandau su grietine juos tepti. i grietine dejau standiklio. kokio storio reiketu deti grietines ant tu plonu biskvitu? g.gif
preita karta is visos porcijos padariau 6lakstus, jie buvo stori. ir dariau su grietinele is 4indeliu.buvo skanu. thumbup.gif

Labutis.Kaip tik vakar kepiau torta pagal Cipciuko recepta ir kepiau plonus biskvitus.Is puses porcijos gavosi 7 lakstai smile.gif Juos pertepiau grietines kremu apie 0,5mm.Tortui pastovejus per nakti siek tiek susigere kremas, bet liko jo pakankamai.Jei kepciau vel, tai deciau toki pat kiek grietines smile.gif Beje, i krema standiklio nedejau smile.gif
Atsakyti