Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 24, 18:07)
Is visos normos as kepiau 30 cm, gavosi lygtai 6 laksteliai, ar 7  g.gif

Aciu 4u.gif tai turetu tada gerai gautis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ką daryt? Trupinukams per mažai pasilikau ir neužtenka verysad.gif Ką daryt? Ar kokiais sausainiais gal apibarstyt? Gaideliu kokiu... O gal cukraus pudra tiesiog ir nesimatys kas ten po ja - trūksta ar netrūksta tų trupinių.. g.gif
Atsakyti
sunaus gimtadieniui noreciau iskepti torta.. bet jis jo nori atitinkamos formos su pastilazu smile.gif ar jus rekomenduotumet ant meducio deti pastilaza? ar reiktu rinktis kita torto recepta ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 02 25, 11:01)
Merginos, ką daryt? Trupinukams per mažai pasilikau ir neužtenka verysad.gif Ką daryt? Ar kokiais sausainiais gal apibarstyt? Gaideliu kokiu... O gal cukraus pudra tiesiog ir nesimatys kas ten po ja - trūksta ar netrūksta tų trupinių..  g.gif

Nesu as didele sio reikalo zinove bet tavo vietoje sausainius sumalciau ir jais uzbarstyciau ax.gif
Jei sonams uzteko likusiu trupinium ir liko ciut ciut, tai juos ir uzbaik sonams, o virsu maltais sausainiais. Kad nesimatytu priemaisos, jei to ir to ant virsaus uzbersi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2011 02 25, 11:26)
sunaus gimtadieniui noreciau iskepti torta.. bet jis jo nori atitinkamos formos su pastilazu smile.gif ar jus rekomenduotumet ant meducio deti pastilaza? ar reiktu rinktis kita torto recepta ?smile.gif

Kokį tortą bepasirinktumėte, prieš dengiant, reikės lyginti sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 02 25, 12:01)
Merginos, ką daryt? Trupinukams per mažai pasilikau ir neužtenka verysad.gif Ką daryt? Ar kokiais sausainiais gal apibarstyt? Gaideliu kokiu... O gal cukraus pudra tiesiog ir nesimatys kas ten po ja - trūksta ar netrūksta tų trupinių..  g.gif

Man ir taip buvo 4u.gif aš apibarsčiau sumaltais sausainias selga ir truputį riesutų sumalus buvau smile.gif . man lb lb patiko smile.gif
P.S. tada kepiau medaus lakštelius ne su medum bet kondensuotu pienu ax.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif
Štai mūsų jubiliatė su tortu ax.gif
Tik cukraus pudra kai kur perdrėko kol atėjo laikas valgyti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 26 vasario 2011 - 10:49
QUOTE(Packa @ 2011 01 28, 21:14)
Kepasi mano medutis pagal Kirbes recepta, kol kas kila graziai, paziuresime kaip man pavyks supjaustyti rytoj g.gif
Tarp kitko 200 gr medaus gavosi 4 dideli ir su kupre saukstai 4u.gif
Bet kaip iskilo blink.gif , kaip bulka gavovi. Jei nenukris tai bus thumbup.gif

bandziau kepti Kirbes meduti antra karta. Pirma karta "biskvitas" gavosi puikiai, antra karta-kazkoks nesusipratimas g.gif biskvitas gavosi sviesus, kietas (ale batonas) blink.gif nesuprantu ka ne taip padariau g.gif tesla buvo pakankamai tirsta, bet saukstu "kabinosi" normaliai... gal kas pakomentuoti galetu?
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2011 02 19, 17:12)
gal but tiekiog kelis saukstus miltu pakeisti kakava ir tirpdyto sokoladi ideti i tesla? g.gif

??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2011 02 26, 17:05)
bandziau kepti Kirbes meduti antra karta. Pirma karta "biskvitas" gavosi puikiai, antra karta-kazkoks nesusipratimas  g.gif  biskvitas gavosi sviesus, kietas (ale batonas)  blink.gif nesuprantu ka ne taip padariau  g.gif tesla buvo pakankamai tirsta, bet saukstu "kabinosi" normaliai... gal kas pakomentuoti galetu?

nepamiršot sodos ydeti?
Atsakyti
pirma karta gyvenime kepiau tortus.vaikas sake kad pats skaniausias cipciuko medutis.man labai skaniai gavosi ir kirbes tortas,bet kad supjaustyt biskvito niekaip graziai neisejo.tik va sonu trupiniais apibarstyt graziai nesigavo.gal nemoku taisyklingai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 27, 11:42)
nepamiršot sodos ydeti?

g.gif dejau ne soda, o kepimo miltelius, iskilo viskas normaliai. Itariu, kad per daug miltu idejau, bijojau kad netruktu, bo kai ju per mazai idedi, pyragai neiskyla blink.gif o nuo ko priklauso biskvito tamsumas, gal nuo cinamono? dejau keksiuku prieskonius. g.gif
Atsakyti