Sveikos, merginos
Nepykit, jau turbūt buvo toks klausimas ne kartą aptartas, bet aš dabar taip staigiai nesurandu atsakymo, o jau noriu plakti kremą Tai gal pasakysit kuri nors
Ten pagal Cipsiuko receptą kur į grietinėlę cukraus "pagal skonį" reik dėti... Tai kiek maždaug jūs dedate?
Iš anksto ačiū!!!
QUOTE(Kirameki @ 2011 02 23, 15:13)
Sveikos, merginos
Nepykit, jau turbūt buvo toks klausimas ne kartą aptartas, bet aš dabar taip staigiai nesurandu atsakymo, o jau noriu plakti kremą Tai gal pasakysit kuri nors
Ten pagal Cipsiuko receptą kur į grietinėlę cukraus "pagal skonį" reik dėti... Tai kiek maždaug jūs dedate?
Iš anksto ačiū!!!
Iš anksto ačiū!!!
As dedu ant didelio indelio grietineles 3-4 saukstus.
QUOTE(Packa @ 2011 02 23, 08:58)
O as pride dudandti nuo puodo ant blyno ir labai greitai apipjaunu krastus
Kaip suprast nuo puodo? Nuo kokio dar puodo?
QUOTE(Siges @ 2011 02 23, 15:34)
Kaip suprast nuo puodo? Nuo kokio dar puodo?
Paprastai, imi dangti nuo puodo ir apipjauni Vienos naudoja formos dugna, kitos lekstes, trecios puodu dangcius. Tarp kitko, labai patogu
QUOTE(vivir @ 2011 02 23, 15:39)
Paprastai, imi dangti nuo puodo ir apipjauni Vienos naudoja formos dugna, kitos lekstes, trecios puodu dangcius. Tarp kitko, labai patogu
QUOTE(@Kamilchen@ @ 2011 02 23, 15:35)
Sakykit prasom dariau medaus torta man nesigavo gavosi labai kieti lakstai ir nelabai suprantu kaip viska daryt tesla ant vandens garu?
Viskas ten gerai gavosi, taip turi but. Nuo kremo laksteliai suminksteja. O del kaitinimo ant garu: imat puoda, i ji pripilat vandens, statot i ji kita inda, ir i ji dedat produktus ir kaitinat
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 23, 15:27)
As dedu ant didelio indelio grietineles 3-4 saukstus.
ačiū
SVEIKOS
Na ka ir as issikepiau savo meduti, likom labai labai patenkinti rezultatu, labai minkstutis,labai skanus
DEKUI UZ JUSU PAGALBA PANELES
Na puosimu nesu labai pasizymejusi, norejau beze, poto persigalvojau, poto vel kazka buvau sugalvojus,kol gale nusprendziau tik trupiniais ir truputi grietineles uzspausti...
poto rodes kazko truksta, o saldytuve sokoladas... tai ir pripuosiau gerai kad cia siaip, mums, ne kur nestis...
cia koks buvo...
cia kaip "pripuosiau"
o cia perpjautas... kadangi sokoladine sirdele viduryje, nejo graziai prapjauti, tad tenka aplink sirdele pjaut
Na ka ir as issikepiau savo meduti, likom labai labai patenkinti rezultatu, labai minkstutis,labai skanus
DEKUI UZ JUSU PAGALBA PANELES
Na puosimu nesu labai pasizymejusi, norejau beze, poto persigalvojau, poto vel kazka buvau sugalvojus,kol gale nusprendziau tik trupiniais ir truputi grietineles uzspausti...
poto rodes kazko truksta, o saldytuve sokoladas... tai ir pripuosiau gerai kad cia siaip, mums, ne kur nestis...
cia koks buvo...
cia kaip "pripuosiau"
o cia perpjautas... kadangi sokoladine sirdele viduryje, nejo graziai prapjauti, tad tenka aplink sirdele pjaut
na mergaitės ir aš pabandžiau medaus, kepiau iš puses normos.... tortas gavosi gerai, bet su pastiliažu tai... na šiaip ne tai uždengiau, bet antra karta nesiryšiu. nesigavo ir gana.... neisivaizduoju kaip ten visaip išpuošia.... man ta tešla pradejo trukineti.... o vyresnioji dukra jau svaigsta savo gimtadieniui Bratz torto
idetu savo pirmaji blyna.
AČIŪ rugiagele26 už konsultacijas
Mūsų išparduotuvėlė http://public.fotki.com/skorpyte/
idetu savo pirmaji blyna.
AČIŪ rugiagele26 už konsultacijas
Mūsų išparduotuvėlė http://public.fotki.com/skorpyte/
Kokio skemesn geriausiai gaunasi Cipciuko medutis is pilnos normos? Ar 28 cm bus gerai? nesinori nei per zemo nei per auksto
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 24, 16:49)
Kokio skemesn geriausiai gaunasi Cipciuko medutis is pilnos normos? Ar 28 cm bus gerai? nesinori nei per zemo nei per auksto
Is visos normos as kepiau 30 cm, gavosi lygtai 6 laksteliai, ar 7