gal but tiekiog kelis saukstus miltu pakeisti kakava ir tirpdyto sokoladi ideti i tesla?
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 17, 14:02)
merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau.
as ir to paties noreciau suzinot
QUOTE(Solen @ 2010 12 17, 17:06)
Sutepi Cipciuko meduti ir kisi i saldytuva ,nereikia i jokia orkaite
Dekui uz atsakyma
Laba diena,
As pora klausimu turiu apie cipciuko medaus torta, paneles, o tuos lakstus kiekviena atskirai jau kepti orkaiteje taip suprantu, o kiek laiko, kaip supratau 250 ikaitintoje orkaiteje,bet pokelias minutes ?
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 20, 19:17)
as ir to paties noreciau suzinot
Dekui uz atsakyma
Laba diena,
As pora klausimu turiu apie cipciuko medaus torta, paneles, o tuos lakstus kiekviena atskirai jau kepti orkaiteje taip suprantu, o kiek laiko, kaip supratau 250 ikaitintoje orkaiteje,bet pokelias minutes ?
Dekui uz atsakyma
Laba diena,
Jergau sutepto nekiskit tik i orkaite... is kur jus istrauket sitokia nesamone.. ten kalba eina apie lakstelius, kad greit kepa, ir nespeji kociot, o jau traukt reik is orkaites.
Kepkit kol graziai parus. Ne pas visas vienodos orkaites.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 20, 20:45)
Jergau sutepto nekiskit tik i orkaite... is kur jus istrauket sitokia nesamone.. ten kalba eina apie lakstelius, kad greit kepa, ir nespeji kociot, o jau traukt reik is orkaites.
as isivaizduoju jusu reakcija i tokius klausimus kaip mano bet tai supraskit, tokios kaip as niekada gyvenime nesam kepe tortu, delto ir iskyla tokie kvaili klausimai
dekui uz atsakyma
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 20, 19:55)
as isivaizduoju jusu reakcija i tokius klausimus kaip mano bet tai supraskit, tokios kaip as niekada gyvenime nesam kepe tortu, delto ir iskyla tokie kvaili klausimai
dekui uz atsakyma
dekui uz atsakyma
Na klausimas nekvailas, tieisog man kyla itarimas, kad ten neaiskiai parasyta, reiks taisyt recepta. Tiksliau klaidinanciai...
O iskeptus lakstelius laikyti spinteleje, ar ant stalo, pridengtus rankluostuku ar kuo kitu
sveikos dar karta,
kepu cipciuko blynus tortui, gaunasi idealiai, DEKUI UZ RECEPTA!
iskilo klausimelis, ar apipjaustyti geriausia yra siltus plokstainius ar saltus, ar nera skirtumo ???
iskilo klausimelis, ar apipjaustyti geriausia yra siltus plokstainius ar saltus, ar nera skirtumo ???
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 22, 20:40)
sveikos dar karta,
As pries kepant issipjaunu forma. O jei iskeptus, tai tik karstus, nes paskui jie sukietes ir trupes.
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 22, 20:40)
sveikos dar karta,
tik karstus, nes salti nesipjausto o trupineja. Is kart istraukus is orkaites ir apipjaukit
oi bliamba o tai ka daryt, as kol laukiau atsakymo man jie ir uzsalo! tai kaip db reikes daryt??? ar aplauzyti graziai neiseitu ?
nu ka, ir apsipjauste labai normaliai , tai gal kazka ne taip padariau, nes mano plokstainiai gavosi tokie pominksciai, patyskrasciukai kietesni, luzinejo, bet tik krasciukai. Apsipjauste graziai. Dariau tik is puse produktu viska, kociojosi labai labai lengvai, iskociavau labai labai plonai, gavosi 10 paplociu. Apipjausciau apie normalia lekste, 20 cm plocio.
ar viskas normoje ?
ar viskas normoje ?
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 22, 21:10)
nu ka, ir apsipjauste labai normaliai , tai gal kazka ne taip padariau, nes mano plokstainiai gavosi tokie pominksciai, patyskrasciukai kietesni, luzinejo, bet tik krasciukai. Apsipjauste graziai. Dariau tik is puse produktu viska, kociojosi labai labai lengvai, iskociavau labai labai plonai, gavosi 10 paplociu. Apipjausciau apie normalia lekste, 20 cm plocio.
ar viskas normoje ?
ar viskas normoje ?
oho, is puses normos net 10 blynu labai labai ploni tikriausiai mai is visos normos iseina apie 15-16 lakstu. Man nekada nesigauna minksti tai del to ir siuliau apipjausti kol karsti, nes po to labai trukineja
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 22, 20:49)
As pries kepant issipjaunu forma. O jei iskeptus, tai tik karstus, nes paskui jie sukietes ir trupes.
O as pride dudandti nuo puodo ant blyno ir labai greitai apipjaunu krastus