Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(vienatvėje @ 2011 02 17, 20:57)
kočioju tik šiltą tešlą. jei reikia, pašildau mikrobangėj. o jei šaltą tešlą, tai ji tikrai traukiasi. užtat ir lakštus kepimui išsipjaunu tik prieš perdėdama į skardą.

Na va, oas nezinojau, kad delto, labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 02 17, 19:55)
Kaip jus taip iskociojat ? Bandziau kocioti, bet man tesla vis traukesi ir traukesi atgal doh.gif  Vargau kol iskociojau ....

man ir šalta išsikočioja-nieks nesitraukia g.gif
Atsakyti
O as silta tesla kocioju ant kepimo popieriaus, ir su juo kepu. Gaunasi kokie 14-15 24 cm skersmens laksteliu, sutepu is 6-7 ir gaunasi normalaus aukscio tortas..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 18, 09:57)
O as silta tesla kocioju ant kepimo popieriaus, ir su juo kepu. Gaunasi kokie 14-15 24 cm skersmens laksteliu, sutepu is 6-7 ir gaunasi normalaus aukscio tortas..

tu gal apipjautus kepi,aš tai iškepus apipjaustau..todėl man 11 gavos šį kartą,ir geras dubenėlis trupinukų
o į tortą dedu 6-9 laštelius,gaunasi normalaus aukščio thumbup.gif
Atsakyti
Ar šilta ar šalta cipciuko medučio tešla, visad normaliai kočiojasi (kone peršviečiami būna), bet visad iškepę kiek pasitraukia, tai apipjaustau dar karštus. man standartiškai gaunasi 30 cm skersmens 13 lakštų ir visad visus sutepu ir momentaliai nelieka, nes broliukai abžoros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 18, 12:03)
Ar šilta ar šalta cipciuko medučio tešla, visad normaliai kočiojasi (kone peršviečiami būna), bet visad iškepę kiek pasitraukia, tai apipjaustau dar karštus. man standartiškai gaunasi 30 cm skersmens 13 lakštų ir visad visus sutepu ir momentaliai nelieka, nes broliukai abžoros biggrin.gif

Oho, na as jau tiek nesugebeciau iskociot .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 18, 13:07)

jie labai ploni gaunasi. kočioju ant miltuoto stalo ir kepu miltais pabarstytoje skardoje bigsmile.gif

(na, bet čia ir taip matyt aišku) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 18 vasario 2011 - 12:10
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 18, 13:07)

man ir dar neteko tiek iškočiot,nors jau n kartų kepus blush2.gif
Atsakyti
viršuje 26 cm rafaelo, tai kiek paspaudė medutį, realiai aukštesnis būna.

user posted image

lakštai ploni ploni, vis žadu storesnius kada pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
va toks man skaniausias thumbup.gif thumbup.gif medučio ir turi būt ploni lakšteliai,jei jau stori-tada jau nemedutis drinks_cheers.gif
reiks man pabandyt dar ploniau,žinau kad galėčiau-reik tik pakočiot labiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 18 vasario 2011 - 14:08
sveikos kepejeles mirksiukas.gif sakykit,o yra koks sokoladinio meducio variantas?noriu kad lakstai butu sokoladiniai tiek spalva tiek skoniu?gal kuri kepet kazka tokio? unsure.gif
Atsakyti
Tikrai yra, kažkada buvau sutikusi rusiškame forume
Atsakyti