Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(Packa @ 2011 01 29, 15:19)
Na pagaliau padariau doh.gif daugiau nekada nedarysiu su grietine, jau tiek vargo turejau.
Gavosi didziulis tooortas, is 7 lakstu. Biski kai kurie lakstai nelygiai susipjauste, bet kai pirmam kartui tai thumbup.gif . Rytoj dukros gimtadienis tai valgysim 4u.gif

Na tortas jau suvalgytas biggrin.gif Galiu pasakyti kad torto skoniai skirtingi (Cipciuko ir Kirbes), Cipciuko man yra svelnesnio skonio. Dar skirtumas yra toks kad darant pagal Cipcciuko, man iseina 2 tortai po 6-7 lakstus, o cia vienas 4u.gif
Atsakyti
Ei, auksarankes, jei darysiu kirbes meduti is vienos normos bet kepsiu 24cm skardoj, nes man reikia i auksti torto, ar neislips biskvitas lauk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2011 02 03, 20:33)
Ei, auksarankes, jei darysiu kirbes meduti is vienos normos bet kepsiu 24cm skardoj, nes man reikia i auksti torto, ar neislips biskvitas lauk?  g.gif

Man atrodo kepiau 26 cm, bet gerokai iskilo g.gif , net nezinau, gal netureti isbegti, jis po truputi kila 4u.gif
Atsakyti
katik iskepiau biskvita, neisbego niekas, graziai pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ka tik padariau Kirbes torta su Cipciuko kremu biggrin.gif Ziuresim kas gausis, saldytuve stingsta smile.gif
Tesla iskepe labai gerai, kepe lygiai 50 min prie 170 laipsniu temperaturos.
Atsakyti
Kepiau torta pagal Cipsiuka. Labai skanus gavosi.

Cia dukrytes gimtadieniui. Na papuosimas kaip medaus tortui tai netinka, labiau toks papuosimas manau Maskarpones tortui tiktu. Norejau kad kuo paprastesni ir naturalesni produktai butu, ir aisku pati torto gamyba nesunki.

user posted image

Na o sitas del saves, labai jau patiko, greitai ir neliko jo....

user posted image
Atsakyti
kepiau aš cipciuko medutį..įdedu pafotkinta.galvoju gal naujokėm bus įdomu ax.gif
čia iš vienos normos
taip atrodo iškočioti lakšteliai-kočioju kuo ploniau
user posted image
taip atrodo iškepę
user posted image
gaunasi 24 cm 11 laštelių.aš apipjaustau kai tik išraukiu iš orkaitės...dar išeina geras dubenėlis trupinukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 17 vasario 2011 - 14:05
sveiki,
katik kepiau Kirbes medaus torta, bet.....man tesla pradejo kilt ir burbuliuot. praejo 50 min. o ji vis dar burbuliuoja, bandziau paziuret ar iskepus, visas turinys tokio pat minkstumo kaip ir pradzioj imetus....nesuprantu ka bloga padariau... verysad.gif gal turite kokiu pastebejimu darant meduti....beje pyliau tesla i skarda aptempa sviestu poto miltais, gal tai sugadino viska?! verysad.gif

Is anksto dekui.
Atsakyti
man kirbes medutis pastoviai susmegdavo biggrin.gif Bet. Paskaiciau vienos forumietes patarima, kad vietoj keliu saukstu miltu det krakmola... Pasiteisino, sunaus gimtadienio medutis puikiai gavosi ax.gif
Atsakyti
Man su kirbės medučiu viskas puikiai thumbup.gif Dėjau 4 kiaušinius ir miltų gal kokiu šaukštu mažiau, nes mikseris jau sunkiai sukosi nuo tešlos tirštumo. Iškilo gražiai, viršus gal kiek per daug, nes iš jo dar būtų buvę galima 2 sluoksnius padaryt, bet kai kraštų nebūtų, tai negražiai gautųsi. Kepiau 2 padieniui, abu gerai gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 02 17, 16:03)
kepiau aš cipciuko medutį..įdedu pafotkinta.galvoju gal naujokėm bus įdomu ax.gif
čia iš vienos normos
taip atrodo iškočioti lakšteliai-kočioju kuo ploniau

Kaip jus taip iskociojat ? Bandziau kocioti, bet man tesla vis traukesi ir traukesi atgal doh.gif Vargau kol iskociojau ....
Atsakyti
kočioju tik šiltą tešlą. jei reikia, pašildau mikrobangėj. o jei šaltą tešlą, tai ji tikrai traukiasi. užtat ir lakštus kepimui išsipjaunu tik prieš perdėdama į skardą.
Atsakyti